Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!
Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.
Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna
@kristymaty tak max. bude negativní a zkusíš za 2 dny znovu. 😀
@krtikkrtovaty Hm, byl negativní. Neměla jsem to dělat, jsem husa🙈😂
@kristymaty nejsi 😂 přemýšlím každé ráno ze ho udělám a mam ještě týden do MS 😄
@kristymaty Taky jsem měla v úterý negativní :D dnes jsem 29DC na test nemám odvahu a ms zatím nikde 🙏
@butterflyonthistle Já se z toho picnu asi😂😂🙈 Být tebou čekám a čekám😏 I když chápu tě!!
@kac9 No já jaksi taky na další test nemám odvahu. V sobotu to mám dostat, tak uvidíme. Zrovna pojedeme na nákupy. Malej bude u babičky. Tak si to chci užít bez myšlenek😂😂🙈😏
@kristymaty Já jsem poslední cyklus měla 31dní, což vychází, že bych to teda měla dostat v neděli :D ale mám to celkem pohyblivé, poslední cyklus před těhu a revizí jsem měla 26 dní, takže kdo ví :D už bych chtěla vidět // :D asi zkusím další v neděli, jak to vidíš ty? :D
@kristymaty Tak to ještě nic neznamená, před MS.
@kac9 To musí být na prd mít to takhle nepravidelně. Ovulaci zkoušíš testy, nebo ji na sobě poznáš?
Já mám MS dostat v sobotu a počítám s tím, že přijde. ☹
@krtikkrtovaty Je to na prd no, ale tak +- se mi to pohybuje od 28 do 34 DC...A testy zatím nezkouším, řekla bych, že ji poznám, protože ty bolesti jsou nesnesitelné, jen mi přijde, že ji mám pozdě (21DC) :/
@kac9 No, ale na uhnízdění by to snad stačit mělo. Nám se první povedlo týden před MS, vůbec jsem nevěřila, že by z toho mohlo něco být. 😀
@krtikkrtovaty No já doufám, že to stačí no :D jen manžel tento měsíc moc nechtěl spolupracovat, tak uvidíme :D
@kac9 No, já bych to měla dostat v sobotu. Mám to také semtam nepravidelně. Test bych případne zkusila v sobotu nebo v neděli. Spíše v neděli ale. Mám strach no😢😥 I když to clovek nejak extra neřeší, tak stejně ...
@krtikkrtovaty Já vím , jen si nadávám jak jsem blbá že jsem si ho udělala tak brzy🙈🙈😁
Já si furt říkam, že pokut to teď nevyjde, tak vubec nevadí... stejně bych raději květnové mimi 😀 a holku samozřejmě 😂 nejsem vůůůbec náročná 😂🙈
@butterflyonthistle 😂😂😂😂 Jo, jako ja to nejak neresim extra, ze bych se musela furt testovat nebo nad tim porad dumala...to nee. Na to není ani čas. Každopádně hlavně ať jsou dětičky zdravé. ❤❤❤
@kristymaty
@butterflyonthistle Tak u nás to snad bude taky květňátko, začínám špinit, takže předpokládám, že do zítřka se ms rozjede...
@kac9 A jee 😟 Ještě v tomhle horku co? ...Já si na MS zamilovala kalíšek, je vybornej ...
@kristymaty No, to horko mě snad v tuhle situaci štve nejvíc 😒 já používala tampony, ale po porodu jsem přešla na vložky, kvůli správnému čištění, o kalíšku jsem také uvažovala, ale pořád nějak nemám odvahu 😅 Jsem z té ms ale nějaká přešlá, tak snad to vyjde v srpnu 🙏
@kac9 vyjde to 😉😘
Tak jsem byla u jedné paní koupit nějaký hračky a věci na Olika a ta s zhrozila ze uz děláme druhy! Prej si to mam ještě poradně rozmyslet 😂 ona ze ma kluky po 1,5roce a je to šílený 😂 jaký budete mít rozestup vy??? A nebojíte se toho?
@butterflyonthistle Děkuju za podporu, snad ano 🙂 a my pokud to teda konečně vyjde, budeme mít taky kolem roku a půl, roku a třičtvrtě :D a vůbec se nebojím 🙂 možná to bude i oborem (učitelka v mš :D, jen tak něco mě neporazí :D )
Ahojky holky, pridavam se k vam😇 za dva mesice maličké bude rok, jeste hodne kojim, menstruace se obcas dostavi, tak jsme si rekli, ze tomu necháme volný průběh, kdyz si nas druhe stesticko ma najit, najde si nás🤗 prvni mimi se podarilo na poprvé, jsem nevěděla jak se dopracovat k plodnym dnum, tak jsem si na netu vyplnila tabulku, kam jsem vrazila udaje ze sveho cyklu, vyfluslo mi to ctyri dny a jeden z tech dnu jsme se milovali, kolegyne tvrdila, ze sperma je nejlepší na oplodnění dva dny staré - u staršího jsou linejsi spermie - prý - nevím😂 kolegynka je zdravotni sestra. U nas to dvoudenní sperma fakt bylo😇 pak jsme se sli vykoupat a muj drahy pravil větu-dnes jsme pocali. Jsem mu rekla, ze je blbý, no nebyl😂💓
Dnes dle předpokladů 1. den cyklu, ale teda taaak zle mi už dlouho nebylo... ☹ Tak a pak šup, ať máme to druhé květňátko. 🙂
@kac9 Neboj se , vyjde to!!!❤❤❤❤
Holky hlásím se. Je sobota a očekávám měsíčky, zatím nic,nic...ale uvidíme v noci a zítra. Zatím mi nic není. Jen občas cítím prsa. Tak příští měsíc holky. Dobře to dopadne. Zatím si můžeme ještě "užívat". Jinak kdyby se u zadarilo, tak u nás věkový rozdíl mezi dětmi by byl, téměř 3 roky. Malému byli ted 2.
@krtikkrtovaty bude to kvetnatko 😉
@kristymaty tak pokud zatim nic nepřišlo, tak ani nemusí 😄 Ja u prvního taky neměla nic krom bolavych prsou jako pred každou MS
@butterflyonthistle Take jsem u prvniho nemela nic.😄 Kéž by nepřišlo..
@butterflyonthistle Bylo by to hezké, máme květnovou holčičku, tak k tomu květnového klučíka 😀

U prvního právě jsem nic neshledala, ale teď nevím nevím. Přemýšlím o testu zítra ráno, budu dva dny před MS. Ale nevim😄😏