icon

Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!

kristymaty
14. čer 2018

Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.

Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna

Strana
z8
butterflyonthistle
4. srp 2018

@krtikkrtovaty Ja mam prosincoveho chlapečka, ted děláme jarní holčičku 😄 to jsem zvedava komu co vyjde 😂 hlavně ať to nejsou dvojčata 😂🙏

krtikkrtovaty
5. srp 2018

@butterflyonthistle No to taky nechci... 😀 To by mě kleplo... 2 celkem stačí...

kac9
5. srp 2018

@kristymaty Děkuju, snad ano 🙂 květňátko by se mi líbilo :D

butterflyonthistle
5. srp 2018
biedronca
5. srp 2018

@butterflyonthistle je taaaaam a krasna !!!'!

butterflyonthistle
5. srp 2018

@biedronca aaaaaaaaa!!!!! Co mam delat????? 😂😂😂

biedronca
5. srp 2018

@butterflyonthistle ke gyn až 14dní zpozdění, dríve to fatk nema cenu protoze nepůjde na UZ porad nic videt a budes se stresovat, resit jestli hcg roste atd. Fakt az po vynechani MS tak 14 dní a více...
Sama to ted zazivam, měla jsem takového ducha, druhy den ke gyn a hcg jen 32, za dva dny hcg jen 50. A uz to šrotovalo... je to biochemické? Odejde to sMS? co kdyz to zase nedopadne (uz mam 1 potrat zasebou) a to ti neprospívá,ten stres. Pak uz se ukazal gestační váček a snad pristi tyden se ukaze embryjko ve vacku.

butterflyonthistle
5. srp 2018

@biedronca Jj ja vím 😉 je to precejen druhé a ještě si tu počáteční paniku pamatuju 😂 s oznámením chlapovi počkám az tak za tři dny, az to zesílí. Aspoň nějak vymyslim oznámení... gyndar me stejne objedná az tak v 6tt, ted tam nebude nic vidět. Bude drsný to vydržet!!! Tobě moc držím palce! 🙏👍🏻

biedronca
5. srp 2018

@butterflyonthistle no kéz by to u mě dopadlo dobre,ale verim ze ano, verim, ze to bude bojovnícek 🙂 tohle je nase první po roce a půl .-
jak dlouho se snazite?

butterflyonthistle
5. srp 2018

@biedronca zadarilo se hned! Dokonce vím přesně kdy, měli jsme ten mesic jen jeden “normální” styk 😂 a doma uz mame chlapečka 20m

mysek
5. srp 2018

Ahoj devcata. Mame doma synka 2 roky 4 mesice, je trochu hyperaktivni a beran tvrdohlavy, trochu zahul. Druhy zkousime pres rok a nakonec to vyslo, jsem odhadem 8. tyden, silene nevolnosti boleni delohy, jak se roztahuje a ta unava. V pondeli jdu k doktoru, to uz bych mela byt 9. tyden, tak snad bude vse ok.

krtikkrtovaty
5. srp 2018

@butterflyonthistle Zatím tichounce gratuluji. 🙂

butterflyonthistle
7. srp 2018

Tak dneska jsem to měla dostat 😁 bublina se drží! Dnes oznamujeme tátovi 😍

kristymaty
autor
11. srp 2018

Ahojky holky dlouho jsem se neozvala, protože takto.😊😍 Přejeme si navzájem hodně zdravíčka hlavně!

krtikkrtovaty
11. srp 2018

@kristymaty Gratuluji!

natlinka27
12. srp 2018

Ahoj holky minulý měsíc sem. Měla biochemické tehu zkouším od 10dc ovu testy ale ty sem ani nefotila byl. Pidi duch teď sem 20dc a ovulka ještě nikde začíná mě to děsit snad brzo dorazí jinak cykl mám 35-36 dní přidávám foto grafu BT a ovu testy

girl.misel
Autor odpověď smazal
andieraur
20. srp 2018

Ahojte holky, rada bych se k vam pridala. Mame doma raubire, je mu rok a pul, tak jsme se rozhodli snazit o druhe. Syn sel hned na prvni dobrou, tak jsem si rikala, ze druhe bude taky ok. Myslela jsem si, jak budu v pohode a ono naopak, mam ted nepravidelne cykly, takze cekani na prvni menzes po snazeni po vysazeni ha je muceni. Minuly cyklus trval 47 dni 😡 Ted je to 41 DC, me byva uz nekolik dni nevolno, ale testy negativni. Uplne zavidim tem, ktere sem uz vkladaji pozitivni testy. Ja uz bych taky chtela vysvobozeni a zacina mi byt jedno, jestli ve forme pozitivniho testu nebo menzesu. Pripadam si, jak blazen. Uklidnete me, ze v tom nejsem sama 😁

hope09
20. srp 2018

@andieraur Ahoj, nejsi v tom sama ☺ na srovnání cyklu zkus pít kontryhel, ten by mohl zabrat

andieraur
20. srp 2018

@hope09 Mám to v plánu jakmile dojde konečně menstruace. Nebo ho můžu pít už teď? Někde jsem četla, že se má pít jen od prvního dne menstruace do ovulace.

kristymaty
autor
20. srp 2018

@andieraur Já teda po prvním synovi nebrala HA vůbec a teď jsem cca 7tt. Cyklus jsem ale měla také nepravidelny takže ještě můžeš být těhu.
❤️

andieraur
20. srp 2018

@kristymaty Dekuju za nadeji ❤ No uvidim, vzhledem k tomu, ze predchozi cyklus byl 47 dni, tak si asi holt musim na vysledek pockat do konce tydne.

kristymaty
autor
20. srp 2018

@andieraur Já měla cyklus někdy i 49 a to uz jsem psala jednou dr co a jak. Ještě počkej, není kam spěchat.❤️😊

hope09
20. srp 2018

@andieraur Raději počkej na ten první den. Kdybys byla už teď těhotná, tak by to nebylo vhodný ho pít.

corry21
20. srp 2018

Ahoj holky, muzu se taky přidat? Máme 9m holčičku a uz se taky snažíme o druhé. Při kojení cyklus rozhazeny, minulý měsíc biochemické tehotenstvi... A tento měsíc 40 DC a test negativní. Tak jsem si zas koupila deetipronu a budu věřit že zabere jak poprvé 😄

hope09
20. srp 2018

@corry21 Ahoj, a co to je za přípravek? To je na dlouhý cyklus nebo na podporu početí?

corry21
20. srp 2018

@hope09 jezis co se mi to napsalo... Fertipronu, to je defakto to samý jak nosifol. Ja sem po vysazeni ha mela nepravidelný dlouhý cykly a po tomhle se to upravilo a i ovulaci sem poznala (nevím jestli samo časem nebo tímhle, ale jsou to vitamíny tak pro pocit 😄)

girl.misel
20. srp 2018

Nabizim gynex(odebrano po carku) caj baby radnicke(odebrano tak max na 10 caju. Cena dohromady 400kc.nebo gynex 250kc vc posty, caje 150vc posty

andieraur
20. srp 2018

@corry21 A to jsou nejake hormony nebo je to na prirodni bazi? A na kolik to vyjde? To bych mozma mohla zacit brat, jsem na tom totiz stejne, jak ty.

corry21
20. srp 2018

@andieraur nee to je jen inositol a vitamíny. Je to normálně v lékárně v sehnání, mrkni na to. Já sem. Objednavala z dr Maxe. Ale u mě je to i tím kojením... Ale tak když se povedlo minulý cyklus tak to nějak jde. Jen už bych to aspoň ráda dostala, tyhle nekonečný cykly to je prostě na hovno 😠

Strana
z8