Ahojky, najde se tu snažilka co do toho jde už ted od ledna?? Plodné dny by mi měly vycházet na 7. ledna tak uvidíme 🙂
@simasla Tak drzim palce, at tam je. 🙂 Ja se znam a budu taky testovat driv, i kdyz ja mam teda kratkou lutealni fazi, jen 11 dni, duch byva videt tak nejdriv od 10. dne, tak u me se to v podstate kryje s terminem ms. S Tondikem jsem vydrzela a testovala az 13 dpo a byly uz krasne silne dve carecky, zadny duch. Tak uvidime, pristi mesic se me to uz taky bude tykat. 🙂
Já když si vybavím jak jsem zjistila že jsem těhule s malou tak se musím smát. Jsem v té době vůbec neřešila nějaké miminko spíš práci stěhování tak a když jsem prošla okolo kalendáře něco do něj poznamenat tak jsem náhodou zjistila že mám týden zpozdění 😀 tak jsem mazala pro test a byly tam //
Holky popravdě, já už bych nejradši testovala taky a to jsem teprve 1.DPO 😀 manžel mi dneska povídáme a mámo, to zase budeme kupovat miliony testů ???? 😀 😀 😀
@mufinka26 - tak to jsme na tom podobně - Jarda zase kroutí očima a včera večer jsme si povídali a já mu povídám, víš co tě čeká, když by se zadařilo - přestavba - máme to tu malinké, malinký domeček jen 2+1 a museli bychom to předělat na obýváko+ložnici a dětský pokoj - na mě tak kouknul - že už to mám promyšlené a že jsem blázen, protože nevěří tomu, že to bude hned :D a prý to už máš doma i testy na testování? a já - no jasně, i když jen jeden (tedy 2 jsou v něm) - tak se začal smát - už čeká jak z toho budu zase bláznit :D Tak mu říkám, ty se jako netěšíš? A oni ty chlapi to berou víc racionálně, takže prý si zatím nedělá naděje a radost bude mít, až uvidí 2 čárky - nebo nejlépe až budu mít těhu průkazku
@simasla Tak my se o tom s muzem taky bavime a myslim, ze to mame takove abstraktni zatim oba, ale zaroven se uz oba tesim. Myslim si teda, ze muz v skrytu duse doufa, ze se nam zadari brzy, abych z toho zase nemela takovy nervy jako poprve, ale to holt krome dukladneho snazeni nijak neovlivni, tohle je holt na maticce prirode, ze. 🙂 My teda detsky pokojik mame, ale ja si spis rikam, ze kdybychom meli teda dve deti, tak by stalo za to prohodit pokojik a nasi loznici, protoze ta je vetsi, tak aby mely deticky vic prostoru, zatim to ale staci tak, jak to je, myslim, ze bychom to resili az ve chvili, kdy bychom i druhatko stehovali pryc z loznice, takze tak nejdriv za dva roky, v pripade, ze by se ted opravdu podarilo hned. Ale uz ted me bavi spradat plany, jak bychom to vsechno zaridili a tak. Holky, planujete spolecny pokojik i v pripade, ze by deti byly opacneho pohlavi??
@cabalkova no u nás je to tak, tím, že Danielce je skoro 11 let, tak sme jí daly naší malou ložnici a předělaly jí na její pokoj, šly sme do většího pokoje i s malym, ale už ted víme, že jakmile mu budou tři, tak se stěhujeme s tatkou do obýváku a on bude mít ten větší pokoj s nejmladším dítkem, které se nám doufám podaří 😀 Tím, že budou brzy od sebe tak ani neřeším, když by to byla holčička, prostě budou spolu a než bude puberta, tak Danilka bude dospělá, takže pak ti dva nejmladší budou mít každý svoje 😀
Ahoj, tak žádnou teplotu si zatím měřit nechci, ale přidávám se k vám 🙂
Ahojky holky, můžu se k vám přidat i já? taky se s manželem pokoušíme o miminko a doufáme, že se zadaří 🙂
@lencza1210
@andys85 Ahoj holky, vitejte, cim vic, tim lip. Snad se nam vsem brzy zadari.
@andys85
@lencza1210 vítejte 😀 krásně se nám to tu rozrůstá 😀
Ahoj holky taky se pridam jestli muzu 😀 sice se snazime o mimi asi pul roku a jeste se nepovedlo ☹ tak snad do konce tohoto roku nam to vyjde... i kdyz je zacatek noveho 😀
Dobré ráno holky, vítám všechny nové snažilky....
Já se pomalu smiřuji s tím, že snad ani zítra testovat nebudu a v neděli přijde mrška...
Dnešní teplota jen 36,7 - takže se sice drží ale velmi nízko... Testovala bych jen v případě, kdyby to vyskočilo nahoru...
Ale i kdyby dorazila MS tak se nic neděje, budu ráda za ovulku 🙂.
Dobré ranko snažilenky,
vítám nové drbníčky snažilky a přeji aby se zadařilo co nejdříve 🙂
u mě ovu snad v pondělí takže si sexík šetřím na neděli 😀 protože v pondělí je manža v práci ☹ tak uvidíme jak na tom budeme
Uff tak jsem si popracovala - dělám z domova... na počítači.. a tady skoro ticho? Tak co holky? Máte nějaký požadavek na pohlaví miminka? A co jména už jste nad nimi přemýšleli?
Já bych asi chtěla kluka a mohlo by to vyjít, tak jako před tím jsem si přála holčičku a máme Michalku. Je jasné, že hlavní je, aby bylo mimčo zdravé, ale přeci jen - páreček by byl fajn. No a jména, tak kluk by byl asi Míra - po dědečkovi - mém tatínkovi, který nám moc pomohl a i dál pomáhá, i když je to s ním těžké (je to takový kvartální alkoholik, jak je nějaká oslava nebo má splín, tak to musí přehnat). No a holčičku to nevím - líbí se mi Emílie - ale to se zase nelíbí manželovi, tak to bychom asi museli udělat výběr jako s Míšou - napsat si jména na papírek a vyškrtávat :D.
Ahojte snažilky, můžu se k vám přidat? Budeme se snažito od února, v lednu mě ještě čeká kontrola na gyndě zda je vše OK a pak začínáme 😉
Holky věříte na ty tři metody určování pohlaví před početím? podle stáří krve, podle čínského lunárního kalendáře a podle doktora Jonáše? Já tak moc chci holčičku že to snad zkusím 😀
@misickaf - no moc na to nevěřím - snad jen na to, že spermie s chlapeckým genem jsou rychlejší, ale dřív odumírají, takže prý, když chce člověk holčičku tak by měl být sexík den před ovulkou. Ale i to není pravda. My jsme měli sexík den po ovulce ráno a máme holčičku.
Ale máš nějaké odkazy na ty kalendáře ? Vyšlo ti to u prvního?
U prvního mi vyšlo podle stáří krve a podle čínského lunárního.... doktor Jonáš se nedá na netu nikde najít zpětně tak to nevím. Házím odkazy: http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... , podle starodávných číňanů: http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale... , podle stáří krve: http://www.pohlaviditete.cz/pohlavi-ditete-podl... Jako já tomu moc nevěřim, ale říkám si, že tím se nedá nic zkazit když to zkusim 🙂
Taky se přidám.. konečně se mi nejspíš povedlo definitivně "zlomit" manžela na třeťátko. Shodli jsme se na tom, že chceme zimní mimčo, já bych chtěla tak listopad - prosinec, manžel spíš leden - únor (no je to přeci jen později 😀 ) tajže už se pomalu začnem připravovat, zobat nějaké ty vitamíny.. a třeba se "úplně náhodou" zadaří dřív 😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@cabalkova - jasně že udělám test dřív :D se na to těším, i když manžel mi říkal, že jsem blázen - no ale kdo ví, jestli si to ještě někdy zopakuji, tak ať si to užiji ne? testovat budu v pátek - to už uteče jako voda a kdybych byla v tom, měl by být alespoň duch...