Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@lennaaa Ochranná lhůta je u zaměstananců. Nemocenskou už nemá smysl platit, protože bys jí neplatila 270 dní, porod máš dřív. Kdybych byla na tvým místě, tak bych pracovala co nejdýl a jak bych porodila, zažádala přes manžela o rodičovskou dovolenou. Za celý rodičák můžeš vybrat 220. tis. Výhoda, že budeš žádat přes manžela je to, že si můžeš sama určit délku a výši. Já jsem u malýho zvolila 3 roky a 7.500 Kč. Teď jak jsem zjistila, že jsem těhotná, jsem si šla zažádat o změnu a navýšila jsem si ho na 11500 - to je nejvyšší částka, jakou můžeš pobírat. Jedno za 3 měsíce, si můžeš o změnu zažádat.
@nolies teda moc díky za užitečné informace 😉 připadá mi že každej rok se to mění a člověk se v tom ztrácí.nejvíc mě teda štve že jsem asi přišla o takový ten příspěvek,teď si nevzpomenu jak se jmenoval....bylo to jednorázově při narození dítěte 13tisíc nebo kolik to . obě moje segry to dostaly a já už asi nedostanu nic.
@nolies Ahojky.teda ty mi dáváš 😀 tys mě tim nápadem s jedlou sodou tak nadchla,že jsem to taky musela hned zkusit 😅 A taky se nic nedělo 😀 To víš,taky jsem neskutečně zvědavá ženská 😀 😀 A taky jsem zkusila "věštit" z prstýnku.Když se kýve,tak to značí kluka a když krouží,tak zase holku.A mě se kýval.Tak já fakt nevim 😀
@hanulka184 ihned vyzkoušeno - mě se taky kýve 😀 i na podruhé 😀 sodu teprve vyzkouším...
@lennaaa Tak to by všechny měli kluka 😀 😀 😀 no já jsem na to zvědavá,co to doopravdy bude.Podle té jedlé sody to zas ukazuje na holku... 🙂
@hanulka184
@nolies soda nepěnila. takže podle sody holka a podle prstenu kluk...si vyber 😀 jsem tam kde jsem byla 😀
@hanulka184
@nolies teď jsem si jen tak ze srandy na netu vypočítala podle čínského lun. kalendáře co to bude - pravděpodobně holčička 😀 chtělo to po mě věk a měsíc početí.

@nolies manžel je normálně zaměstnaný.a je pro mě lepší jít teda na 4 roky nebo si vybrat? čím déle jsem na rodičáku tím méně dostanu, co?