Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@nolies no to je docela logické jaktože mi to nedošlo 😀 si připadám teď jak trubka. o nevolnostech mi ani nemluv...už mě trápí od 5. týdne...je to nekonečné ☹ čekám na zlepšení jak na smilování,je pravda že některý den to vypadá lépe a já zvracim jen jednou denně,ale za dva dny nato už zas 3x za den...a zase si říkám že kdyby se mi udělalo dobře,že bych se bála jestli není nic s mimčem.nooooo...já bych staršího raději chlapečka 😅
@lennaaa No super, teď jsem v obraze i já, mátlo mě, že tam máš TP tak pozdě. 🙂 A nejseš trubka, spousta holek to tak počítá, hlavně u prvního těhu 🙂 Je pravda, že je lepší mít prvního kluka, když by byl páreček. Já osobně jsem chtěla 2 holčičky. Ale tohle si člověk nevybere a hlavně platí to klišé, ať je zdravý 🙂
@nolies dík,vybrala jsem tu nejschopnější 😀 to je focene v době jak jsem na těhu čerstvě přišla,takže nějáký 4tt. tady mám čočky..jinak nosim i brejle...no to slyším pořád že vypadám na 14😀 však už jsem ti říkala...ale čím jsem mladší tím méně mi to vadi 🙂 vim že kdysi ještě mi to vadilo hodně, že vypadám tak mladě.

@nolies je možné abych cítila takové ťukání v břiše...?jako že by mimčo?zdá se mi to brzo.ve čtvrtek začínám 14.týden...nebo že by to byl nějáký tik. Jo a muj tip - u tebe si myslím že to bude holčička 🙂