Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@lennaaa Není to příjemný, ale to dáš. Měj u sebe jídlo a hned jak budeš moct, se najez. Před dvěma lety se to dělalo tak, že ti vzali na lačno krev a dali vypít tekutinu, za hodinu ti vzali další krev a další tekutinu a za další hodinu zase krev. Teď už se to pije jen jednou a krev se bere za 2 hodiny?
ahojky pridavam se k vam no snazim ze teda uz dyl ale beru to ze jsem musela brat prasky n srovnani cyklu a od ledna je neberu jinak teda zatim mimi zadne,bohuzel snad se co nejdriv zadari to cekani je hrozne 😒
@nolies pěkná fotečkááá🙂
@makuka88 marťó to přejde a dr snad nejlépe ví co nám napsat🙂
holky mě se zdá, že s příchodem 6. měsíce přišly otoky nohou, rukou už těžko dávám prstýnky, v noci se mi blbě spí...často se budím a hledám polohy..v noci mě to víc tahne čurat s pocitem, že mám plnej močak a pak čuram jen malinko...a dychám jak lokomotiva 😀 hned se zadycham.nějak jsem čekala že takové problémy přijdou až někdy v 8. měsíci...zvracení a nevolnosti nepočítám - ty mám pořád.včera jsme zase 2x zvracela. no myslím že toto těhu si nějak už užívat bohužel nebudu....Jak se daří vám? vše ok?

@nolies jak ríkáš. Nepřekvapil mě.. 🙂 byla jsem si jistá na 90%