Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
ahoj holky nevim zda se k vam pridam ale ted jsme nezacala brat HA aby si telo odpocinulo a zda dostanu konecne ms jelikoz 3 mesice ji nemam tehu take nejsem.ale zatim ani neplanuji ji brat uvidim casem ale nehrotim to necham to na osudu zda nedeli mimi ale ja bych chtela i kdzy se bojim ze je to brzo
Ahoj holky, jsem tu nova. V rychlosti: tehotna bohuzel nejsem. Snazime se cca tri roky a porad nic. Jake jsou pak prosim vas dalsi kroky napriklad k umelemu oplodneni atd? Moc se v tom nevyznam, nechala jsem to na prirode a ted jsme se rozhodli, ze te prirode proste po novem roce pomuzeme, ale nevime kde zacit. Dekuju za vsechny rady a tipy🙂
Holky, nechcete některá ovulační a těhotenské testy??? Nám už se zadařilo a zbylo mi asi 3 ks těhotenských a 13 ks ovulačních. Kupovala jsem je na http://www.testydoma.cz/varianta-prouzek/65-sad... a jsou rychlé a spolehlivé. Celé balení 20+5 stálo 370,- tak kdo chce, ten zbytek nechám za 200,- včetně pošty.
@makuka88 @lennaaa @nolies: Ahojky holky jak pak se Vám daří? Co ty Váše miminka? ještě jsou v bříškách nebo už si je užíváte doma? Já mám pro Vás jednu úžasnou zprávu budu se vdavááááát 😀 22.8 tak doufám, že letos bude náš nejšťastnější rok... A konečně se povede všechno co by jsme chtěli 🙂 i to miminko :D tak se holky ozvěte.. ráda o Vás uslyším 🙂
@hanule89 Ahojky Hani, jsem ráda, že ses ozvala. Moooc gratuluju ke svatbě a to mimčo bude brzo taky. 🙂 Jinak já jsem stále 2v1, termín mám za 11 dní. Dneska jsem byla na kontrole v porodnici a zatím to na porod nevypadá. Odhad váhy malé je 2.870 gramů, jsem moc ráda, že není velká. Lenča porodila minulý týden ve středu císařem holčičku Vanesku (3.020 gramů a 49 cm) a Marťa jde myslím dneska na vyvolání porodu.
@lennaaa
@nolies
@makuka88 Ahoj holky.Uz jsem tu hooodne dlouho nebyla a omlouvam se za to.Snad jste na me uz nezapomely.Jestli treba nekoukate prekvapene kdo jsem,kdo vam to pise 😀 Moc moc vam gratuluju k nadhernym miminkum a preju hodne zdravicka a at vam delaji jen samou radost 😉 Ja vam to tak zavidim,ze uz to mate za sebou.Ja furt stale nic.A termin mam ted ve ctvrtek 22.Uz v prosinci mi doktorka rikala,ze uz je mala hodne sestoupla a ze to vypada,ze pujde min.tyden pred terminem.A min.tyden na kontrole mi rekla,ze uz to bude kazdym dnem a ze uz se urcite vidime naposledy.A ja se tam dneska po tydnu objevila porad cela a ona vyvejena,ze co tam delam,ze si myslela,ze uz jsem po porodu 😀 Tak jsem ji rekla,ze mala stavkuje,ze se ji nejak nechce 😀 😀 Ach jo,uz jsem z toho zoufala.Uz to chci mit za sebou.Jak uz je hodne sestoupla,tak uz me to dost boli a picha :-/ Zitra mam volat do porodnice a objednat se.Tak uvidime co mi reknou.No...tak snad vam sem brzy taky napisu,ze uz mam po... 🙂 A tobe Hani
@hanule89 gratuluju k zasnubam a drzim palecky,at brzy prijde i to miminko 😉
@hanulka184 Ahojky Hani, no jasně, že si tě pamatuju 🙂 Jsem si říkala, jestli jste s mimčem v pořádku. Nás v úterý pustili domů a začínám se zžívat. Malá je naštěstí hodná a hned po kojení rychle usne 🙂 Porod byl sice krátký, ale docela mě dal zabrat. 2 hod po porodu jsem začala silně krvácet, tak mě ještě museli operovat, ale jsem úplně v pořádku. A jak dopadla kontrola?
@nolies Ahoj Market.Tak hlasim,ze uz jsme taky na svete.Povedlo se nam to presne na termin 🙂 Porodila jsem dnes 22.1. ve 14,40 a malicka mela 48 cm a 3060 g 🙂 A porod byl fakt extra rychly.Sice bolesti jak prase,ale aspon,ze to slo rychle 🙂 Jsem rada,ze uz to mam za sebou.A do tretice uz do toho fakt nejdu 😀 😀 Jejej,to me mrzi,zes nakonec mela po porodu takove komplikace a jsem rada,ze uz jsi v poradku 😉 Pocitam,ze by nas mohli pustit uz v nedeli.Nejdyl v pondeli.Tak jsem na to zvedava 🙂
@hanulka184 Moc gratuluju Hani, malá je kouzelná. To je šikulka, že vykoukla přesně na termín. A jsou ty naše maličeké stejně velké 🙂 Já jsem měla taky rychlý porod, ale ty bolesti byly obrovský. Místama se mi dělalo černo před očima. Hned jsem taky říkala příteli, že do třetího nejdu.
@nolies @hanulka184 Ahoj holky .. Hani, moc a moc gratulují a přejí hlavně zdravíčko oběma 🙂 Jinak malá je úplně kouzelná 🙂 Holky jak já Vám to trošku závidím 😉 doufám, že jak milé se zase do toho obujeme tak, že se nám to podaří konečně taky už a bude to bez problému. Holky chtěla jsem se zeptat nevíte některá o Mojžišové metodě? docela hodně jsme o tom četla tak jsme zvažovala, jestli to teď nezkusit, když chceme počkat až po svatbě a nebo těsně před svatbou :D Tak si užívejte mimuška :D
@hanulka184 Ahoj holky!!! Hani gratulace 🙂
@nolies
@lennaaa Jak se daří, jak zvládáte ? U nás je to dobré, malý je celkem zlatý ...skoro nebřečí jen už začíná být vzhůru více přes den a já kolikrát nevím co s ním, neb ho nic nebaví 😀 a někdy si vystačí a jen tak kouká ...to je ta lepší varianta 😀 je nastavenej jako hodinky, každé 3 hod má hlad krom toho dne kdy spí po hodinách 😀 šestinedělí jakž takž zvládáme, zatím jsem neměla hormonální nálady 😀 jen mám občas ponorku a řikam si jak dlouho ještě to bude trvat, než se odstupy krmení prodlouží a kdy v noci budu spát alespoň 6hodin v kuse 🙂 Mám pocit, že to je furt to samé ..přebalit, nakrmit a čekat 3 hodiny na další přebalení a krmení ... jinak rosteme a vše je ok 🙂
@makuka88 Ahoj Marti, celkem dost mi mluvíš z duše!! malá má dneska 4 týdny a 2 dny...přes den je více vzhůru, taky někdy nevím co s ní🙂 někdy taky jen tak leží a kouká - to je super....jinak pofňukává,ale jak ji chytne kříčící amok tak fakt nevím co se děje...na prdíky to moc nevypadá...většinou ji to chytá večer. někdy je vzhůru třeba i 2 hodky..pak usne na pul hodky a zas je vzhůru 2 hodky, takže někdy síla. na kojení se budí co 2-3 hodky. v noci někdy uspávám i hodku...takže je to celkem zajímavý, no.když třeba od koupání do pul noci moc nespí tak pak vydrží od pulnoci spat i 4-5hod. ale to jsou takové světlé vyjímky🙂 jinak mi taky připadá že jen přebalím, nakojím a houpu nebo uspávám 🙂) jsem fakt ráda jak můžu vypadnout aspoň do obchodu mezi lidi 🙂) už aby bylo tepleji, malá bude větší a my budeme moct být více venku a mezi lidma...
a jak se daří Markét? @nolies je to lepší?
@lennaaa Ty se máš, že jdeš alespoň do toho krámu 😀 já byla jednou pro rohlíky 😀 achjo ... no je to přesně takhle, taky máme chvilkový bezdůvodný ječák cca jednou za den a nejlepe kolem te 17 - 18hod ... v noci teda neuspávám, nakrmim a odložim a za chvíli je tuhý (zatím) 😀 také se těšim až budeme moci mezi lidi a ven, teď je to ještě kvůli těm chřipkám horší ☹
@lennaaa @makuka88 ahojky holky. Mala je neskutecny savec, porad by byla u prsa, vlastne jinak neusne. Porad bojuju s tim, abych nesekla s kojenim. Zlaty um fakt, po tom decka hned spi. Pres den uz taky moc nespi, tak ji davam na zem pod hrazdicku a nebo ma nad postylkou kolotoc a tim se zabavi. V noci je to hruza, dnesk uz jsem dala flasku a um, abych se vyspala.

@nora88 Ahojky, já ho brala až dva dny po pozitivním ovu testu. Protože ovu může dojít až do 48 hod a utrogestanem bych ji asi zamezila.