Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
Ahoj děvčátka 🙂 ,
tak další měsíc snažení před náma 😀 .
Jak se máte? Povídejte 🙂
3. den zpozdeni a tt negativni. Ach jo ☹
Tak a my se konečně dočkali a já jsem již 15+5 🙂 dříve jsem nenapsala bála jsem se,že to zakřiknu a nevěděla jak vše dopadne. na 13tt jsme byli v Praze v profema a vše dopadlo dobře mimi je zdravé... jsem tak šťastná. Všem kteří se dále snaží držím palečky,aby i vy jste se brzo dočkali 😀 posílám fotečku z 13tt.
Ahoj ženy, můžu se k vám přidat? V březnu 2014 jsem vysadila prášky, nyní frčím 4 měsíc na Clostilbegitu a Ultrogestanu.. máte to některá podobně?
Ahojky, přidávám se k Vám 🙂 snažíme se od ledna, mě 25 let, ale přítel starší (42let) Doufáme, že se nám brzo zadaří, snažím se na to nemyslet a radši jdu vždycky běhat 😉 😝 Užívám listovku od prosince, občas si dám Kontryhel 😀
Ahoj holky, take se k Vám přidávám od února 2014 jsem vysadila prášky a snažíme se s přítelem o miminko. Zatím neneúspěšně. Zítra mě čekají odběry krve. Přítele na konci měsíce spermiogram. Tak uvidíme zda je vše v pořádku.. 😖 už aby to bylo 🙂
Já neberu prášky od ledna a za tu dobu se mi dostavil jednou menzes ... Pry jsem v pořádku, ale holky poradím kdyby nedej bože měl někdo antikoncepci trinovum, změnte si ji je to nejvetsi svinstvo. Mám teď hrozné problémy.
Ahoj holky, na koníkovi jsem celkem nová ale o mimčo se snažíme (no užíváme si) od 1.1.2014. Manžel o půlnoci přišel na silvestra a povída tak jdeme na to 😀 No zatím se nic neděje, ale třeba to brzy příjde.