icon

Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

dasenka12018
24. pro 2018

@kaora moc gratuluji 😊 kolik jsi DPO? Já budu testovat zítra ráno 😊

kaora
24. pro 2018

@dasenka12018 No mám 11 DPO. Teda jestli sem to správně pochopila. Nějak se tu v těch zkratkách rozkoukávám :D. Včera mi i testovací proužky ukázaly pozitivní těhu 🙂). Tak držím palce!

dasenka12018
24. pro 2018

@kaora pokud víš kdy byla ovulace, dpo je dní po ovulaci 🙂 No jsem zvědavá jestli bude třeba alespoň duch, furt mě píchá v podbřišku a je mi tak všelijak ale to může být vsugerované 😀🤦‍♀️ ale bazalni teplotu mám hezky 37.1 tak uvidíme jak to zítra dopadne 🙂

hobbitka
25. pro 2018

@kaora moc gratuluji!!! 😍❤️💕😘

malaprincezna0
autor
25. pro 2018

Gratuluju k pozitivnimu testu❤️krásný dárek pod stromecek🎄. Já čekám ty dva dny jak to dopadne s tou červenou 🤐 příznaky jsou na oboje podobný, takže těžko soudit. Jinak chci testovat až na nový rok... To je ještě dlouhá doba 🙄😝😝

dasenka12018
25. pro 2018

@malaprincezna0 já dneska pravděpodobně 10 dpo a na testu nic.. Prsa mě bolí ale to může být PMS tak uvidíme 😔😔😔

malaprincezna0
autor
25. pro 2018

@dasenka12018 není 10dpo brzy na ZJIŠTĚNÍ? . Kdy to máš dostat? Mě je taky všelijak. Kdoví jak to Bude. Ale dokud ta červená potvora není, je tu naděje 😍🤘

dasenka12018
25. pro 2018

@malaprincezna0 No je, ale znáš to pročítám diskuze a někdo měl 10 dpo alespoň ducha, ale samozřejmě že je to brzy.. Mám to dostat 30.12. 😒 Naděje ještě je, tak uvidím 🙂

kaora
25. pro 2018

@dasenka12018 Minulý měsíc sem měla podle testu ovulaci později, teď sem si test nedělala a jen měřím už 3 měsíce teplotu a vypozorovali si dobu kdy se začala zvyšovat. Měsíčky sem měla 26.11. naposledy a jednou mi ovu vycházelo 14 den a podruhé 18. Takže jsme se radši snažili obden abychom to neprošvihli :D. A mě začal bolet podbřišek a bradavky. Bolesti jsou teda něco, budí mě to i v noci a zvracení se taky přidalo... Tak vydrž aspon do 30.12. na testování 🙂

tak2014
25. pro 2018

Ahoj holky, přidávám se k vám...mám doma čtyřletou holčičku a v listopadu jsem prodělala zamlklé těhotenství v 10.tt s revizí...nyní jsem 3.DC a věřím, že se brzy zadaří 🍀

malaprincezna0
autor
26. pro 2018

@dasenka12018 já tě chápu. 🤗 Já 27. Tak jsem zvědavá. S testem chci kdyžtak počkat do nového roku 🐱

malaprincezna0
autor
26. pro 2018

@tak2014 to mi moc mrzí, že to nevyšlo. Máš v nebicku andilka, ten ti pošle maličké brzy určitě 🤗😘 vítej u nás 🤗

sluckynek
26. pro 2018

@tak2014 ahoj my máme již dva teda vlastně tři andílky v červenci potrat 21 TT 😪 a říjnu zamkle těhotenství v 8 TT tak doufám že napotřetí ale tenhle měsíc opět nic

smudlinka10
26. pro 2018

Ahoj, ráda bych se přidala. Nejsem klasicka "snazilka", ale rozhodli jsme se s manzelem o Vanocich, ze si poridime druhe ke skoro 6lete dceri. Mala je pres IUI, ale nechame tomu volny prubeh do podzimu. Kdyz se nezadari, zkusime zase kliniku.

pipi_puncocha
26. pro 2018

Taky moc zdravím nově příchozí a držím všem palce.🍀

Holky který den začínáte s ovulačními testy? Já jsem dneska 6 DC a nevím kdy začít testovat. Minulý cyklus jsem měla ovulaci až 18 DC. (Minulý měsíc měl cyklus 32 dní, ale mívám i delší i kratší)

tak2014
26. pro 2018

@pipi_puncocha mám v plánu je poprvé v životě zkusit, začnu 9DC

sluckynek
26. pro 2018

U nás to opět nevyšlo v lednu jdu na gyndu ať se to začne pořádně řešit 😒 bt už si neměřím a poznám to

amaliekvidova
26. pro 2018

@malaprincezna0 Taky se přidávám, mám doma 1.5 roku starou dceru a v září jsem byla na revizi pro neprosperující těhotenství. Takže jsme se rozhodli, že to zase zkusíme. Mám pár dní po ovulaci. Tak uvidíme 😉 U obou těhotenství byl první velký příznak šílená nervozita, stažené břicho a takový divný stres, přišla jsem na to zpětně. Už to začínám mít taky, tak jsem zvědavá.

pipi_puncocha
26. pro 2018

@tak2014 To je myslím rozumné. My budeme zkoušet po třetí ovulační testy... pokaždé mi vyjde jiný den totiž. 🙄

dasenka12018
26. pro 2018

@malaprincezna0
@kaora holky já koukla na včerejší test a asi tam něco vidím, co myslíte? 🤔

kaora
26. pro 2018

@dasenka12018 No já tam bohužel nic nevidím ☹
Moje potvrzené testy vypadaly takto, viz obrázek.

malaprincezna0
autor
26. pro 2018

@dasenka12018 možná malinkatej dušík. Zkus udělat test za dva dny
. Pokud tam něco je tak se to určitě vybarví zřetelně. Tady opravdu těžko říct. Držim pěsti ať je to na tuty😊🍾

malaprincezna0
autor
26. pro 2018

@amaliekvidova tak snad to vyšlo a bude vše krásné vycházet jak má ❤️ držím pěsti. Stresy mám teď taky že strachu že se mi můj sen rozplyne... 🙄

smudlinka10
27. pro 2018

Tak holky, pres prosinec jsme se nechranili, protoze sex byl kvuli praci tak "narazovy", ze jsme to neresili. Mam 6 dni do ms a misto klasickeho PMS co mi zacina tyden pred menstruaci, me zacaly bolet prsa a pobolivat me v podbrisku. Koukla jsem do kalendare a zjistila jsem, ze zrovna ty nase "narazovky" vysly na ovulaci 😳🙈 Tak jsem zvedava co z toho bude. Mam to presne jak hodinky, takze asi nebudu predem ani testovat at nejsem pak zklamana.

snazimese
27. pro 2018

Zdravím 🙂 Omlouvám se, že jsem Vám sem vlezla, ale chtěla bych znát Váš názor: první den poslední ms jsem měla 24.11. a trvala 4 dny, cykly mám běžně dlouhé 28-29 dní.. Kdy byla ovulace, vůbec netuším, ale další ms jsem měla mít okolo 22.12. a ta nepřišla, mám zpoždění. TT jsem zkoušela na Štědrý den, ale vyšel negativní a další jsem neměla. Možná, když bude čas, koupím ho dnes. Ale v době, kdy mi měla dorazit MS se mi dostavili bolesti v levé části obličeje (buď od zubů nebo spíš pravděpodobněji zánět trojklanného nervu) a tudíž jsem začala brát analgetika. Podbřišek cítím, slabounce pobolívá, i když mi přijde že jinak než před MS, ale nevím, zda jsem si to zpoždění nemohla "uhnat" těma práškama na bolest (Apo-ibuprofen a Nalgesin S + 3x injekce proti bolesti). Jaký je Váš názor prosím?

malaprincezna0
autor
27. pro 2018

@snazimese ahoj, neomlouvej se a vítej tady u nás. Snad se na testu ukážou brzy dvě carky. Držim pěsti. Myslim si, že v případě že jsi těhotná, nehrozí nic vážného, protože spousta maminek co miminko neplánuje a je těhotných do sebe cpou i jiné věci. Většinou není ani tušení o těhotenství. Já s mým malým menstruovala normálně, než jsem se to dozvěděla taky jsem mu dala nevědomky pěkný základy 🙄a je z něj zdravej kluk i když divokej 😊 klid. Jinak brufen ibalgin acylpirin, nalgesin a tyhle věci by se v tehu opravdu nemeli, takže pokud budeš těhotná. Vyvaruj se tomu. Bezpečnější je paracetamol, tak Paralen. Ten neuškodí.

snazimese
27. pro 2018

@malaprincezna0 Me prave paralen na ty bolesti nezabiral. Ale jedu dnes na zubni pohotovost, tak bych pak mela mit klid. Ms mi stale nedorazila, podbrisek citim a porad jinak nez na ms. Takze mozna az se budem vracet, zkusim koupit tt a doma ho prubnu

malaprincezna0
autor
27. pro 2018

@snazimese testy určitě vyzkoušej m. Kup si jich víc 🙂 a dej pak vědět.

ivuska1986
27. pro 2018

@snazimese ahojky, zkus testovat později, mě vyšel test až pet dní po termínu.

ivuska1986
27. pro 2018

Ahojky, gratuluji k pozitivním testikum 😍a posílám štěstí nám čekatelkam😘

Strana