icon

Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

snazimese
29. pro 2018

Tak dnes, skoro po tydnu zpozdeni, zacinam spinit a tudiz se mi za chvilku rozjede ms... Veskere nadeje shoreli v prach.

malaprincezna0
autor
29. pro 2018

@snazimese zkus obycejnaky kup si jich víc s uvidíš. 🤗 Mě zase drobet čárka zesílila s už se budu testovat až na novej rok pro jistotu a pak už ne.

amaliekvidova
29. pro 2018

@malaprincezna0 Tady už testovat nemá cenu, čárky už jsou skoro stejně silné.😉 Kolik jsi DPO?

malaprincezna0
autor
29. pro 2018

@amaliekvidova 18dpo. Zatím k dr nemá cenu chodit nejspíš nic ještě neuvidíme 🤗

snazimese
29. pro 2018

@malaprincezna0 jeste jednou noc gratuluji 😊 u me asi nema cenu kupovat tt, nejspis se mi rozjizdi ms, zacinam spinit i kdyz me boli podbrisek jinak a jakoby jinde nez bezne na ms.. :(

malaprincezna0
autor
29. pro 2018

@snazimese tak uvidíš. Pokud ano neves hlavu a zkus to znovu ❤️🤗

snazimese
29. pro 2018

@malaprincezna0 no uvidim co bude dal. Kazdopadne konec sveta neni. Ale stejne to.zamrzi a obzvlast, kdyz jsem mela zpozdeni a to mi dalo nadeji..

amaliekvidova
29. pro 2018

@snazimese Věřím, že to člověka mrzí. A jak dlouho se snažíte? Já budu testovat až za pět dní nejdříve. Hrozně se to táhne 🤔

snazimese
29. pro 2018

@amaliekvidova my se vyslovene nesnazime, ale jsme spolu neco malo pres tri roky a porad nic. A to zpozdeni mi dalo nadeji..

azby
29. pro 2018

Ahoj, rada bych se k vam pridala, sice se snazime od zari, ale stale nic. Loni v listopadu jsem byla na konizaci a od te doby cyklus nepravidelny.

biton
29. pro 2018

Dobrý den, ráda bych se přidala do skupiny...máme doma téměř 2,5letou princeznu, kojenou ještě, v srpnu jsem dobrala antinu...v září první MS, v říjnu přišla po 29dnech, v listopadu po 36dnech....rozhodli jsme se, že od prosince se nebudeme chránit....cca od 10. do 15.12. mě bolel podbřišek, 16.12. jsem měla nahnědlý hlen a od té doby žádná bolest, nic...dnes jsem zkoušela tt a byl negativní...držím palce všem snažilkám a gratuluji těhulkám 🙂

amaliekvidova
29. pro 2018

A budete někdo v nejbližších dnech testovat? Ať na vás můžu myslet😉

sluckynek
29. pro 2018

Holky před týdnem jsem dva dny špinila a teď tohle 😍 musím příští týden na gyndu jsem po dvou potratech 9 TT a 21 TT tak snad

amaliekvidova
29. pro 2018

@sluckynek Gratuluju😀 Kolik jsi dpo? Já jsem po revizi v září, tak jsem trošku vyklepaná.

monib66
29. pro 2018

Holky, tak dnes jsem 9DC. Graf zatím vypadá takhle 🙂 Jsem zvědavá, kdy přijde ovulace. Jelikož stále kojím prvorozeného ani nevím, jak dlouhý byl první cyklus. Druhý trval 43 dní.
Držím všem těhotným spoustu zdraví a na konci krásný porod bez komplikací a nám snažilkám brzy // ♡

kaora
29. pro 2018

@sluckynek Gratuluji a držím palečky! 🙂

malaprincezna0
autor
29. pro 2018

@sluckynek gratulace veliká a ať se zadari jak má. Hlavně ať miminko krásně roste a je zdravé ❤️❤️

sluckynek
29. pro 2018

@malaprincezna0 děkuji musím jít k Dr ještě jsem nebyla

sluckynek
29. pro 2018

@kaora děkuji

malaprincezna0
autor
29. pro 2018

@sluckynek ani já ne chystám se tam buď příští nebo až ten další týden 😍

ivuska1986
30. pro 2018

@sluckynek gratulujeme 😍

sluckynek
31. pro 2018

@ivuska1986 děkuji

amaliekvidova
31. pro 2018

Já jsem 7 nebo 8 dpo..dala jsem si slib, že budu testovat max pár dní před ms. No a teď už mám nutkání to za pár dní zkusit. Ale naštěstí nemám doma test🤔

monib66
31. pro 2018

@amaliekvidova tohle znám, nejlepsí je doma nemit testy 😀 Já minulý cyklus testovala 10DPO a pak 12DPO. Nezadařilo se. Uvidíme, zda trefíme ovulaci tento cyklus, zatím jsem 11DC.

amaliekvidova
31. pro 2018

@monib66 Asi to vyzkouším ve čtvrtek, to budu 10 nebo 11 dpo. To by už tam něco mohlo být 😉

mmichaella
31. pro 2018

Ahojky holky, dnes jsem po sto letech udelala taky test a klasika - negativni. Už jsem trochu zoufalá. Vsichni kolem mne jsou tehotni popr. si řekli, ze to zkusi a za tři měsíce se zadarilo. My s přítelem jedeme od loňského října a smolik. Já vím, ze se uplne nesnažime ( sex je 3x- 8x za mesic a byly doby i 11x), ale neříkejte mi, ze po roce a čtvrt nic? I ty pitome ovulacni testy mi nikdy nevyšly pozitivni ( ok, testovala jsem jen v " plodnych dnech" dle menstruacniho kalendare. Kdybych vedela drive, jaka to bude mizerie, kolik bych usetrila za atk). Je mozne, ze ovu nemam i přes pravidelný 30 denní cyklus? Jedině, co by nasvědčovalo tomu, ze mozna mam je hlen. Ale zadne spineni, bolest podbřišku...Nic. Co to je vlastně to snažení? Delate to co 2- 3 dny cely mesic krome menstruace? Připadám si jako magor...a ano, vím, že otazky jsou jako ze základky, ale dejte vědět, co si myslíte ci jak to máte vy. A vsem, co se zadarilo moc gratuluji, je to bozi 🙂)))

amaliekvidova
31. pro 2018

@mmichaella Ahoj, ja jsem si při minulém těhotenství dělala ovu testy a i přes to, že nebyl pozitivní, tak jsem otěhotněla. Na někoho to hold nezabírá no. Ale teď píšu jen co bych udělala já, pokud by mi nešlo rok otěhotnět, tím myslím při pravidelném sexu v době ovulace, u mě to je co druhý den asi týden cca, tak bych šla na gyndu, ať mi udělá profil nebo začne sledovat ovulaci. Ale já jsem typ "řešitelka" a nemám ráda věci neřešené
😉

pipi_puncocha
31. pro 2018

@mmichaella doporučuju spíš řešit přes gynekologa. Mně dělal hormonální profil a chodila jsem na měření folikulů (jestli vajíčko roste), jestli vůbec ovuluju. A ty ovulační testy zkus jeden měsíc opravdu denně, třeba máš ovulaci velmi brzy nebo naopak pozdě. Moje máma třeba otěhotněla při menstruaci.

A jinak ano, ideální je mít sex ob den, pak by se to nemělo prošvihnout, ale ruku na srdce kdo je toho schopen. 😀

mmichaella
31. pro 2018

@amaliekvidova Jn, to zní logicky. A ten profil nebo sledování ovulace je něco běžného? Nebude doktor koukat, co otravuju popr. me neodbyde, ze tohle nedělají? Byla jsem u něj 1x, protože má bývalá lékařka nebyla schopna mi rict ani slovo, když jsem se ji ptala zda je sliznice ok a co dělat vice pro pro otehotneni..A u něj neproběhla ani vstupní kontrola...taky zvláštní no.

mmichaella
31. pro 2018

@pipi_puncocha mazec s tvou mámou🙂)) Rikali jsme si s přítelem, ze leden fakt zkusíme ob den a od února testy a jestli nic, tak ten profil/sledování ovulace. Je to ale naprd... jeden by rekl, ze otehotnis v mziku a niiic. Taky by mě zajímalo, jak jsou na tom ostatni,? Já mám treba nekdy pocit, ze nemuzu nikdy otehotnet, ze se me to netyka...ma to tak každý nebo zase moc resim?

Strana