Snažilky od prosince 2018
Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️
@monib66 super 💓 velká gratulace
@ivuska1986 moc děkuji ♡
Ahojky holky, jaký teploměr používáte při měření bazální teploty?
Holky máte některá gynex ?
@sluckynek ahojky, užívám ho teď první měsíc
@ivuska1986 je na lékařský předpis nebo volně dostupný
@sluckynek staci dat do googlu gynex a muzes cist hodiny.
@sluckynek já jsem si ho taky teď objednala. Snad mi pomůže srovnat cyklus a třeba i něco víc.🍀 nejsem moc moudrá z toho dávkování, asi zkusím ráno a večer 4 kapky zatím.
@sluckynek ahojky, koupila jsem ho v Benu bez lékařského předpisu, stál necelých 500 Kč. Chtěla jsem ho hlavně na zmírnění premenstruacniho syndromu, trpím jako pes, už jsem zapomněla po dvou letech (tehu+kojení) jaký je to hnus😇 beru 3xdennne čtyři kapky.
to už tu nikdo nezbyl? 😢
U nás ovulace každým dnem, manžel dneska odjel a vrací se zítra, tak snad buď ovulace až zítra 😀😊 Ale v noci na dnes jsme se snažili tak by tam mohli pockat 🍀 Objednala sem gynex protože nějak moc nevěřím že to vyjde tenhle cyklus 😒
@dasenka12018 já čekám na ms 18.2. asi to taky tenhle měsíc nevyšlo (byl nějak sexuálně slabší) 🤣🤣 1dc zacnu brát gynex a uvidíme
@dasenka12018 buď v klidu :D U nás čekaly 4 dny :D Mám to potvrzené BT i ovulačními testy ;)
@marcelina14 No u nás už asi nejsou tak výkonný protože jinak bych snad už byla za ty 3 měsíce těhotná 😀 Nechápu, jsou to věci mezi nebem a zemí 🤔😀
@dasenka12018 Aha 🙈 Držím palce 🍀
@dasenka12018 držím palce s Gynexem, u nás beru druhý měsíc a slibovala jsem si alespoň zmírnění premenstruacniho syndromu, když už ne tehu a ani jedno se nekonalo 😒
holky,i já jsem pořád tady.MS čekám 21.2. nevěřím,že by to tento mesíc vyšlo.Co taky můžu čekat,když mám chlapa doma jen od pátku do neděle....
i já jsem tady....po dlouhé době se MS dostavila (ve vší parádě) a včera teprve skončila 🙂
Ty jo, včera večer téměř pozitivní ovu test, tak sem myslela že dneska bude ještě silnější, a je slabší než včera 🤔 tak uvidíme jak zítra bazalni teplota...manzel se dneska vrací tak doufám, že jestli to včera byl pozitivní ovu test tak sex dneska večer by mohl stacit 🤔😒
@dasenka12018 držím palce! ❤️
už jsem měla strach, že to tu umřelo... já jsem 7DPO a tak jsem zvědavá na víkend...
Take jsem stale tu a bez // 🙁 momentálně jsem ted 11DC

@tak2014 to mě mrzí, tak ať to tentokrát vyjde 🍀
Já své // nasla na testu v pátek. 4.2 jdu na kontrolu, tak doufám, že bude miminko v děloze a v září přijde na svět ♡