Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@eliskaamichal ahojky, jako ja si taky myslím, že by se to melo dělat hned nějak. Pac tohle není normální. Hlavně ani při pitve prej nic doktor nenasel na plodu. Ja nevim, nechci být nějaká hystericky. Doktor říkal, ze prý do 3 potratů se to neřeší. Slyšela jsem to od dvou doktorů. Coz mi přijde strašný. ZT první... Apka prožít další 2 nebo 3 potraty, aby začal někdo hledat příčinu 😒
@eiram7 nemá moc radosť, to víš zamestnáva nás prcek místo toho aby sme ho my utahali... Tak on utaha nás dvoch 🙂 manžel hodně cvičí, behá a tak po večeroch si chodí zacvičiť, chodí cca o 22h a to ja už nemám energiu... Cez deň je v práci, teď na nejaké divoké smeny... Pro zasmani od ovulky nebolo nič 😁 musím se polepšiť ať nemá tlaky 😂😂😂😂
@monispr a co zmeniť doktora? Nás teda oboch hnali na genetiku... Různě odbery atď... To jsem čekala už Kubu, diagnóza.. Cysticka fibroza a tlačili na odber Plodovky... Výsledky mi dali za 2 týdny... No byl to Pro nás šilene období... Nic se nepotvrdilo a kubo je zr4avy7
@katka22688 u nás jsou tlaky uz 2 dny😂😂 jelikož je před ms, tak můj slavný pms hlásí lenost v tomto směru. Tak se na me chlap dívá stylem... Jako to fakt nic? 2 dny? Co se děje? 😂😂😂 Nj prsa bolí šíleně, břicho, záda a i hlava poboliva. Komu by se chtělo 😂😂
@katka22688 nad změnou už jsem taky uvažovala. Tak asi do toho půjdu 😐
@monispr pokukaj po recenziách nevím zda máš možnosť si vyberať... Já teď zrovna tsky premýšľam o zmene, nakolik to centrum kde chodím si zavedlo určite balíčky a podmienky a to se mi moc nelíbí.. Zatím se rozkoukavam uvidím no... Jdu tam 20.12.
No chlap taky hádže smutné oči no ja už nemůžu, to by byla taková paródia na sex 😂😂😂😂
@katka22688 ani moc nemám. Mám dr v Brně, ale teď už bydlím mimo Brno, takže tu je výběr asi ze 2 doktorů, což je nic moc🤔 sice je to od Brna autem cca 20min. Ale na druhou stranu, když se pak zadari, tak jezdit tam v těhu... No.. Nic moc asi echt s tim pupkem pak😃 Aha, no tj taky dobrý teda. Rozhodně kouknu, popř v nejbližším okolí tady no.
Holky ráno se těším na tie vaše testy.. Pro dnes se loučím. Pa pa
@monispr první gynekolzka nechtěla taky nic řešit. Přešla jsem k druhé. A ta chtěla začít řešit hned ze uz mi je 31let... No než jsem se dostala na vyšetření otěhotněla jsem. Vse bylo v pořádku začal 4 měsíc a já se radovala že je vše v pořádku. A nebylo ZT... Ještě než byla pitva, hnedi doktorka dala papíry ať se objednám na vyšetření. Miminko v pořádku, přítel taky ale mě zjistili Leidenskou mutaci. A uz vime jak příště postupovat.. Prostě jim řekni že chceš vyšetření. Platíš si zdravotní platíš. Tak co
@eliskaamichal aha, no přítel by měl být v pořádku snad. Jednoho klucika 8 leteho, už mame spolu. Už mi je taky 34, tak se bojím právě, aby to vůbec pak šlo. Na to myslim furt. Máš pravdu, platím, tak na to mám snad nárok. Najdu jiného gynekologa, který bude k tomuhle přistupovat jinak. Protože mně už to teď přijde divný v 17 tt zt a pak v necelým 6tt sp. To přece nemůže být jen náhoda.
@monispr může a nemusí, ale to nezjistís když tě doktor nikam nepošle. Já už se naučila jedno. Nemlcet u doktorů. Platím, tak chci nějakou péči. Držím pěsti ať ti to co nejdřív vyjde. 🍀
Dobré ráno,dneska test nic totálně sněhobílo včera slabý duch tak si myslím že nic no... netrpělivě vyhlížím tu mrchu v sobotu přijde
@barusmackova já už dnes ani netestovala, když byl mamatest včera úplně bíléj 🥴
Ahoj holky já dnes 8DPO a ráno po utreni trocha růžové krve. Do MS mám týden tak teď úplně nevím co to je no. Možná to dostanu o týden dřív
@valisovasara to by mohlo být uhnizdeni vajíčka 😊 zkus test za cca 3 dny, možná už by tam mohlo něco být vidět 😊
@monispr já si to nejdřív myslela až sem vyskočila se zachodovym prknem 😅 ale není to jako úplně špinění ale normálně růžové po utreni no. Tak si myslím že asi nic. 😐
@valisovasara Já bych ten týden počkala. Tady ty radý testovat týden , dva před ms jsou na dvě věci...Lovení duchu je na nic, pak z toho budete jen špatná a kupovat si kvuli tomu 20 testu , jako k čemu? Držím palce 🙂
@valisovasara to chápu😁 právě u toho uhnizdeni to růžové může být 😁 @jituli84 má samozřejmě pravdu, je lepší testovat až po vynechání. Ale pokud jsi nedočkavá jak polovina ženských tady, včetně mě 😂 tak nejdřív asi za ty 4 dny a počítat, že se to ve finále nemusí udržet a odejít s ms pak. 😒
Já mám právě test negativní. Takže co tam bylo, zase odešlo... Ms pořád nepřišla, jen to včerejší nárazové zaspineni
@monispr @jituli84
Dekuju za reakci zkusím tedy vyčkat. Nedočkava sem to. Je jasný ale utesuje mě fakt že doma. Nemám. Čím testovat tak je to vyřešený za mě 😅👍. Mám právě strach testovat před ms protože minulý měsíc jsem měla krásný dvě čárky a odešlo to spolu s 3 denním spozdenim tak už nemám odvahu.
@mzacikova a kdy čekáš ms?
@valisovasara Je to tak ..
@valisovasara včera 😁
@valisovasara jooo, když doma není test... Tak je to nejlepší 😂 hlavně pak venku, se vyhýbat lékárnám😂 no, já čekám na mrchu. Za 2 dny by měla přijít. Test včera negativní, tak mi je jasný, že se budeme snažit znovu😁
Ahoj přidávám se do diskuze. Máme doma dva chlapečky a snažíme se o třetí,tak trochu doufáme, že by se mohla podařit holčička, a když ne holčička, tak budeme moc rádi i za chlapečka.
@monispr mrzí mě to hlavně kvůli dětem ty se ptaji kdy už bude v bříšku miminko a přítel...strasne by si svoje první přál vcera to vypadalo nadějně byli jsme jak sluníčka a dnes.... bílo jsme z toho smutní a at si každý říká co cjce nejde na to nemyslet mávnout rukou a jit dal je to prostě hrozný
@barusmackova na to nemyslet rozhodně nejde. Minulý měsíc jsem to vzala, že to prostě nevyšlo a stává se to. Včera mi syn (2 roky) říká "já chci miminko. Maminko chceš miminko) a já se tak rozbrecela... Že proč se nám to stalo znovu
@valisovasara závidím tu růžovou! Časově to odpovídá uhnízdění! Já nic, vůbec nic 😔
Možná bych se měla zmínit, že mi gynekoložka objevila minulý měsíc endometriózu... Tudíž otěhotnění nebude lehká věc. A chce to řešit hned. Hned začátkem příštího cyklu (pokud teď neotěhotním), tak mi odebere krev a podívá se mi na hormony a zároveň i manžel má jít hned na spermiogram. Říkala, že nechce zbytečně ztrácet čas a že nás proklepne hned oba dva 👀 tak jsem zvědavá

@katka22688 jooo a jinak to naše prdly testování doopravdy leze do peněz, ale ani to mě neodradí 😀 to vis, ze si zítra rano stejně udělám test, ač bude s velkou pravděpodobnosti vypadat podobně jako ten dnešní 😀
Ale tobě to sílí fakt krasne, takže si myslím, ze ten jeden poslední bude bohaté stačit 😍 a co manza? Má radost, ze zdimani ustane?