icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

piggy123
5. pro 2019

@barusmackova @mzacikova
vám může být velikou útěchou, že už alespoň nějaké dítě máte... My, snažilky o první, jsme na tom poněkud hůře 🙈😃

katka22688
5. pro 2019

Baby ja som v prdeli ☹ neviem vo si o tom myslieť... Tycinkove testy mi sílneju, dnes jsem skúsila ten clear blue a ukázal - minus ako negatívny.... Keď som ho rozobrala tak je vidieť celkom duch, hneď som robila test Dr. Max a taky vidím ducha.... Baby co to? Ze by nič, jsem z toho nejak mimo...

jituli84
5. pro 2019

@katka22688 Digitalni testy maji vetšinou citlivost 25. tyčinkove citlivost 10, mate už zpoždění?

katka22688
5. pro 2019

@jituli84 ja neviem kedy bude ms, mám rozhodene cykly. Někdy mam 36 dňový, 30 dňový, 28dnovy, nic opakujúce... Poslednú som mala 7.11... Já by som ani dnes netestovala ale manžel má prekvapil tým testom..

valisovasara
5. pro 2019

@monispr u nás na vesnici žádná není tak. Já sem jako úplně v suchu i kdybych chtěla nemám šanci 😅😅

piggy123
5. pro 2019

@katka22688 rozebrat digitální test a hledat tam čárky by mě teda v životě nenapadlo 😂😂😂

Ale teď vážně - digitální testy mají, jak již řekla jituli84, nižší citlivost, a tak ukazují výsledky až později. Na balení máte zajisté dobře vysvětleno, kolik dní předem a jaká pravděpodobnost správného výsledku je.

valisovasara
5. pro 2019

@piggy123 no pekelně mě bolí břicho už spínim. Jen trochu hnědé ale při. Mém. Štěstí se to do zítra rozjede v plne parádě. Stejný co minulý měsíc.
Endometrioza. Já se asi zeptám jak totální magor ale proč e to. Díky tomu těžší? Nikdy sem o tom neslyšela

jituli84
5. pro 2019

@piggy123 No kolikrát na tom digitalnim je uvedeno, že odhali třeba před ms, ale když jsem o tom mluvila s lekarnicí, tak mi říkala právě, že ten digi má tu horší citlivost a raději s ním počkat až na zpoždenou ms

katka22688
5. pro 2019

@piggy123 někde jsem četla ze to holky rozobrali.. To je jedno, balení mam nastudovane

piggy123
5. pro 2019

@valisovasara jak mi vysvětlila gynekoložka, endometrióza způsobuje bohužel u 50% žen neschopnost otěhotnět. Dalších 50% nemusí mít žádné potíže otěhotnět. Je to půl na půl.... a navíc ty hrozné menstruační bolesti a intenzita krvácení o tom raději pomlčím 👀

piggy123
5. pro 2019

@jituli84 mě manžel koupil ze začátku intenzivního snažení 3 tyhle digitální ClearBlue testy. No ještě jsem ani jeden nepoužila 😂 Jak jsem již říkala - nejsem časný testovací typ. Vyčkávám... A mimo tyto digitální testy mi koupil taky obr balení těch malých papírkových testů. Je jich tam asi 50 🙈😂

jituli84
5. pro 2019

@piggy123 😅 Mě stačily testy dva 😀

monispr
5. pro 2019

@katka22688 tj divné, jak dlouho máš ty duchy na testu? A ms ma být kdy? Ja to takhle měla u toho sp čárka na klasickym testu byla ale nějak zvkast nesilila😐a nakonec ten sp v 5 tt.. Tim te nechci nijak strašit samozřejmě.. Treba je jesze hcg nízké na ten cb test. Myslím, že to jsou většinou s citlivosti 25 ne?

monispr
5. pro 2019

@valisovasara jo u nás to stejné 😂 takže když dojde, musela bych do Ivančic a to se mi teda skrz jeden test nechce😂 je to výhoda, aspoň jde vydržet netestovat😃

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 to snad ne! 😕Vždyť ty už jsi tam měla krasny čárky. A jaký testy jsi doteď dělala? Mamatesty? Přece jen těm clearblue je citlivost 25, tak to ještě nemusel vyhodnotit

piggy123
5. pro 2019

@jituli84 manžel očekával, že budu testovat netrpělivě každý den, a chtěl mi udělat radost - proto takové zásoby 😂 No nějak se spletl... A nebo spíš v to doufal a chtěl lovit duchy se mnou 😂😂😂

eiram7
5. pro 2019

@monispr ale podle včerejší fotky si říkám, ze ji ty testy sílí úplně krasne

monispr
5. pro 2019

@barusmackova přesně tak, nejde to jen tak mavnout. Bohužel, i když bych moc chtěla, ale hlava říká a dělá něco jiného. Obzvlášť po těch zkušenostech. Přesně vím jak se cítíš, malej se furt ptá taky, občas mi to žene slzy do očí, když mu říkám, ze to není tak jednoduché... On si furt myslí, že je. Nj je to furt jen 8 lety klučina ještě. Přítel by chtěl taky moooc, vím to... Jen on je takový, že to nedává znát na sobě... jak jo to žere, že to nejde teď atd... Je to prostě chlap.. My ženský to tak skrývat a nemyslet na to neumíme. Ale už se musí zadarit, nejde to aby sme byli tak smutní pořád 😊😊 musí to jít. Možná to vážně blokujeme tim stresem z toho že to nejde...

jituli84
5. pro 2019

@piggy123 Možná by si měl manžel něco přečist, než začne kupovat zasoby testu na 10 let

piggy123
5. pro 2019

@eiram7 taky vidím, jak krásně jí sílí. Teď je potřeba se neznepokojovat výsledky digitálního testu s jinou citlivostí.... A raději pokračovat stejnou značkou jako doposud

eiram7
5. pro 2019

@piggy123 to je mazec, ze ti manžel kupuje testy. 😀ale je to hrozne hezky. to by toho mého nikdy nenapadlo.
A mám k tobě velký obdiv, ze netestujes, ještě když mas tak balení. Ale určitě je to lepší. Každý mesic si říkám, ze to musim vydržet a prdlacku.
Ps: takový velký balení testu by mě zabilo, curala bych na ne od rána do večera 😂

monispr
5. pro 2019

@eiram7 já vím no.. Je to divný. Teď sem se koukala a ta čárka byla už hezká... Každopádně hcg se ob den zdvojnásobí... U me to rostlo taky šíleně pomalu právě. A pak... Však víš... Jen doufám, tohle ten pripad neni a jen ma @katka22688 nižší hcg coz některé holky taky mají a nakonec je to prosperující těhu 😊

piggy123
5. pro 2019

@jituli84 manžel o tom právě ví dost. Pracuje v nemocnici. Ale je tááááák nedočkavý 😂

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 presne tak, dej se do klidu. Zajed si ještě pro jedno balení mamatestu a uvidis, ze to bude ok 👍🍀 ja teď za tři dny vyzkoušela tři značky testu a vidim, jal každý ukazuje trochu jinak

eiram7
5. pro 2019

@piggy123 vy jste si to s manželem vyměnili 😂

piggy123
5. pro 2019

@monispr @katka22688 Katka právě říkala, že má nepravidelné cykly, tudíž může být vážně úplně na začátku. Čekat čekat čekat. Nic jiného nezbývá

monispr
5. pro 2019

@katka22688 přesně jak říká @eiram7 skoč si pro ty testy se kterýma do ted testujes a uvidíš, že to bude ok. Každý test ukáže neco jiného. Me dr. Max na dvou po zaschnutí slaboucky duch a mamatest vůbec nic... Ja teda asi těhu fakt nejsem, ale myslim to tak ze ten cb ti fakt mohl ukazat uplnou blbost tak jako me ten max. Hlavne v klidu a nestresuj♥️ bude to určitě v pořádku 🤗

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 dělala som mamatest, MS nevím kdy.. Odhadujem zajtra, neviem tie cykly mam divoké...

No uvidíme, jsem z toho nejak smutná, hneď jsem si dělala test papirkovy a vyšiel takto (príde mi dnešná trochu slabší.. Možno odchádza) nebo ste slyseli ze by hcg sa trochu zastavilo? A pak zase rostlo?

monispr
5. pro 2019

@piggy123 jj tj fakt. Nepravidelny cyklus plus nízká hladina... Coz se deje taky často, co jsem se dočetla od holek... A skoro pokaždé to bylo prosperující těhu. No a naopak některé hcg test ani čárku neukazal a byla těhu. Takže určitě to bude v poho😊musí!

piggy123
5. pro 2019

@eiram7 neříkám, že občas ráno po probuzení nemám nutkání udělat test 🙈 Ale raději nedělám, protože nechci ten pocit zklamání, co projede celým tělem a zůstane v myšlenkách celý den.... Raději se přemůžu a myslím pozitivně a test nedělám 😎

Strana