icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

katka22688
5. pro 2019

@monispr Hele holky, když by nič tak tu s vami aspoň dlhšie zustanu 🙂 ale priala by som si aby to klaplo... Jak píše kočka hore, čekat čekat čekat... Ale ja neznášam čekat ☹

monispr
5. pro 2019

@katka22688 vypadá slabší 😒 ale může to být tím, ze je víc naredena moc třeba. no popravdě neslyšela... Spis naopak jen ze se zdvojnasobuje a nebo ze roste pomaleji, ale roste. Achjooo😪

klchudik
5. pro 2019

Já dnes takto. Pěkně sílíme. Zítra hematologie, kvůli L mutaci a v pondělí krev a UZ.

piggy123
5. pro 2019

@katka22688 říkám to velice nerada, ale bohužel mi taky dneska připadá, že duch je slabší 👀 Zkus vydržet zítra netestovat a další test až v sobotu!! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

monispr
5. pro 2019

@klchudik tj hezký, gratuluji 😊

katka22688
5. pro 2019

@piggy123 jasne v pohode, vidím to taky.. Nevadí, prežijem to 🙂

valisovasara
5. pro 2019

@katka22688
Já nechci strašit ale minulý měsíc sem to měla stejně. a pak to odešlo s MS. Kazdopadne drzim palce

katka22688
5. pro 2019

@monispr uvidíme ještě něco málo vo mě doufa... 🙂

monispr
5. pro 2019

@katka22688 určitě... Budeš ždímat manžela popř víc než jindy. Ale držím pesticky, ať se to udrží a ty nám ukazes pořádnou dalnici na testu za chvíli 😊 čekání je hrozny to máš recht... Ja bych nejraději vše hned. Jsem strašně zvědavá, netrpěliva atd adt😃😃

katka22688
5. pro 2019

@valisovasara ak je špatné tak ať odejde teď než by později nebo ak by bylo postihnuté.. Radšej teď 🙂 nesu to športovne
Chtěla jsem aby když tak bylo děťátko narodené do září at nám ho pak zoberú normálne do škôlky/školy... 🙂

valisovasara
5. pro 2019

@katka22688
To je fajn že se nehroutíš. Mě do smíchu minule moc nebylo, no doktor mi řekl že prostě tělo se nachystá na těhotenství, hormony mezi sebou proběhnou ale vajíčko vůbec nemusí být životaschopné a proto pak dělají testy takovyhle duchy, kor pokud nesílí. Biochemko no. Otřepala jsem se, vlítli jsme na to znovu a uvidíme. Budu ti držet palce třeba nám za 3 dny vytřeš zrak 🙂. A věř že pak ti i bude jedno kdy se narodí :D ja mám první lednovou a taky sem chtěla aby byla v létě :D

katka22688
5. pro 2019

@monispr to máme nastejno... Tiež by som najradšej šla na krev no nemám hlidani už... Takže vydržím 🙂 ak by i nič, nevadí ještě na snažení máme čas do února 2021, to mi končí rodicak a do práce nastupovať nechci... Takže buď a nebo.... Ždimat budu ale už nie účelovo 😀 v týdnu ovulky...

katka22688
5. pro 2019

@valisovasara pravdu máš, holt naplánovať to nejde.... Já si spíš myslím že to odchádza... Jen mi je divné ze bříško boli jak posledných cca 10dni...jak pri MS... No nejdu teda špekulovať.. Uvidíme o víkendu... Jen vám to tu spamuju

valisovasara
5. pro 2019

@katka22688 nespamujes jsou to normální dotazy. V tvým. Případě opodstatneny.. Mě to posledně taky bolelo jak na ms dokonce mi. Bylo na blití, byla mi zima. Den dva špinění v den ms pak nic. Už sem se radovala a za 3 dny to přišlo to mě pak sundalo. Ale líbí se mi jak si pozitivní

katka22688
5. pro 2019

@valisovasara to víš že me to mrzí no nemůžu se z toho hroutit... Telo pozná že je to špatné tak to vyloučí. Je to život, víc by ma to sralo kdyby jsem čekala na první děťátko... Tým že mám doma už skoro 2 ročného... Jdou mi myšlienky k nemu... A vím že jednou mu toho sourozence dáme 🙂

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 je slabší, ale ještě bych to katastrofálně neviděla. Respektive připrav se na horší a třeba budes nakonec mile překvapena. Ono je lepší dělat ty testy ob den, neb je vidět jasný pokrok. Ja v prvním tehu testovala taky každý den a stalo se mi to same, co teď tobě. Další den. Být ten test ale zase silnější a vše ok. Kolik dpo dnes jsi? Jestli si to pamatuju dobře, tak luealni fáze by měla mít max 16 dnů, tak bys teoreticky mohla odpocitat, kdy to mas dostat

monispr
5. pro 2019

@katka22688 určitě vydrž a uvidíš... Třeba fakt byla jen víc naredena moč. Jasné, tak to je času 😁 pokud by se to teď nepovedlo, tak příště určitě ano. Přesně, počítala bych s tím horším a nakonec můžeš být překvapená 😊 Kamarádka taky potratila, pak se jí nedařilo, měla taky x biochemickych a nakobec pak nečekaně, až to přestala řešit otěhotněla... A překvápko ma utz měla dvojky😃 Takže, nám to vyjde taky určitě! Jen teda to jedno aby tam bylo😁

eiram7
5. pro 2019

Ja jsem dneska holky samozřejmě taky dělala test (dokonce dva 🤦‍♀️) a přijde mi silnější než včera. Nestihla jsem ho vyfotit za cerstva, ale dnes tam kupodivu něco málo zbylo i po zaschnutí

monispr
5. pro 2019

@eiram7 no paráda 😊 to vypadá fakt nadějně 😁 je silnější určitě ♥️ mám radost i za tebe 😁

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 16den vychádza zítra... Já jsem to už vzala tak ze to odchádza i keď si přeji ať to silnie... Nehroutim se 🙂

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 hezky 🙂 držím silno palce ať to stúpa

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 ja na tebe budu cely den ukrutně myslet, neb si moc preju, aby to spis klaplo
Ale zdimani manžela je kdyžtak dobra útěcha 😁

eiram7
5. pro 2019

@monispr
@katka22688 holky moje, ja se snažím brát to stále spis s nadhledem, neb se to muže ještě 10krat pokazit. Uvěřím až jestli mrcha nepřijde 🙂 ale manželovi jsem to včera rekla, protože mi je už nějak blbě, tak aby věděl. Ja mám doopravdy teplotu až k 38, takže se cítím, jak kdybych měla chripku

eiram7
5. pro 2019

@klchudik tobě to sílí teda uzasne. V pondělí jdeš na tu krev viď?

eiram7
5. pro 2019

@klchudik a který jsi dpo?

klchudik
5. pro 2019

@eiram7 dneska jsem 20DPO

klchudik
5. pro 2019

@eiram7 jdu...a zítra jdu na hematologii kvůli té laidenské mutaci, tak mám strach, aby mě rovnou neposlali na neschopenku :/ protože už teď každý den píchám...

katka22688
5. pro 2019

@eiram7
@monispr
Děkuji 🙂 bude to tak jak ma byt, už jsem to pustila z hlavy. Chci byt tehotná no když to ne klapne zas se svet nezhroutí... Sú horší věci 🙂 a dostala som sms od manžela 🙂 prej mam dat synka spať a počkať v posteli 😂😂😂😂😂 treba si užívať každý deň, žiť ten život a děťátko si nás nájde.... Viem ze keby som sa tým trápila tak si len sebe víc uškodim 🙂 takže dnes odpoledne koupím mamatest a samozrejme skúsim i zítra i v neděli a dej se vule boží 😉

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 to je krasne napsaný. A manžel je skvelej 😊😍

katka22688
5. pro 2019

@klchudik krásne ti to roste 🙂 tie injekce sú pěkně hnusné vid? Ale když tým pomůžes sebe i prckovi tak Budiš... Já taky jsem si vtedy řekla že i do kolena si nechám vŕtať hlavne aby bolo zdravé q živé

Strana