Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@katka22688 přesně tak, injekce se dají vydržet 🙂 ale bojím se toho, že mě pošlou na neschopenku hned :/ to bych se doma zbláznila
@katka22688 je to trochu jak fet ty testy, ze 😂😂😂 kdybych měla, hned ho loupnu 😂😂😂
@eiram7 přesně adrenalín kým se něco zobrazí...me to baví... Ako chápu sú tu baby co urobia 1test po meškani q hotovo.... No ja som Psycho q baví ma to, samozrejme potom je sklamanie... Ale... Ty mě chápeš vid 😁😊
@klchudik kamarátky vždy můžou prísť q budeš mať vychádzky... Nebude to špatné
@baarus21 ano vidím hodně štěstí ať to sílí 🍀 já budu lovit příští týden 😊😊
@baarus21 and je tam, krásné.. Držím palce
@katka22688 naprosto te chápu😂 ducharina je proste můj obor 😂 stejně si dnes dojdu koupit dvě balení dalších testu, nevydrzim to. 😂😂😂 manžel tohle teda moc nechápe, má ze mě akorat velkou 🍑
@klchudik
@eiram7
@eliskaamichal
@katka22688
Dekuju holky, zatim mam obrovskou radost. Snazime se o prvni, v srpnu byl samovolny potrat, tak snad to ted bude vse v poradku 😊 jinak vam vsem, ktere nasly // moc gratuluju a tem co na ne cekaji preju hodne stestiiiiii 🌸 prosinec musi byt TOP 😂❤️
@eiram7 😂 máme to stejně.... Jinak daj ma do obrazu který dpo to si... Mam v tom bordel
@baarus21 taky se snažíme o první takže tě chápu máme 2 potraty za sebou. Každý měsíc doufám. Tak snad si dáme krásný dárek pod stromeček 🙏🙏🙏🙏
@baarus21 taky se snažíme o první takže tě chápu máme 2 potraty za sebou. Každý měsíc doufám. Tak snad si dáme krásný dárek pod stromeček 🙏🙏🙏🙏
@eliskaamichal tak to moc drzim pesti 😊 a v jake fazi cyklu ted jsi??
@baarus21 teď jsem 4 DPO tak snad se zadařilo 🙏🙏 po revizi jsem 6 měsíc tak snad 🙏
@eliskaamichal to cekani je hrozne co? Kazdopadne ti ze srdce preju, aby to vyslo 😊 po dvou potratech..to uz je clovek asi i trosku negativne naladeny ne??
@baarus21 děkuji moc. Boli to a bolet to bude. Ten druhý byl horší to bylo ve 13tt... Pořád brečím do polštáře, hodně mi pomáhá když si o tom s někým povídám. A vždy se usmeji a říkám snad nemám tolik smůly a také se na mě usměje štěstí 🍀🍀. Jsi hodná, já myslím na všechny aby jsme byli všechny šťastné 🍀🍀 ty na sebe dávej prosím pozor ❤️
@eliskaamichal te bolesti rozumim 😔 ale bude zase dobre 😊 musi!! Asi proste na svet prijit jeste nemeli 😊 tak nas tady nezapomen informovat o vsem 😊😊
@baarus21 budu neboj ❤️ a ty taky
@eliskaamichal @baarus21 holky, my se taky snažíme o první 😊 ty samovolné potraty či biochemická těhotenství jsou bohužel častější, než je známo. Když si někdo opravdu moc přeje miminko, je to těžké období... Ale my ženy jsme silné a zvládneme všechno 💪
@piggy123
@eliskaamichal presne jak rikas 😊 ja jsem ten sp brala tak, ze bylo proste s mimcem neco spatne a asi lepsi, kdyz to takhle odeslo samo, nez mit pak nejake kompkikace ve vyssim stadiu 😊 piggy a ty co? Ty ses na tom ted jak?
@baarus21 @eliskaamichal přesně! Přesně tento názor tu měla i @katka22688 A já se k názoru přidávám - lepší je prodělat samovolný potrat hned ze začátku než později 👍 Co se má udržet, to se udrží, co ne, nebylo životaschopné. Tečka.
Jinak já jsem dneska 8dpo ✌️
@piggy123 přesně přesně
Když to tu tak čtu, tak je strašné, kolik žen si tím projde....😳je snad zázrak, když se to dotáhne do zdárného konce, trošku se začínám bát...každopádně vy, které máte tuto negativní zkušenost, tak ať se vám to brzy zadaří ❤️🤰🤱
@azeret11 nesmíš na to myslet, prostě vše bude v pořádku. I když mám za sebou a ne jen já tuhle špatnou negativní zkušenost tak si říkám prostě to vyjde. A budu šťastná. A to mi pomáhá se z toho nezblaznit 🍀🙏

@eiram7 tak a co teď? Nejdeme testovať??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂