Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@baarus21 no ja teď vždy testovala ráno... Jen mě dostalo ze dnes to bylo slabší než včera... Prostě panika 🙂
@katka22688 Tyjo, fakt až v neděli? Jsi dobra, ale určitě je to fajn nápad. Nebude te to stresovat a třeba na tebe vykouknout pěkný dvě silný čárky.
Hele a ještě dotaz, ten digital a mamatest jsi dělala z te same ranní moci? Podle toho testu, jak ti vyšel teď odpo, bych rekla, ze musela být proste vic naredena...
@katka22688 ale tu odpolední čárku máš pěknou 🙂 neboj, určitě to dobře dopadne a když přestaneš panikař, určitě tomu těhotenství pomůžeš víc 😀 😀
@eiram7 mamatest s prvej rannej... Pak prišiel manžel okolo 9h a tak som to ještě skúsila na ten digital... A byla to chyba vím to už... Jen když jsem to tak počítala tak by mi mohol ukázať aspoň 1-2...no moja blbosť viem to... Teď už vím že digi je citlivosť 25.. Uz ho kupovat nebudeme... Kúpila som klasika mamatest... Uz sa smejeme v drogérii s predavackou... No říká že nejsu jediná ze chodí veľa žien a často 😀
@baarus21 už nepanikarim jen dopoledne mi bylo všeliak... Mam tu dobre rozptylenie...syna který začína mluvit tak ani nejde byt smutny 🙂 je mi dobře, pokoj v duši
@katka22688 jupiii, tj dobře. To mám radost. Asi vážně byla jen víc naredena moč😊♥️ no tsk nějak ulitany a s malým hodně věcí do školy. Učení na diktát atd atd😁 taková ta klasika no. Pak mikulda doma, u babičky a ted konečně nohy nahoře 😁 a co ty?
@katka22688 ja nevim proc, ale přijde mi, ze Jituli je trošku nepříjemná a rejpava. Možná se pletu, ale není to jen tu ci jsem si všimla. Chápu, že každý je jiný... Ale...
@monispr u nás fajn den, jsem sama doma... Manža šiel pomoct mamine s dřevem, tak můj večer je ze čučim do mobilu, dítě mi tu chrape ma nejakú rýmu... Na Mikulášovi sme nebyli no Botičky do okna dali zítra si nájde... Až příští rok by som ho vzala k Mikulášovi ať nemá trauma.
@monispr ja neřeším at si kto chce čo chce napíše
@katka22688 jasneee, je ještě malušký na čerta... To ten náš nezmar, se nebojí od mala už. Nechápu 😁 takovej oprsklej, když ve 3 viděl čerta, tak na něj hulakal... Čaaaaaaau, čaaaaaau😂tak tj fajn mít takhle klidný večer. Jejky, no je fakt že to počasí je na nemoc jak dělaný. Malý taky posmrkuje, ale vysmrkat mu ti nejde. Klasika jak začne chladno, tak trpí na záněty nosohltanu😐
@katka22688 tak to je super 🙂 určitě to dobře dopadne, moc ti to přeju <3
@baarus21 děkuji vše dáko bude 🙂 i tobě ať se daří 🍀
@monispr jeeee no nekecej, ten je hustackej 😁🙈 a ze ani ve třech se nebál... To musí být peknej raubir co? Aspoň se v životě neztratí a vy se nenudite 😛👍
Ja jsem dnes úplně ko. Ten náš malej rarach začíná mít období vzdoru či co, takže to stojí za to. Než se vypravime s kočárem ven, mám vždycky pocit, ze se roztecu 😀 úplně jsem si dnes říkala, jestli jsme to s tím druhým přece jen neprepiskli. Všichni nám říkají, že jsme blázni, ze chceme druhy ditko tak brzy 😀 ale my to tak s manzou oba citi
@eiram7 kolik ma malý... Hele prvé roky budu asi náročné ale to sa zvládne.. Sorry ze se vám sérum do debaty
@katka22688 vůbec nevadi, ja tam beztak chtěla soupnout i tebe, ale zapomnela jsem tam tvůj nick pridat.
Hele malymu bude za dva týdny 11 měsíců
@katka22688 a musim říct, ze poslední dobou zjistuju, ze je docela sverazna povaha. Sranda no 😀
@katka22688 díky 🙂 taky nevím, co bude....zatím máme ty duchy takové stejné 😀
@baarus21 neboj dopadne to dobře (který dpo si a dáka fotka testu Hmmm testovala si dnes?)
@eiram7 joooo to on je a pořádnej😂 s ním se opravdu nenudím. Období vzdoru... Joooo, to znám a jsem ráda, že už je za nama😂 ted máme období zvědavosti, takovy otázky.... To nechceš jako😂😂😂 většinou dělám, že jsem hluchá 😂 je to odvážné, ale pokud to tak chcete😁tak proč neeee, že jo😊
@katka22688 Ano testovala jsem dnes rano. Mam 3dny do ms a duch takovy malinky. Dnes bych mela byt bud 11 nebo 15 DPO... nevim presne
@baarus21 hezky.. Vyzerá to dobře.. Myslím že 11dpo
@katka22688 já doufám 🙂 minule jsem byla v 6tt když mi to samovolně odešlo. Proto pořád říkám, že když otěhotníš tak to nic neznamená....důležitý je to v pořádku donosit a porodit že. Tak uvidíme, kdy zas budeš testovat?
@baarus21 tak jak rikas...nam odešla Emička měsíc pred termínom.. Takže kým mi dítě nedajú do rúk nebudu vklidu...
Testovať bych chtěla v neděli jen nevím zda vydržím 😊😁😂
@katka22688 jejda, tak to je mi líto :( to musí být hrozný pocit, když už je miminko tak velike.
Upřímně? Do neděle to nevydržíš 😀 to si říkáme vždycky všechny, že vydržíme aspon ty dva dny a stejně to tak neni 😀 😀
@eiram7 díky 🙂 já doufám, že to tak bude....podbřišek mě bolí, taková napínací bolest, občas mě pichne 😀 takže bud to dostanu, nebo ne 😀 Říkala jsem si, že budu pak testovat až v pondělí, pokud to v neděli nedostanu 😀 každopádně pokud to nevydržím, tak fotku určitě přihodím 🙂 promin a ty jsi na tom jak? já už se v tom tady trochu ztrácím 😀

@mzacikova tak to mě moc mrzí :( ono se říká (nevím, co je na tom pravdy), že když najdeš // brzo dpo tak jsou to bud dvojčata, nebo je něco špatně. Tak přeju at to příští měsíc vyjde 🙂