icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

eiram7
5. pro 2019

@baarus21 tak držím pěsti, aby mrcha nedosla. Ale pevne verim, ze ne.
To se nedivím, je nás tu hodně a píšeme si taky dost 😀 ja jsem dnes 10 nebo 11 dpo, ale znovu jsem to počítala a spis těch 10. Od 7 dpo lovim nejake ty mini duchy a vidim progres, tak jsem taky zvedava.
Ja mám hlavně úplně stejný pocity a příznaky jako v prvním tehotenstvi, tak v to nějak vnitřně verim. Doufam, ze se nepletu 😀

elwe
6. pro 2019

Dnes 17. DPO, 3 dny zpoždění a na testu pididuch. Jsem z toho taková rozpačitá, čekala bych něco víc. Přidávám fotku, ale nevím, jestli něco uvidíte.

baarus21
6. pro 2019

@elwe ja vidim a ani nemusim hledat 😊😊

elwe
6. pro 2019

@baarus21 to ráda slyším 🙂 Kdy se chystáš testovat ty?

barunka1408
6. pro 2019

Ahoj, zatím jsem tu byla jen jako tichý pozorovatel, proroze test z úterka mi přišel “málo” pozitivní 😀. Tak jsem zkusila dnes ráno a je to tam ! Snad vše bude jak ma🙏🏻. Holky držím pěsti ať se sejdeme všichni v Srpnovkach 2020 🙂

valisovasara
6. pro 2019

@elwe vidim moc. Ti to přeju

valisovasara
6. pro 2019

@barunka1408 ty kráso to jsou čárky jako malovany 🤗 gratuluji

jituli84
6. pro 2019

@barunka1408 Jeee konečně někdo s normálním testem, kam to zapsat 🙂 Tiše gratuluji a držím palce 🙂

elwe
6. pro 2019

@valisovasara děkuji 🙂

elwe
6. pro 2019

@barunka1408 gratuluji, to je už poradna dálnice 😊

eliskaamichal
6. pro 2019

@barunka1408 gratuluji a hodně štěstí přeji 🍀♥️

barunka1408
6. pro 2019

@jituli84 no při první jsem měla dálnici hned u prvního testu, tak mě to teď rozhodilo, proč je to tak světly ! Člověk by řekl, ze při druhým už to tolik nebude prožívat 🙈

jituli84
6. pro 2019

@barunka1408 To bude v pořádku já na začátku ani neměla takovou dalnici jako vy a jsem už 30tt 🙂 tak snad to doklepeme už 🙂

katka22688
6. pro 2019

@jituli84 zapíšte si to na čelo 😂😂😂😂😂😂😂 je mi z vás vtipne

jituli84
6. pro 2019

@katka22688 Mě z vás taky 🙂

obla
6. pro 2019

@jituli84 smím mít dotaz ? Proč se vměšujete do diskuze snažících žen a nešetříte kritikou v případě, že se Vás to již netýká a můžete se radovat z pokročilého těhotenství ?
Nemyslím si, že je to vhodné. Sama jsem si prošla již třikrát missedem. Snaha pokaždé trvala rok.
Také nejsem zastáncem lovení duchů a vsugerovávání si příznaků a dignóz, nicméně nepřísluší mi to komentovat. Protože vím, jak citlivé toto téma je. Já si to musela srovnat v hlavě časem .. ale na povel to nejde.
Co Vás k tomu vede ?

katka22688
6. pro 2019

@obla hezky napísané 🙂

baarus21
6. pro 2019

@barunka1408 paraaada, drzim pesti 😊

eiram7
6. pro 2019

@obla naprosto souhlasím!

minareta
6. pro 2019

@jituli84 heledte, ja Vam reknu jen jedine, karma je zdarma ;) pamatujte si to 🙂 hezky den!

valisovasara
6. pro 2019

A Mě je jedno ze nemam stejnou čárku jako je kontrolní. Je to můj první test za cyklus. A mám radost ze se tam něco ukázalo hned v limitu.

katka22688
6. pro 2019

@valisovasara krásne, ktorý deň ste po ovu?

valisovasara
6. pro 2019

@katka22688 dnes 9 den. Úplně mě to překvapilo čekala sem bílo 🤗

piggy123
6. pro 2019

@valisovasara už jo? 😱 Pokud se nepletu, jsme na tom stejně - tudíž dnes 9dpo. Čárka vypadá na toto období velice pěkně! Paráda. Snad se i udrží a bude sílit 😊 Já stále čekám na testování až do středy....

valisovasara
6. pro 2019

@piggy123 jj správně dnes 9dpo. Včera sem. Zaspinila dnes ráno taky. A teď tohle. Docela se bojím aby se to udrželo ale snad jo.. Já taky chtěla počkat do středy ale sem pitomá no nedalo mi to

piggy123
6. pro 2019

@valisovasara to špinění (zřejmě nidační) jsem vám záviděla už včera 🙈 Moc vám to přeju! Cítíte už nějaké “nezvyklé” pocity? Třeba napětí v prsou nebo tak?
Já tomu u mě moc velké šance nedávám, ale naděje umírá poslední 🍀

katka22688
6. pro 2019

@valisovasara 🍀🍀🍀🍀🍀 držím palce nech sa podarí

valisovasara
6. pro 2019

@piggy123 spinit nemusíte já u první taky nespinila proto mě teď udivuje co se děje.. Nene vůbec nic chci říct že po ovulaci mě akorát furt bolí bricho jak bych to měla dostat. A od rána mi není jakoby na blití ale jako když se prejite a je vám zle..
Já se jeste neraduju minulý měsíc jsem o to přišla s menstruaci.. Ale dekuju 😊

valisovasara
6. pro 2019

@katka22688 dekuju snad se podaří

piggy123
6. pro 2019

@katka22688 vy jste dneska netestovala? Včera vám sílil. Před tím zase ne...

Strana