Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@valisovasara juu, tak to je pěkná čárka na 9. DPO. Přeju, ať sílí 😊🍀
@katka22688 👍 chválím! Jsem zvědavá na neděli 🤗
@janulaj93 ahoj já měla s prvním srdeční akci 6+6tt. Dneska jsem volala na gyndu a objednala mě přesně na 7+o a jeste mi řekla, ze to je docela brzo, ze kdyby nebyly svatky objedná mě nějak v tom termínu. Takže na jednu stranu jsem rada ze půjdu jeste před Vánoci, ale pokud bude jeste brzo tak budu zbytečne stresovat do další kontroly. Takže babo raď.
@barunka1408 já právě u první dcery měla srdíčko už v 5+3, tak jsem zvědavá a taky nervózní, aby to vše klaplo 🙂 držím palce 🍀
Ahoj holky dnes jsem byla na roční kontrole na gynekologii.. No ovulaci podle testu jsem měla v neděli. A dnes mi paní doktorka řekla, zda přítel přijede na víkend jezdí kamionem. Tak říkám ano. Tak nic nedělat užívat si jeden druhého, krásný sex máte ovulaci valila jsem na ni oči. Řekla jsem ji ze podle testu jsem měla v neděli. Tak se usmála a řekla tak máte ještě příležitost. 🙏🍀🍀🍀🍀😊 No jdu uvařit něco dobrého, a snad se na nás štěstí usměje. Krásný den přeji všem ♥️ jsem taková šťastná 🍀
C"bfcbvvvvvbv
@eliskaamichal tak přeju krásnej večer 🙂 užijte si tooooo 😀 <3
@baarus21 jak tady psaly holky... Dneska budu zdimat a zítra taky 🙏😊😊😊😊😊😊😂
Uživatelka jituli84 mi neodpověděla, ale zrušila si profil. Snad jsem se tedy dotkla jejího svědomí. A ona Vás již nebude zesměšňovat.
Spoustu štěstím všem a nechť jsou tyhle Vánoce kouzelné a nadělí nám ten nejvzácnější dar.
♥️
@obla dobře udělala, děkuji že si se nás zastala 😍 i tobě přeji krásne Vanoce plné štestí a radosti v kruhu tých najbližších
@obla děkuji. Její komentáře byly rypave jak blázen
Je pravda, že uživatelka byla opravdu až zlá.. Její komentáře nebyly hezké a navíc nechápu co dělala v této diskuzi, když je chvíli před porodem.
My se tady snažily podporovat a vzájemně si dodávat síly a ona opravdu jen kritizovala naše těhotenské testy a měla nehezké poznámky...
Všem Vám přeji, ať to tento měsíc vyjde 💖 u nás bude zase snažení... Ale nebudu tolik tlačit na pilu po posledních dvou měsících
@katka22688 @valisovasara vím, co prožíváte, nebo mnohé z vás. Prožívám to taky. Sice ne veřejně, ale kde jinde vyventilovat, než ve skupině těch, kterých se to týká. S kým to sdílet ?
Proto mi to přišlo mi minimálně netaktní a pak už doslova primitivní a hloupé ! Jsem tichý pozorovatel, ale týká se mě to stejně jako vás a též doufám ve štěstí v podobě // a zdárného konce.
@ja_osobne
Ahojky
My se pomalu začínáme snažit o druhé
Terezce budou v březnu 2 je už samostatná nepotrebuje tolik pozornosti tak jsme usoudili že zkusíme druhé
Jinak mě je 31 taky nic moc
Ovulační testy mi nikdy moc nevyšly
Zas je mám nakoupené a uvidím
Sama na sobě ovulaci teda nepoznám
Holky tal co jak jste na tom? Nejake novinky? Ja asi testnu jak prijedu domu z prace 😂 tak dam pak vedet
@baarus21 ahoj ano ten můj už chce do práce, že ho ztrham 😂😂😂😂😂😂😂😂 Tak teď mu dám volno jdu péct cukroví 😇😂
@eliskaamichal tak predpokladam, ze svoje povinnosti uz splnil 😂😂
Ahoj, my se snažíme od května.. Do teď cykly pravidelne. Vždy 30 dní. Tentokrát jsem měla poslední MS 29.10. a další stále nedorazila. Dnes mám zpoždění 10 dnů a test snehobílý 😣
@baarus21 už ano.... Ale víš jak... Jistota je jistota 😂😂😂😂😂
@eliskaamichal haha 😂😂 tak to je jasny, potvrdit se to musi hned nekolikrat za sebou 😂😂
@baarus21 to vyzerá veľmi dobre... Já testnu zítra ráno. Snad sa udržal 🙂

@piggy123 ne netestovala až v neděli chci.. Jasne svrbela ma ruka ale vydržala som to 😁 stejně by to nebylo jasné a ja bych byla zase na nervy 😀