Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@baarus21 mám radost za tebe snad se k vám přidám 🙏
@baarus21
Krásný
Závidím
@baarus21
Kolik ses prosím tě DC?
Tak já hlásím 1. DC ☹
@elwe já úplně stejně 😏
@luckasnazilka dneska jsem 35DC a dneska by mela prijit ms, tak uvidime, zatim nic 😊
Dekuju vam holky snad se udrzi 😊 tem co to nevyslo nezoufejte 😊 to prijde!!!
@eliskaamichal to je tutovka!! Kdyz jste na tom tak pracovali 😂
Holky tak dělala jsem si test a je bílý bez ducha... Dnes DC31den.... Škoda tak uvidíme kedy príde mrcha
@marketf ahoj, já my se teď snažíme třetí měsíc.. nevěš hlavu, chce to vážně klid.. už za sebou jedno dlouhé a neúspěšné snažení mám a moc dobře vím, že je vážně nejlepší to neřešit.. bohužel, ale je to ta nejtěžší věc na celém tom snažení.. máš člověka, který tě miluje a s kterým chceš dítě, tak se každé ráno probouzej s úsměvěm a vděčností a užívej si každé čekání na to, jestli se to povedlo.. pokud budeš nervózní, tak to přeneseš nejen na snažení, ale hlavně na vztah.. je dobré, pokud ti dr alespoň koukne, zda probíhá ovulace, pokud není ochotný, tak ho změň, protože i doktor by ti měl být psychickou oporou.. jinak sama zkoušej měřit teplotu, dělat ovu testy, pozorovat své tělo.. ono pak lítání k doktorům je taky pěknej opruz.. držím palce a těším se až uvidím pozitivní testík!
@katka22688 no nekecej 😔 vzdyt jsi mela docela hezke duchy. A citis se jako, ze mela prijit ms??
Tak mě dnes dorazila potvora
Ach jo
@baarus21 ja se tak cítim už od 7DPO, pořád stejně (podbruško). Holt co se dá dělat, zamlklo.... V pátek půjdu na gyndu ak nebudem mat mrchu. Ty se drž 🙂
@baarus21 necháme se překvapit 🍀
@sweetyinka jj vypadá to na ten 15 že bude pozitivní. Ještě údělem zítřejší test 😊
@sweetyinka zatim to opravdu spis vypada na 15 DC 🤔 a co to mas za testy?
@valisovasara ahojky, hezký testík! teď by měl rychle sílit.. je to mamatest, viď?
@valisovasara na zítra už nemám test.. prdím na to.. dnes se pomazlíme a děj se vůle boží🙂
@minareta jsou to ty Benu ovulační testy.. kde jinak kupujete ovu testy vy?
@sweetyinka ja driv kupovala z Dr.Maxe ;)
@minareta príma, tak kdyžtak příště zkusím tam🙂 ale doufám, že to nebude třeba 🙂
Ach jo, holky, vy me teda “stvete” 😄 chtela jsem to vydrzet dele, ale asi taky zkusim zitra rano testovat 🙈😁
@sweetyinka jj mamatest 😊
Jj tak. Ono stačí bohatě před počkají si 😊
Ahojky holky tak jsem si vas tu pročetla jelikož se snažíme o naše 3 prtě máme doma 12leteho kluka a skoro 4leteho a ja bych si přála holčičku což je vše na přírodě ❤V listopadu jsem říkala muži že mužem pomalu začít zkoušet jelikož kluci oba jsou po roce snažení a to ješte jsem měla léky aby se zadařilo a tak říkam dr dřív stejně nezačne nic dělat jak po roce tak to zkusíme aby příadně nám zas pomohl.Poslední ms byla 7.listopadu nějak mi v tu dobu nedošlo že bych ani ne za týden mohla mít plodne dny nijak jsem na to ani nekoukala prostě v hlavě bylo zkusíme 😀 tak přesně za týden se zkusilo 1x ... no a dnes je to přesně 5 dní od vynechání ms mam tedy jako né bolesti ale pocit že občas letím na wc už jsem to dostala a nic nekrvacím nešpíním ale mam tlak v podbřísku jako bych to měla dostat,ale není to až taková velka bolest ale chvilkama mě to děsí 😕no a tady jsou výsledky 😍 ted už se jen doslova modlím až je vše v pořádku dr mě obědnal na 16.12
Tak holcicky dnes 1DC 🙂 jedu od znovu a nevzdávam se.
Taky se ráda připojím. Snažíme se už přes rok a zatím nic. Řekla by mi některá z Vás zkušenější názor? Ovulace potvrzena u Dr, 29.11 mi píchli Ovitrelle, snažili jsme se v sobotu večer a neděli dopo dle jejich rady. Přikládám i graf BT. Před 2 dny jsem zkoušela tt byl tam duch (ale to byl ještě asi vliv Ovitrellu) dneska tt negativní. Dneska a včera mě popichává v podbřišku. Je ještě šance, nebo myslíte, že je to spíš na ms? 😊

Ahoj holky, par dni vas tu uz sleduju a nestacim se divit, jak se to tu hemzi pozitivnima testama 🤗🍀🌸
Mam doma 19 mesicni holcicku a po svatbe od zari se snazime o druhyho prcka, ale zatim nic. Ovulacni testy zatim nedelam ani bazalku nemerim a cykly nemam uplne pravidelne, ale cca 35 dni. Uz par dni mi pnou prsa a tak nejak mi pripadaji plnejsi, ale podobny pocit jsem mela jiz minuly mesic, tak tomu neverim :( nicmene byl by to krasny vanocni darecek 🎄🎅🏻
No pockam do stredy, to budu 35 DC a zkusim kdyztak test, pokud do te doby MS neprijde 🤷🏻♀️
Ale vsem vam moc gratuluji, neni nic vic nez zdrave detatko ♥️🙋🏻♀️