Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@katka22688 To je mi líto... Doufám, že to v novém cyklu vyjde a bude vše v pořádku ❤️
Ahoj tak jsem dneska byla na te krvi a uz. hcg mám jen 375, na UZ ještě nic vidět není. Dostala jsem utrogestan. Říkal, že buď byla ovu dyl nebo to taky může být mimodelozni, ale ten sám neví. Jsem objednana na příští pondělí
@katka22688 to me mrzi.. Ja ještě uvidím, ale prsa bolí že se nemohu dotknout což jsou i příznaky PMS. Ale jako každá co čeká na 2 čárky doufá v něco jiného. Ale i mě bolí v podbřišku. Ale hlavu si nelamu. Budeme se snažit dal. 🍀
@baarus21 tak moc gratuluji ať je vše v pořádku ♥️🙏🍀
@eliskaamichal dekujiiii 🌸 a ty pisni hned jak budes neco vedet 😊 priznaky, testy cokoliv 😊😊
@baarus21 dám neboj ♥️
@eliskaamichal nevěšim hlavu, jedeme dál a ja verím že se dočkáme 🙂
@katka22688 to je dobře to jsme na tom stejně. Mrzí to, ale stále věřím že se to povede. 🙏🙏🙏
@baarus21 krásny test, teším sa s tebou.
@barunka1408 to je krasny 😊 na gynde ale stejne velice nic neuvidi ne?? Nebo jdes na krev? Ja jsem se objednala az na 6.1. aby uz bylo neco videt 😊😊 kazdopadne preju at je vse v poradku 🌸🌸
@baarus21 no dle MS bych měla být už 7+0, ale podle ovu to podle mě bude mladší. Uvidime, rikam si ze chci hlavně vědět ze dutinka je tam kde ma a vše ostatní bude bonus.
@barunka1408 jasan 😊 to chapu, tak drzim pesti 😊 a s tema nervama to chapu. 28 srpna mi doktor potvrdil tehu (5tyden) a 31 srpna jsem o to prisla, takze dost velke zklamani 😔 dej pak urcite vedet 🥰
@katka22688 dekuji jsi moc hodna ☺️ Budu ti moc drzet pesti aby to tento cyklus uz konecne vyslo 🌸❤️
@baarus21 s první bylo vidět srdicko už na 6+5. Tak by to bylo krásný kdyby už tam taky bylo. Ale ten týden se teď potahne. Neboj věřím ze teď už to bude v poho.
@barunka1408
@baarus21 jeee Holky, koukám, ze Barunkam se zadarilo 😍 to mám radost. Testy vypadají kraaaasne! Ať jde vše v tehotenstvi i nadále dobře ❤️
@baarus21 uvidím zda chytnu ovuláciu, zda bude čas a chuť.... Takže možná až později v roku 🙂 není kam spechat ak sa zadari samozrejme budu ráda no nejak se už tým nejdu zaoberať.... Zostávam ale tadyyyyy rada koukám na testy 🙂
@katka22688 urcite, obo je to kolikrat lepsi nechat na “nahode” a uzivat si to delani 😁😊 tak hodne stesti, urcite dej vedet
@piggy123 já tam vidím ducha. Není to nějak. Reálu zbarvený treba jemne růžovou?
@valisovasara úplně lehounce ano. Ale vážně jen nepatrně. Uvidím zítra ráno. Ráno moudřejší večera 🙂

@mavik5 Ahojky, podle me vypada graf porad dobre a pokud se spravne divam tak jsi po ovulaci teprve chvili tak muze byt na test jeste brzo. Drzim palce🌸