Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Jo holky a jediné divné teda je, že mi přestal chutnat černej čaj.. smrdí mi jak nějakej heřmánkovej, já si myslela, že mi nějak namíchali bylinkovej, tak jsem si kouipla novej od jiný značky a je to to samé.. tak jestli tohle je příznak..
@sweetyinka Ona i hodne dela hlava ale ja to znam sama ted 😀 Meri se bazalni teplota kazdy den dole a hlidami ta aplikace i ovulaci ale ted se mi to cele dneska teda lepe receno cele poharasilo posunula se mi ovulace ale nejak mega blbe 😀 no uvidime jak se to bude vyvijet dale 🙂
Tak se po nějaké době ozývám, podle ms jsem 8+4, podle ovilace 7+4, bohužel na ultrazvuku pouze prázdný gestační váček 29 mm, v pátek jdu na čištění...doufám, že se neni čeho bát
Ahoj holky všem Vám přeji krásné prožití Vánočních svátků bohatého Ježíška a hlavně ať brzy všechny najdeme // 🍀😍.....
Tak dnes je krásný štědrý večer a ja rano mazu na pohotovost.mam určitě angínu a to jsme se tento cyklus tak snažili....kdyby náhodou tak to je asi dost blbé co?zitra jim to tam musím říct že se snažíme o mimco
Ahoj ženy, s manželem jsme se začali snažit o mrňouska. Zkusili jsme to na svatební cestě v Egyptě. Kdy mám ovulaci nevím, jen tuším 😃 Ale zažila jsem mořskou nemoc, 2 dny jsem strávila u mísy a teď přes Vánoce trpím žaludečníma křečema. Jsem z toho taková špatná. Samozřejmě nemůžu přestat myslet na to, že bych tak moc chtěla být těhotná. Snad se zadaří, nebo zadařilo 🤔 Vám přeji || minimálně do nového roku 😉
Ahoj holky, chtěla bych se s Vámi poradit o jedné věci. S přítelem se před půl roku snažíme o miminko. Dlouho jsem si ho přála, přes 5 let, ale studovala jsem. O Vánocích jsem si udělala test a vyšla mi velmi slabá čárka takže jsem udělala ještě digitální test a tam vyšlo + 1-2 tt. Každý den dělám testy ráno a večer. Nemohu tomu uvěřit že to je pravda. K doktoru bych zašla už zítra ale nejsem si jistá zda mi to potvrdí. Hlavní věc o kterou mi jde je, že mám velmi těžce nemocnou babičku a ráda bych jí trochu psychicky zvedla a povzbudila ale bojím se jí to říct než to budu mít potvrzené od doktora. Přidávám foto s testy...Co myslíte? je to tutovka?Děkuji moc za odpovědí. Kate
@katerina41 ja bych řekla na 100% ano krásně je vidět... Čím dál tím víc. Jen já ze své zkušenosti do prvního screeningu budu ticho. Ale to je jen z mé strany. Pokud to babičce udělá radost na nic bych nečekala 🙏❤️ hodně štěstí přeji 🍀
@barusmackova ahoj jak jsi dopadla u lékaře?
Zdravím, mám dotaz. Měla jsem dostat 28.11. MS.. Nedostala jsem ji, tak jsem šla 11.12. k dr a pichnul mi Agolutin, s tím, že mám sliznici 10mm vysokou a do 7 dnů měsíčky určitě přijdou. Dnes je to 16 dnů po Agolutinu a ms stále nepřišla. Test jsem zkoušela 23.12. a byl negativní 😏 dr má dovolenou a bude ordinovat až od 2.1.. Má smysl ještě doufat?
@eliskaamichal vyfasovala jsem Open a doktor povídal že ke to základní penicilin že by neměl uškodit pokud bych byla v jiném stavu...dnes uz mi je lip ale ještě včera jsem celý den proležela... angína pěknej hnus

@barusmackova to je dobře já se z toho taky nějak nemůžu dostat. Snad mě to přejde. 😢 Už se mě to drží přes týden.
Ahoj holky. Mě to tento měsíc zase nedalo 🤦♀️🤦♀️ 🤦♀️
Tak jsem si právě teď udělala test. Asi 2-3 dny před ms. Nevím, kdy přesně byla ovulace, tento měsíc jsem ji poprvé necítila. Ukázala se asi po 5 minutách. Před necelým týdnem jsem měla fakt hodně slaboulinké zašpinění a křeče na obou stranách. Ještě že zítra odjíždíme a pak bude zase ten svátek a nebudu běhat pro další test 😁 jak jste na tom vy?
Ahojky holky, po delší době se mrknu na diskuzi a koukám, tady se to hemží samým pozitivním těhu testem😁 tak moc, moc gratuluji všem 😊
Já dělala tento měsíc ovu testy a jsem z toho úplně jelen. Vždy jsem měla pozitivní jen jeden den, pak už jen slaboucky čárky. A teď 3 dny po sobě takto😂 měla jste to některá taky tak?
Všem přeji do nového roku mnoho úspěchů, zdraví lásky a hlavně ať se každá z nás brzy dočká // na testu....:-/
Oprava 🙂
@barusmackova Barus i tobě a celé Tvé rodině hodně štěstí zdraví a lásky v Novém roce... I všem holkám tady a doufám že v Novém roce se nám vše splní naše přání //🍀🍀🍀
Tak nám začal nový rok a nová snažení! Budu doufat, že tento rok bude pro nás pro všechny plodnější než ten minulý 😊 💪
Já mám dnes 4dpo. Jak jste na tom vy ?
Já bych měla zítra dostat ms test nic takže mrcha přijde další cyklus zkusím testovat ovu a uvidíme

Ahoj holky já podle testu bez ovulace ani bolesti nemám jako jiné měsíce 😢 takže nic... A to mám chlapa doma. Já už nevím komu jsem co udělala 😔 tak se snad letos ale dočkám
Tak já také začínám dnes od znova,tehu testy sice pozitivní ale Mimi se neudrželo ☹ Tak snad to půjde opět dobre,Všem přeji ať se také brzy zadari 🙂
@eliskaamichal ahojky, tak si to dělání užívejte aniž bys myslela na to, že děláte mimi 🙂 určitě se vám všem letos zadaří 🙂 moc držím pěsti 🙂 já jsem dneska 8+2 a na utz jdu v pondělí, tak snad bude vše oki 🙂

@nat no samozřejmě jsem nevydržela a testla i dnes a bílo :/ to je takový to, že usínáš s tím, že do rána to už určitě přijde, břicho pobolívá, ráno to běžíš překontrolovat a furt nic.. nechápu.. 29 je maximum, co jsem kdy cyklus měla, takže jestli to nepřijde dnes, bude to už mega divný 🙂 ta teplota, to se měří jak, nebo z čeho usuzuješ výsledek?