Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
ahoj snažíme se s manželem od léta a stále nic. Ted ke všemu jsem dostala ještě zánět močových cest a antibiotika.. 7dni po ovu tak jsem trohu nervózní. 😕
@baarus21 Nn jdu v pátek tak uvidime.
@barunka1408 a to budeš jak daleko?? Pak přihod fotečku jestli budeš mít 🙂
Ahoj holky, jsem mamina v lednu 3lete certice😁 uz od kvetna/cervna se snazime o 2mimco. Zatim se ne a ne zdarit. Musela jsem tedy po rodicaku nastoupit do prace. Jsem tam ted od prosince, tak snad ne moc na dlouho. Chci tomu nechat jeste leden / unor a potom to zkusim uz resit z gyndarkou. Ted mi skoncila MS a jedem na novo
Dobrý večer, všem držím palečky a přeji ať se brzy zadaří. U nás po několika měsících snažení čekáme v červenci druhé miminko. Takže chápu nedočkavost i zklamání z neúspěchu.
@baarus21 mela bych být 7+0, ale mám dost
Dlouhé cykly tak uvidime. Už teď jsem nervózní.
Jak jste na tom vy?

@barusmackova dnes 6. DC - tudíž ještě hodně času na další nové pokusy... přeji úspěšné smažení!!! ❤️
@barusmackova pardon - autokorektura - měla jsem na mysli úspěšné snažení 😂
Ahoj holky já jsem dnes 6DC do toho na mě vlezl nějaký moribundus 😢😢😢 ja uz fakt nevím co jsem komu udělala
@baarus21 tak už mám po kontrole, prcek odpovídá 6+1 a už bylo vidět srdicko 🙂
@barunka1408 paráááda 🙂 gratuluju <3 já jsem dnes podle ms 6+4, ale na kontrolu jdu až 6.1. 🙂 at je na co koukat (pokud se udrží) 🙂 fotečku z utz nemáš? 🙂
@baarus21 Tak to už bude vidět určitě něco, mě dali už termín na odběry a na NT screening. jdu myslim nějak 17.1. No fotku jsem si ani nebrala, stejně tam byl jen flek :D To víš druhátko ... při třetim pujdu asi rovnou k porodu. :D :D
@barunka1408 aaa jasný, tak to chápu 😀 už to tak moc neprožíváš jako poprvé co? Přeju ti, aby vše dopadlo dobře 🙂 tak jak má 🙂
@baarus21 tak jsem na nervy si myslim stejně, hlavně mám vic čas se sledovat než když jsem chodila do práce, ale zase si musím řikat, že jedno miminko už doma máme, který bylo vymodlený a teď už to jsou jen krásný bonusy navíc. ❤
@barunka1408 tak určitý obavy tam budou vždycky že jo, dokud neporodíš zdravé dítě 🙂
@eliskaamichal taky jsem nemocná :( tak se bojím, aby se to udrželo. Tak za chvilku přijde ovulka co? držím pěsti 🙂
@baarus21 ja když byla ve 2mesici měla jsem 40horecky a myslela jsem ze je to poslední chvíle mého života. Ale vše bylo v pořádku tak se nsetresuj. 😊😊 Doufám že už to vyjde.
@eliskaamichal díky za uklidnění 🙂 tak snad bude vše ok 🙂 dej pak vědět jak jsi dopadla 🙂
@baarus21 dám neboj, 😊
Ahoj holky, tak hlásím druhý den zpoždění, ale test bílý... :( nevíte, jestli se občas objeví ještě i později? Měla bych dnes být 12 DPO.
@sweetyinka ano me se stalo s dcerkou mela jsem az 14 dpo carku druhou jeste nezoufej 🙂
@nat děkuji, jo, když to nepřijde, tak zkusím na Štědrý den, jestli nám Ježíšek něco nenadělí 🙂
@sweetyinka tak budu drzet palce 🙂 No ja jsem take myslela,ze bych zkusila 24 rano ale pri dnesni teplote zadane do grafu,merim si bt nevim jsem z toho takova cela mimo 😀

Ahoj Holky, pridavam se do klubu. Snažíme se přes rok, mame za sebou prvni IUI, tak ted jen cekat a doufat... doufam, ze se nam vsem brzy zadari 🙂