Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@eliskaamichal achjoooo, tak to me mrzi 😔
@baarus21 mě taky sice mám to divný ale uvidíme necháme se překvapit. 🤷♀️
@eliskaamichal cykly míváte pravidelné? Já ne 😕
@piggy123 teď už se mi to srovnalo takže ano ovulaci na sobě poznám. To je jediné plus.
ahoj holky, nevíte, jestli Benu testy Livsane dělaj falešný duchy nebo rysky? Jsem 3 dny před ms a po zaschnutí se tam něco rýsuje.. 😵
@sweetyinka já měla po zaschnutí a byla jsem těhotná. Bohužel se to ale neudrželo
@sweetyinka taky jsem mela ducha a byla jsem tehotna 😊 kazdopadne uz pouzivam jen dr.max testy 😊
Ahoj holk tak co Nejake novinky ? Nebo nemáte čas a finišujete Vánoce 🙂 ?
Holky mám dotaz vy co to máte otestované
Kolikátý den máte ovulaci ??
Díky za odpovědi
Jdu se s vámi podělit o svou zkušenost a asi se i rozloučit. V pondělí jsem dopadla tak, že mi zjistili mimodelozni těhotenství v 6 týdnu. Dneska me odoperovali..
@baarus21 neprojevovalo, nic mě nebolelo, nekrvacela jsem. Šla jsem na UZ, nic nebylo vidět, hcg v 6 týdnů jen 1560, tak jsem jela ještě k sobě na gyndu, tam na UZ taky nic neviděl, až v nemocnici to našli v pravým vejcovodu. Už bylo vidět i srdíčko 😭😭😭, šel ven celý vejcovod. Horko těžko se hejbu, ale dneska mě pustili domů
@klchudik to je mi lito :( a testy jsi měla silné ? To je moje noční můra. Přeji rychle zotavení ❤️❤️❤️
My se teď zase budeme snažit. Ovu dnes nebo až v pátek. Bolesti nemám, takže to tipuji až na další dny. Už to ale nebudu řešit jako minulý měsíc. Uvidíme, co přijde a nepřijde
@klchudik paneboze!! To je teda fakt sila😔 preju at se brzo uzdravis. Jeste ale mas sanci mit prirozene mimco ne? A to te tvuj gyndar poslal do nemocnice, protoze tam nic nevidel? Ja jsem se prave objednala na gyndu az budu v 9tt. Tak mam taky docela strach, aby to nebyko nekde jinde. To uz by pak mohlo byt pozde 🙄
@barunka1408 taky se toho bojim. Ty uz jsi byla na utz??
@barunka1408 testy jsem mela pěkně silné a kazdy den sílili.
@baarus21 byla jsem v CARu Art České Budějovice, tam se mu to nezdálo, tak mě odkázal na nemocnici. Nedalo mi to a chtěla jsem to probrat ještě s gyndařem, který potvrdil nemocnici. Tak jsem šla ještě ten den do nemocnice, už teda se sbalenyma vecma. No a tam mi dělali další ultrazvuk a doktorka to našla, že to je v pravým vajecniku. Okamžitá hospitalizace...nejist, nepit....nevěděli jestli mě budou operovat ještě v noci nebo až druhý den.
Dobrý den milé maminky mohu se k Vám také přidat?? 🙂 Snažíme se od listopadu také o mimčo tak pokud bych se mohla přidat a čerpat info budu ráda 🙂

@piggy123 ahoj ano o první o 2 jsem prisla 😢... Už jsem na to doma upozornila že Vánoce budeme v posteli 🙏🍀😊... Zvládneme musíme, zasloužíme si to. Já včera večer o 3dny dříve no jo...