icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

eliskaamichal
14. pro 2019

@piggy123 ahoj ano o první o 2 jsem prisla 😢... Už jsem na to doma upozornila že Vánoce budeme v posteli 🙏🍀😊... Zvládneme musíme, zasloužíme si to. Já včera večer o 3dny dříve no jo...

baarus21
14. pro 2019

@eliskaamichal achjoooo, tak to me mrzi 😔

eliskaamichal
14. pro 2019

@baarus21 mě taky sice mám to divný ale uvidíme necháme se překvapit. 🤷‍♀️

piggy123
14. pro 2019

@eliskaamichal cykly míváte pravidelné? Já ne 😕

eliskaamichal
14. pro 2019

@piggy123 teď už se mi to srovnalo takže ano ovulaci na sobě poznám. To je jediné plus.

sweetyinka
15. pro 2019

ahoj holky, nevíte, jestli Benu testy Livsane dělaj falešný duchy nebo rysky? Jsem 3 dny před ms a po zaschnutí se tam něco rýsuje.. 😵

mzacikova
15. pro 2019

@sweetyinka já měla po zaschnutí a byla jsem těhotná. Bohužel se to ale neudrželo

baarus21
15. pro 2019

@sweetyinka taky jsem mela ducha a byla jsem tehotna 😊 kazdopadne uz pouzivam jen dr.max testy 😊

barunka1408
17. pro 2019

Ahoj holk tak co Nejake novinky ? Nebo nemáte čas a finišujete Vánoce 🙂 ?

luckasnazilka
17. pro 2019

Holky mám dotaz vy co to máte otestované
Kolikátý den máte ovulaci ??
Díky za odpovědi

meliname
Autor odpověď smazal
ptacena
17. pro 2019

@verra ahoj úplně tě chápu, doma mám 8 létou princeznu a druhé nám nejde už skoro dva roky.v lednu jdem na první vyšetření na IVF tak jsme zvědavá co nám řeknou doktorka tvrdí že je vše v pořádku že vůbec nevi kde je problém 😕držím moc palečky ať se brzy zadari 🥰

klchudik
17. pro 2019

Jdu se s vámi podělit o svou zkušenost a asi se i rozloučit. V pondělí jsem dopadla tak, že mi zjistili mimodelozni těhotenství v 6 týdnu. Dneska me odoperovali..

azeret11
17. pro 2019

@klchudik to je mi moc líto....držte se a přeji, aby to brzy vyšlo🙏

baarus21
18. pro 2019

@klchudik jejda mane 😔😔 to me moc mrzi. Muzu se zeptat, to mimodelozni se ti nejak projevovali? Nebo jsi sla proste na utz a nahodou to zjistili?

klchudik
18. pro 2019

@baarus21 neprojevovalo, nic mě nebolelo, nekrvacela jsem. Šla jsem na UZ, nic nebylo vidět, hcg v 6 týdnů jen 1560, tak jsem jela ještě k sobě na gyndu, tam na UZ taky nic neviděl, až v nemocnici to našli v pravým vejcovodu. Už bylo vidět i srdíčko 😭😭😭, šel ven celý vejcovod. Horko těžko se hejbu, ale dneska mě pustili domů

barunka1408
18. pro 2019

@klchudik to je mi lito :( a testy jsi měla silné ? To je moje noční můra. Přeji rychle zotavení ❤️❤️❤️

mzacikova
18. pro 2019

My se teď zase budeme snažit. Ovu dnes nebo až v pátek. Bolesti nemám, takže to tipuji až na další dny. Už to ale nebudu řešit jako minulý měsíc. Uvidíme, co přijde a nepřijde

baarus21
18. pro 2019

@klchudik paneboze!! To je teda fakt sila😔 preju at se brzo uzdravis. Jeste ale mas sanci mit prirozene mimco ne? A to te tvuj gyndar poslal do nemocnice, protoze tam nic nevidel? Ja jsem se prave objednala na gyndu az budu v 9tt. Tak mam taky docela strach, aby to nebyko nekde jinde. To uz by pak mohlo byt pozde 🙄

baarus21
18. pro 2019

@mzacikova hodne stesti preju 😊😊

baarus21
18. pro 2019

@barunka1408 taky se toho bojim. Ty uz jsi byla na utz??

klchudik
18. pro 2019

@barunka1408 testy jsem mela pěkně silné a kazdy den sílili.
@baarus21 byla jsem v CARu Art České Budějovice, tam se mu to nezdálo, tak mě odkázal na nemocnici. Nedalo mi to a chtěla jsem to probrat ještě s gyndařem, který potvrdil nemocnici. Tak jsem šla ještě ten den do nemocnice, už teda se sbalenyma vecma. No a tam mi dělali další ultrazvuk a doktorka to našla, že to je v pravým vajecniku. Okamžitá hospitalizace...nejist, nepit....nevěděli jestli mě budou operovat ještě v noci nebo až druhý den.

klchudik
18. pro 2019

@baarus21 *vejcovodu

baarus21
18. pro 2019

@klchudik achjo 😔 jsem za tebe fakt smutna 😔 to je peklo

klchudik
18. pro 2019

@baarus21 celý dva dny jsem probrecela, ale asi to tak mělo být..za 3 měsíce se zase začneme snažit. Mám ještě prý 70% šanci...kord když tohle bylo přirozeně

baarus21
18. pro 2019

@klchudik tak aspon nejaka dobra zprava. 70% je porad dost. Budu ti moc drzet pesti!!!! Ikdyz ten strach tu uz bude porad no

klchudik
18. pro 2019

@baarus21 jo, to asi bude 😢no, nějak to hold budu muset přežít..

baarus21
18. pro 2019

@klchudik urcite to zvladnes. Zensky telo je nastesti na takove veci delane. Uvidis, ze brzo se zas zadari a bude vsechno tam, kde ma byt 🌸🌸👍

nat
18. pro 2019

Dobrý den milé maminky mohu se k Vám také přidat?? 🙂 Snažíme se od listopadu také o mimčo tak pokud bych se mohla přidat a čerpat info budu ráda 🙂

baarus21
18. pro 2019

@nat vitej 😉 a jak jsi na tom ted? Myslim fazi cyklu 👍

Strana