icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

baarus21
8. led 2020

@eliskaamichal a co to je ten Leiden??

eliskaamichal
8. led 2020

@baarus21 mám Leidenskou mutaci faktor V... Zdědila jsem to po jednom z rodičů ty už čekají na vyšetření. Mám vyšší Risiko infarktu, plicní embolie, špatná zrazlivost krve. Nesmím mit sedavou práci, když na dovolenou tak po domluvě s doktorem. Nosím u sebe kartičku s mojí diagnózou. Jelikož to musím všude hlásit. Každý rok na kontrolu. Když otěhotnim budu hlídana a budu si píchat injekce. Protože z toho potratu šlo mimi na pitvu. Bylo v pořádku ale jen kvůli té genetice a me nemoci zjistili co se stalo. Miminku neproudila krev tak jak měla. A proto přestalo tlouct srdíčko. 😢 Tak uvidíme co bude dál... Ale jsem ráda že jsem sla na vyčištění, i na tu genetiku a zjistila se příčina.

piggy123
9. led 2020

@eliskaamichal 😲 to zní děsivě. Určitě to není snadné... Snad to brzy klapne a vše bude, jak má být 🤞

makystu
9. led 2020

Je tu někdo , kdo prošel IVF ?

eliskaamichal
9. led 2020

@piggy123 jen to tak zní ale není. Ano snad se brzy povede. Děkuji

eliskaamichal
13. led 2020

@piggy123 ahoj tak jak??? Máš //🙏🍀

marketf
13. led 2020

@baarus21 tak u nás teď takto 😍 z ducha na pěknou čárku za 7 dní.. na kontrolu s utz jdu 27.1. Tak snad už bude i srdíčko 🧡

piggy123
13. led 2020

@eliskaamichal Ahoj. Bohužel... Dnes 2.dc a příští týden jdu vyšetření průchodnosti vejcovodů 👀 Docela mám strach, co objeví. Protože manžel má spermio víc než dobrý - dle doktorky nadprůměrné. A u mě hormony, ovulace a děložní sliznice taky probíhá krásně jak má. Akorát mám endometriózu. Tak mám strach, aby nebyly vejcovody srostlé 😕 Jsem zvědavá a bojím se.

Jak si na tom ty? Nějaké novinky?

piggy123
13. led 2020

@marketf krásná dálnice! Tak to má být! Blahopřeji a přeji jen jen a zdravíčko!!! ❤️

eliskaamichal
13. led 2020

@piggy123 ahoj tak snad vše bude v pořádku. U mě zatím stále nic nového. Jdu až toho 24.1. Jen uz mi to konečně skončilo. Začala jsem u měřit BT tak jsem zvědavá. 🙏🍀

lucifux
14. led 2020

Tak nějak vnitře cítím, že se uvnitř mě něco děje. Ale příznaky zatím žádné, možná chodím často čůrat, jsem unavená, častější výtoky. Za 3 dny by měla dorazut MS, tak jsem zvědavá...

barusmackova
autor
14. led 2020

Ahoj holky po delší odmlce přidávám fotku svých ovu testů co myslíte?

barusmackova
autor
14. led 2020

10,11 a včera proběhlo mazlení....

barusmackova
autor
Autor odpověď smazal
eliskaamichal
14. led 2020

@barusmackova ahoj ja si myslím že pozitivní 🙏🍀 moc ti to preju

eliskaamichal
16. led 2020

@piggy123 ahoj kdy jdes k doktoru???

piggy123
17. led 2020

@eliskaamichal Ahoj. K doktorovi jdu už v pondělí. To už mám za chvilku. Ty si musíš ještě do pátku trošku počkat 😜 Ale uteče to cobydup.

makystu
Autor odpověď smazal
makystu
17. led 2020

Vypadá to dobře 🙂

eliskaamichal
17. led 2020

@piggy123 no právě to čekání tak se pak ozvy držim pěsti

piggy123
20. led 2020

@eliskaamichal tak mám vyšetření za sebou a není to dobré. Bohužel mám oba dva vejcovody neprůchodné... Takže mě bude čekat nejspíš operace

eliskaamichal
20. led 2020

@piggy123 ahoj tak to me mrzi 😔.. Ja uz se těším na pátek jelikož jsem to dostala po 10denni pauze opět na novo a už jsem z toho unavená

piggy123
20. led 2020

@eliskaamichal To je strašný, jak si ty naše těla dokážou s námi pohrávat... přeji v pátek lepší zprávy, než jsem dostala dnes já 😉

eliskaamichal
20. led 2020

@piggy123 abych ti nenapsala to samé. Ale jak budu vědět hned napíšu. Už jsem z toho tak unavená 😔

lucifux
21. led 2020

Holky dnes 5 dní opoždění, zítra budu dělat TT. Tak snad tam najdu co čekám...

eliskaamichal
21. led 2020

@lucifux držím pěsti 🍀

lucifux
21. led 2020

@eliskaamichal moc děkuju.

eliskaamichal
21. led 2020

@lucifux není zač každá si to sazlouzime. Kazda se modlíme a každá si to moc přejeme. 😘😘😘

piggy123
22. led 2020

@eliskaamichal nejhorší je to čekání. Člověk neví, na čem je. Ty momentálně čekáš na vyšetření, já čekám na pohovor s odborníkem, někdo čeká na to, aby si konečně mohl udělat test..... čekání čekání čekání... Jak píšeš - je to velice unavující 👀

piggy123
22. led 2020

@lucifux tak jak dopadl dnešní test? 🙂

Strana