Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@baarus21 mám Leidenskou mutaci faktor V... Zdědila jsem to po jednom z rodičů ty už čekají na vyšetření. Mám vyšší Risiko infarktu, plicní embolie, špatná zrazlivost krve. Nesmím mit sedavou práci, když na dovolenou tak po domluvě s doktorem. Nosím u sebe kartičku s mojí diagnózou. Jelikož to musím všude hlásit. Každý rok na kontrolu. Když otěhotnim budu hlídana a budu si píchat injekce. Protože z toho potratu šlo mimi na pitvu. Bylo v pořádku ale jen kvůli té genetice a me nemoci zjistili co se stalo. Miminku neproudila krev tak jak měla. A proto přestalo tlouct srdíčko. 😢 Tak uvidíme co bude dál... Ale jsem ráda že jsem sla na vyčištění, i na tu genetiku a zjistila se příčina.
@eliskaamichal 😲 to zní děsivě. Určitě to není snadné... Snad to brzy klapne a vše bude, jak má být 🤞
Je tu někdo , kdo prošel IVF ?
@piggy123 jen to tak zní ale není. Ano snad se brzy povede. Děkuji
@piggy123 ahoj tak jak??? Máš //🙏🍀
@eliskaamichal Ahoj. Bohužel... Dnes 2.dc a příští týden jdu vyšetření průchodnosti vejcovodů 👀 Docela mám strach, co objeví. Protože manžel má spermio víc než dobrý - dle doktorky nadprůměrné. A u mě hormony, ovulace a děložní sliznice taky probíhá krásně jak má. Akorát mám endometriózu. Tak mám strach, aby nebyly vejcovody srostlé 😕 Jsem zvědavá a bojím se.
Jak si na tom ty? Nějaké novinky?
@piggy123 ahoj tak snad vše bude v pořádku. U mě zatím stále nic nového. Jdu až toho 24.1. Jen uz mi to konečně skončilo. Začala jsem u měřit BT tak jsem zvědavá. 🙏🍀
Tak nějak vnitře cítím, že se uvnitř mě něco děje. Ale příznaky zatím žádné, možná chodím často čůrat, jsem unavená, častější výtoky. Za 3 dny by měla dorazut MS, tak jsem zvědavá...
10,11 a včera proběhlo mazlení....
@barusmackova ahoj ja si myslím že pozitivní 🙏🍀 moc ti to preju
@piggy123 ahoj kdy jdes k doktoru???
@eliskaamichal Ahoj. K doktorovi jdu už v pondělí. To už mám za chvilku. Ty si musíš ještě do pátku trošku počkat 😜 Ale uteče to cobydup.
@piggy123 no právě to čekání tak se pak ozvy držim pěsti
@eliskaamichal tak mám vyšetření za sebou a není to dobré. Bohužel mám oba dva vejcovody neprůchodné... Takže mě bude čekat nejspíš operace
@piggy123 ahoj tak to me mrzi 😔.. Ja uz se těším na pátek jelikož jsem to dostala po 10denni pauze opět na novo a už jsem z toho unavená
@eliskaamichal To je strašný, jak si ty naše těla dokážou s námi pohrávat... přeji v pátek lepší zprávy, než jsem dostala dnes já 😉
@piggy123 abych ti nenapsala to samé. Ale jak budu vědět hned napíšu. Už jsem z toho tak unavená 😔
Holky dnes 5 dní opoždění, zítra budu dělat TT. Tak snad tam najdu co čekám...
@lucifux držím pěsti 🍀
@eliskaamichal moc děkuju.
@lucifux není zač každá si to sazlouzime. Kazda se modlíme a každá si to moc přejeme. 😘😘😘
@eliskaamichal nejhorší je to čekání. Člověk neví, na čem je. Ty momentálně čekáš na vyšetření, já čekám na pohovor s odborníkem, někdo čeká na to, aby si konečně mohl udělat test..... čekání čekání čekání... Jak píšeš - je to velice unavující 👀

@eliskaamichal a co to je ten Leiden??