Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Zkuste kouknout sem, před 5 lety mi to hodně pomohlo https://zivotvrisimaterstvi57.webnode.cz/l/clan...
O víkendu zkusím raději další a v týdnu se případně objednám na gyndu.
@lucifux ja také vidím, potichu gratuluji 🍀
@eliskaamichal
@piggy123 holky tohle bude 3 a poslední svišť. Doma mám 3 roky chlapeček, 9 měsíců chlapeček, tak snad to bude do třetice holka...
@lucifux to gratuluji ja se snad dočkám aspoň jednoho 😔🙏 hlavne na sebe dávejte pozor
@eliskaamichal určitě dočkáš, taky jsem si ze začátku prožila peklo 3 samovolný potraty, pak teda ten starší syn, pak rok a půl snažení, druhý syn a teď 2 měsíce snażení.
@lucifux snad mas pravdu 🙏 a děkuji
@eliskaamichal nevím jestli pravdu, ale držím aspoň pěsti.
@lucifux teď v pátek mě čeká vyšetření pak snad budu chytřejší
@eliskaamichal ať ti to dobře dopadne a taky se dočkáš.
@lucifux děkuji moc
Ahoj holky tak zitra k doktorce začínám byt šíleně nervózní. 😔🙏 Snad se semnou neděje nic vazneho. A doufam ze me vyšetří když už opět mam menstruaci 😡 ale prodloužil se mi pauza ted jsem mela pauzu 10dni juchuu 😡.... Hezky večer všem
@eliskaamichal držím pěsti. Ozvi se pak co a jak.
@piggy123 ahoj uz sedim v čekárně. Děkuji a dam vědět 🍀🙏
@eliskaamichal jak velká je ta cysta? Je to normální cysta nebo endometrická? Každopádně je mi to líto....
@piggy123 řekla normální jak je velká nevím. Rekla ze počkáme ty dva měsíce. A pak jinak hned do nemocnice.
@eliskaamichal to přece ještě nic neznamená ne?? Může se ztratit, moc ti přeju, aby to byl tento případ a bylo vše v pořádku 🙂
@eliskaamichal tak snad se sama ztratí, a bude brzy vše v pořádku. Moc ti to přeju.
@baarus21 ano ano, proto čekáme 2 mesice. Hlavne ze to není nic vážného. Ani spát jsem nemohla jak jsem byla nervní 😊😔 ale jak dpo půl roku neotehotnim řekla ze nas pošle do centra. Ze uz na nic čekat nebudeme 🤷♀️.
@lucifux děkuji moc věřím ze ano 😊
@eliskaamichal jasný...hlavní je, že se to řeší a že se to řešit dá 🙂 pořád je tu šance, že můžeš otěhotnět přirozeně 🙂 🙂 at se brzo zadaří Eli 🙂
@baarus21 taky jsem za to ráda. Snad bezy budeme šťastný...., ty jdeš ve středu vid?? Pak mi hned dej vědět 😊
@eliskaamichal hlavně dej brzy vědět co a jak.
@lucifux ahoj tak na kontrolu jdu za 2 mesice. Takze do te doby asi nic vědět nebudu. 🤷♀️🤷♀️ To cekani je šílený 😡😡
@eliskaamichal jo to věřím, čekání je vždycky to nejhorší a trvá to věčnost a ať čekáš na cokoli. Já si zítra jdu pro kontrolní test, abych neplašila, a v úterý volám na gyndu. Můj doktor tam jen středy a pátky. A tenhle týden měli asi dovču, sestra byla nedostupná.
@eliskaamichal otěhotnět se dá i s cystou, takže žádné stresy 😉 Třeba do té doby, než půjdeš na prohlídku, to klapne 😊
Já mám příští týden další vyšetření a termín konzultace kvůli tý endometrióze mám taky až za dva měsíce! Tam se rozhodnou, kdy, co a jak s operací. Po operaci se samozřejmě nebudeme moci snažit nějakou dobu. No vidím to bledě na tento rok. A to nový rok teprve začal 😞

@piggy123 snad dopadne vse jak má 🙏🍀 aspoň jednou chci slyšet maminko 🙏🙏