Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@janeckovadenimarie ahoj, a velké děti se dařily přirozeně? My máme jednoho mrnouska takřka na první pokus, ale druhé si dává na čas. Přiznávám se, že si mi to
O vůbec nechce řešit... pořád doufám, že to půjde samo
@barusmackova a kolik mas do ms??
@barusmackova šetri si 🙂 máš už dáke deti?
@baarus21 ještě je brzy ms ma přijít 7.12.
@katka22688 mám tři..... holčičku 10 let kluky dvojčata 6 a půl... počaté přirozeně... teď by jsme rádi ještě miminko s přítelem on ještě své nemá 🙂 bude to hodně starostí a asi to nebude občas sranda.... hlavně aby tam bylo jen jedno a zvládli jsme vše ve zdraví.... přeci jen se dost bojím když už tři děti mám.....
@barusmackova Wau klobúk dolu, ale deti už sú veľké ještě ti pomuzou.. My zatím name jedno (vymodlene) s početim problém u nás není no cele těhotenství je masaker(už teď vím že preleżim v nemocnici) ..
@pexi ano ty dvě děti mám přirozeně hned na první pokus ale teď je to hrůza je úplně jiné když se nedaří proto taky podstupujeme ivf
@janeckovadenimarie je to jiné, to je fakt. My už čekáme prakticky rok, ale dlouho jsem kojila i když ne nijak m9c často, přičítám to tomu a taky stresu. Teď piju kontryhelovy čaj, konečně mám pocit, ze se po kojení dávají dohromady hormony a je mi celkově lépe, tak uvidíme.
Ahoj baby, hlavne ze jsem si včera řekla že testovať nebudu 😀 snívalo se mi o teste a tak som si jeden spravila. Dnes 11DPO a ja vidím slabého ducha 🙂
Vidíte taky?
Vidím že tu ta fotka není taka ostrá jak v mobilu, nevadí hlavne ze ju vidím Já 😀 krásný advent holky
@pexi tak se držte přeju vám ať se zadaři pěkný advent
@katka22688 Tak hlavně že ho vidíte vy 😀
@katka22688 momentálně nic nevidím, ale fotka může zkreslovat, důležité, že ho v reálu vidíte vy😊jinak já udělala dnes 3.a asi se to stále zvýrazňuje, tak snad to dopadne, jinak vám holky všem přeji, aby se brzy zdárně zadařilo😊
@katka22688 ahojda, ja tam nic moc nevidim, ale je pravda, ze ty první duchove jsou nevyfotitelni 😀 taky jsem měla v prvním tehu 10 dpo ducha, kteryho jsem videla jen ja 😀 tak držím moc palce, ať sílí. Budes testovat za dva dny?
@jituli84 jeee tak to gratuluji 😊 já už jsem z toho celá nesva. To zamlkle těhu v 17tt bylo hrozný, čekala jsem vysněnou holčičku 😐 pak ten samovolný... To jsem nejak zvládla, tak nějak jsem uvnitř věděla, že je něco špatně a ani jsem nikomu krom přítele nic neřekla. Teď jsem 8DPO a cyklus mám 30-31, tak uvidím. Ale krom občasného pocitu jakoby měla ms dorazit už teď nemám. Tak spíš počítám s tim, že to nevyšlo. Ale tobě moc gratuluji, to už určitě dotáhneš do zdárného konce😊😊 a už víš co čekáte?
@katka22688 já tam něco maaalinko vidím 😁 ale ty pidi dušíci moc fotit nejdou no😐
Ja jsem dneska 7 dpo s tím, ze včera pokračovalo chvilku odpoledne implantacni spineni. Aspoň doufam, ze to bylo ono😀🙏 tak se uvidí. Boli mě hodně v krizi a podbrisek. Občas to jde až do trisel. Dá se říct, ze je to stejný jako při prvním těhotenství, tak jsem zvedava, jestli se má intuice neplete
@jituli84 tak to je super😊 přeji ať je vše úplně v pořádku 😊no já si budu muset počkat ještě. Nejraději bych testovala už teď 😁 u toho ZT jsem měla ducha už 8dpo. Ale teď myslím, že je ještě moc brzy. Malej se pořád ptá, kdy bude mít bráchu 😁 že už chce atd. No je těžký mu to vysvětlit.
@barusmackova hrozne vás obdivuji, ze chcete čtvrté ditko. Tohle opravdu nezvládne každý. A přeji, ať se vám to brzy vyplní!
My máme zatím jednoho raraska. ja bych si do budoucna přála tři děti, ale manžel je silně proti 😀
@jituli84 a teď jste který týden? Přeji, at jde vše dobře. Docetla jsem se, ze čekáte holcicku😍 taky bych si napodruhé přála...
Ano ty tlaky a bolesti podbrisku jsem měla u prvního těhotenství už od 5dpo, kdy jsem i spinila. Ale další příznaky jako nevolnosti a bolesti prsou přišly až 5/6 týden. Jsem hrozne zvedava, jestli teď jen neblaznim. Manželovi radsi ještě nic neříkám, abych pak nebyla za pako 😀
@eiram7 8 roků už je to školák zlobivej😂 No já doufám, že tak vydržím aspoň do 10dpo
😁 Teď jsem byla na wca měla jsem uuuuplne lehounce zabarveny toaletak🤔 a pobilva mě tak divně podbřišek. Tak uvidíme, buď mrcha dorazí dřív nebo nevím 🥴 Taky držím pěsti aby to vyšlo!! No těžký to je.. A jak! 😁😁

Je mi 36 a chceme miminko kéž by se zadařilo mám dvě děti velké ale přítel nemá tak chceme miminko a proto podstupujeme ivf doufám že se podaří