icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

klchudik
2. pro 2019

@eiram7 mě 14dpo

eiram7
2. pro 2019

@klchudik jakoze první duch nebo už jasný dvě čárky?

klchudik
2. pro 2019

@eiram7 duch.....a to že hoooodne špatně viditelný

monispr
2. pro 2019

@eiram7 já dnes 9dpo 😁 no, mi povídej... Ja bych spala furt, ale i psychika je mocná a umí s nama pěkně mávat. Tak jen doufám, že to není vsugerované, ale jisté 😁

apollena
2. pro 2019

Pridavam se k vam, mam dvoulete ditko a ted v červnu jsem prodelala revizi. Snazeni od července

zanete89
2. pro 2019

Ahoj ženy, taky se k vám přidám 🙂 máme doma 3letého klučinu a od září jsme zahájili snažení o druhý přírůstek, který je zatím negativní :D mám nepravidelné cykly, takže naháním ovulaci :D minulý cyklus jsem začala měřit BT, momentálně mám MS, tak do Vánoc budeme mít hodně napilno! :D

monispr
2. pro 2019

@eiram7 tak 9dpo test nedělej 😂 já teď zkoušela a prd. Test je snehobilej.. Tuším, že to bestak nevyšlo 🥴😐

eiram7
2. pro 2019

@monispr ještě je brzy, tys měla včera to spineni ne? To by mohlo být hnízdění. Takže test by byl pozitivní až dva tři dny na to.

eiram7
2. pro 2019

Hele holky, ja jsem magor. Jsem asi 7 nebo 8 dpo a samozřejmě jsem si udělala test (hlavně ze si pokazde po ms říkám, ze tentokrat počkám, až jestli nedorazí mrcha🙄). Ale normálně tam mini ducha vidim. Teď večer už to nevyfotim, ale něco tam je. Tenhle test mi nikdy ducha falešně neukazal, tak jsem fakt moooc zvedava. Ps: test jsem zkusila udelat dřív, neb jsem měla tři dny zpět spineni

monispr
2. pro 2019

@eiram7 No... Něco takového to bylo. Ale jen úplně malinko, možná to bylo jen... nevím co🤔 Každopádně uvidíme, za 5 dní 😁 Kalsika, nedočkavá baba😏 Asi tím, že u toho zt už byl 8dpo vidět duch no🥴

monispr
2. pro 2019

@eiram7 to je ale super! Tak doufám, že bude čárka pěkně sílit🤗😊😁 Já už jsem zmatená no. Břicho furt poboliva, píchá a jakoby pálí, ale může to být vše pms samozřejmě 😁

monispr
2. pro 2019

Škoda, škoda už jsem chtěla napsat... Ukaž fotecku😁😁

eiram7
2. pro 2019

@monispr holky, vy se mi budete smát, ze tam nic není 😂ale ja to očima vidim celkem dobře. A byl vidět i v limitu. Ta ducharina leze člověku trochu na mozek ze 😳😀

eiram7
2. pro 2019

@klchudik mazec ze až 14 dpo. Tohle je tak hrozne individuální. To je jak ten můj dnes. Tak snad taky zesílí 😁

mzacikova
2. pro 2019

@eiram7 já ho vidim 😁 já mám ted papírové sněhobílé. Ukazuje se mi jen něco na tyčinkových 🤷‍♀️

eiram7
2. pro 2019

@mzacikova docela se mi ulevilo, ze to “něco” nevidim sama 😀 🙈
Ja jsem na vývoj těch tvých testu hrozne zvedava, ptz ten mamatest to vyšel dost výrazně

klchudik
2. pro 2019

@eiram7 hlavní je, že ho tam mám...😀 v pondělí jedu na krev a ultrazvuk

monispr
2. pro 2019

@eiram7 jaaaa viiidiiiiim😁😁 slabounce, ale je tam😋 tak paráda, teď ať pěkně sílí potvůrka jedna😁😁

monispr
2. pro 2019

@eiram7 ja chci takyyyyy už sakrys😂😂 budu lovit každý den, dokud ne/ dojde mrcha🤔😁😁

eiram7
2. pro 2019

@monispr juuuu holky, vy mě děláte radost, ze něco málo vidíte taky 😁dělala jsem ho z odpolední moci, tak zkusím rano, zda bude silnější.
A to by bylo, abys ho nevylovila! Ja fakt doufam s tebou, ze to slabý spineni bylo hnízdění. Ja to měla úplně stejně slabounce při prvním tehu a teď prave taky (byl to jen takový růžový výtok na toaletaku). Takže ve středu už bys nějakýho duchace najít mohla 😀

eiram7
2. pro 2019

@klchudik a co příznaky, už se nějaký ozvaly? Je ti špatně nebo tak něco?

mzacikova
2. pro 2019

@eiram7 já jsem taky zvědavá, protože klasické papírky mi fakt asi nic neukazují 🤷‍♀️😁

monispr
2. pro 2019

@eiram7 nooo to by mohl být ráno výraznější teda😁 tak.. Ráno budu čekat na fotecku pěkně 😁😁 No já doufám taky, ale moc se na to neupinam. Mam pocit, ze to tělo je po tom sp, takový rozházený🥴 a možná proto mám takový divný příznaky. Neboj budu lovit 😋😁

klchudik
2. pro 2019

@eiram7 bolí mě břicho...jakoby takový chvilkovy křeče, jsem víc unavená a mám citlivější bradavky

katka22688
2. pro 2019

@eiram7 taky tam něco vidím, jinak taky jsem magor a testujem no dnešný test už byl o trochu silnejší 🙂 takže to vypadá dobře (ten spodný)

jituli84
2. pro 2019

@katka22688 já tam nic nevidím, máte už zpoždění?

klchudik
2. pro 2019

@katka22688 já vidím

mzacikova
2. pro 2019

@katka22688 vidím na obou 👌🤗

ja_osobne
2. pro 2019

@katka22688 já vidím, kolik dpo?

eiram7
2. pro 2019

@katka22688 tak to už vypadá super! Ten spodní už jde vidět pekne 🙂 kolik dpo jsi?

Strana