Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Pridavam se k vam, mam dvoulete ditko a ted v červnu jsem prodelala revizi. Snazeni od července
Ahoj ženy, taky se k vám přidám 🙂 máme doma 3letého klučinu a od září jsme zahájili snažení o druhý přírůstek, který je zatím negativní :D mám nepravidelné cykly, takže naháním ovulaci :D minulý cyklus jsem začala měřit BT, momentálně mám MS, tak do Vánoc budeme mít hodně napilno! :D
Hele holky, ja jsem magor. Jsem asi 7 nebo 8 dpo a samozřejmě jsem si udělala test (hlavně ze si pokazde po ms říkám, ze tentokrat počkám, až jestli nedorazí mrcha🙄). Ale normálně tam mini ducha vidim. Teď večer už to nevyfotim, ale něco tam je. Tenhle test mi nikdy ducha falešně neukazal, tak jsem fakt moooc zvedava. Ps: test jsem zkusila udelat dřív, neb jsem měla tři dny zpět spineni
Škoda, škoda už jsem chtěla napsat... Ukaž fotecku😁😁
@monispr juuuu holky, vy mě děláte radost, ze něco málo vidíte taky 😁dělala jsem ho z odpolední moci, tak zkusím rano, zda bude silnější.
A to by bylo, abys ho nevylovila! Ja fakt doufam s tebou, ze to slabý spineni bylo hnízdění. Ja to měla úplně stejně slabounce při prvním tehu a teď prave taky (byl to jen takový růžový výtok na toaletaku). Takže ve středu už bys nějakýho duchace najít mohla 😀
@eiram7 taky tam něco vidím, jinak taky jsem magor a testujem no dnešný test už byl o trochu silnejší 🙂 takže to vypadá dobře (ten spodný)
@katka22688 já tam nic nevidím, máte už zpoždění?
@katka22688 já vidím
@katka22688 vidím na obou 👌🤗
@katka22688 já vidím, kolik dpo?
@katka22688 tak to už vypadá super! Ten spodní už jde vidět pekne 🙂 kolik dpo jsi?

@eiram7 mě 14dpo