Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu
@barusmackova 11dpo som mala taký snehobilo
@katka22688 to vypada jestli to nedostanu dřív vypadá to jako bych zacala špinit no uvidíme
@barusmackova třeba by to ještě mohlo být hnízdění 🙂
Já mám. Holky strach testovat dřív. Dnes jsem 6dpo ale minulý měsíc jsem lovila duchy dokonce se pak zjevila krásně růžová druhá čárka která se dala už normálně vyfotit. A pak s 2 denním spozdenim přišla ms. Jak já byla nešťastná tyjo.
@eiram7 vidiiiim
@valisovasara tomu úplně rozumim. Minuly mesic jsem Nela biochemko taky, taky jsem našla par duchu... ale ja jsem neponaucitelna 😀 tak držím pěsti, aby to tento mesic klaplo
@eiram7 Jupiiii vidím a teším se s tebou, my sme na stejno že? Dnes 13dpo?
Já dnes 12/13 dpo a TT negativní :( zítra by měla přijít ms, tak uvidíme. Holky, měřite i BT?
@ja_osobne já jo 👍
@katka22688 dekujuuu😙 ja jsem dnes 8 nebo 9 dpo, tak jsi o par dni napřed
@valisovasara já teprve začala, zkusila jsem od 24dc, no a já měla ovu až 29dc, to mám cykly 30dni, ale před měsícem jsem byla na laparce, tak jestli mi to rozhodila 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ před lps jsem měla ovu cca 18dc, dneska 41dc a ms nikde
U mě dnes nic. Asi 10dpo a bílo. Tak kdo ví, co měl znamenat ten mamatest v pátek. Když jsem měla biochemko minulý měsíc, na testu byl duch ještě den před ms. Pak už nic a přišla odpoledne.
Tak uvidíme, kdy přijde...
@ja_osobne a kde ji meris? Je to docela divoký graf. Obecně máš ale níž teplotu než v předchozích dnech tsk těžko říct 🤔
@valisovasara dole, já vím, mám to divoký 🤷♀️🤷♀️
Zajdu si na gyndu, dost mě bolí asi 4 dny podbřišek, tak, aby se .mrknul a podíval, kde je "chyba"
@ja_osobne ten 11dpo mohl být klidně teprv implantacni pokles ještě bych počkala den dva na teploty podle dneska ti jde opět nahoru tak to třeba ještě nemusí být ztracený 🙂
@valisovasara 🤷♀️🤷♀️ ale jen o pár setinek. Já vůbec nevím, co si o tom všem myslet..
@monispr ja už taky slyšela, ze holcicky vyplavuji vyšší hcg, tak uvidime. Doma máme klucika, tak bych byla za holčičku moc rada 😊
To je mazec.😞 a v jakem týdnu jsi potratila, zes už věděla pohlaví? Jestli o tom chceš teda psát. To mě za tebe mrzí. Ale určitě se brzy zde zadari 😙 třeba už ted

Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu