Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu
@katka22688 to vypada jestli to nedostanu dřív vypadá to jako bych zacala špinit no uvidíme
Já mám. Holky strach testovat dřív. Dnes jsem 6dpo ale minulý měsíc jsem lovila duchy dokonce se pak zjevila krásně růžová druhá čárka která se dala už normálně vyfotit. A pak s 2 denním spozdenim přišla ms. Jak já byla nešťastná tyjo.
@valisovasara tomu úplně rozumim. Minuly mesic jsem Nela biochemko taky, taky jsem našla par duchu... ale ja jsem neponaucitelna 😀 tak držím pěsti, aby to tento mesic klaplo
Já dnes 12/13 dpo a TT negativní :( zítra by měla přijít ms, tak uvidíme. Holky, měřite i BT?
@valisovasara já teprve začala, zkusila jsem od 24dc, no a já měla ovu až 29dc, to mám cykly 30dni, ale před měsícem jsem byla na laparce, tak jestli mi to rozhodila 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ před lps jsem měla ovu cca 18dc, dneska 41dc a ms nikde
U mě dnes nic. Asi 10dpo a bílo. Tak kdo ví, co měl znamenat ten mamatest v pátek. Když jsem měla biochemko minulý měsíc, na testu byl duch ještě den před ms. Pak už nic a přišla odpoledne.
Tak uvidíme, kdy přijde...
@ja_osobne a kde ji meris? Je to docela divoký graf. Obecně máš ale níž teplotu než v předchozích dnech tsk těžko říct 🤔
@valisovasara dole, já vím, mám to divoký 🤷♀️🤷♀️
Zajdu si na gyndu, dost mě bolí asi 4 dny podbřišek, tak, aby se .mrknul a podíval, kde je "chyba"
@ja_osobne ten 11dpo mohl být klidně teprv implantacni pokles ještě bych počkala den dva na teploty podle dneska ti jde opět nahoru tak to třeba ještě nemusí být ztracený 🙂
@valisovasara 🤷♀️🤷♀️ ale jen o pár setinek. Já vůbec nevím, co si o tom všem myslet..
@monispr ja už taky slyšela, ze holcicky vyplavuji vyšší hcg, tak uvidime. Doma máme klucika, tak bych byla za holčičku moc rada 😊
To je mazec.😞 a v jakem týdnu jsi potratila, zes už věděla pohlaví? Jestli o tom chceš teda psát. To mě za tebe mrzí. Ale určitě se brzy zde zadari 😙 třeba už ted

Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu