icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

barusmackova
autor
3. pro 2019

Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu

barusmackova
autor
3. pro 2019

Dneska 11dpo a sněhobílo....tak uvidíme asi ještě brzo ms ma prijit v sobotu

katka22688
3. pro 2019

@jituli84 spozdeni ještě ne 😀
@ja_osobne
@eiram7 jsem dnes 13dpo, v skutočnosti po zaschnutí jde vidět líp 🙂

katka22688
3. pro 2019

@barusmackova 11dpo som mala taký snehobilo

monispr
3. pro 2019

@eiram7 tak coo, tak cooo? Jsem nedočkavá jako😋😁😁

barusmackova
autor
3. pro 2019

@katka22688 to vypada jestli to nedostanu dřív vypadá to jako bych zacala špinit no uvidíme

eiram7
3. pro 2019

@monispr Holkyyyy, on fakt zesílil. Dneska jde ten duch vidět o moc lip, tak mám radost 😁 co ty? Dělala jsi test?

eiram7
3. pro 2019

@barusmackova třeba by to ještě mohlo být hnízdění 🙂

eiram7
3. pro 2019

Fotim to tu na tajnacku, aby to ještě neviděl manžel.😀 Tomu to chci popřípadě říct, až si budu opravdu jistá.

valisovasara
3. pro 2019

Já mám. Holky strach testovat dřív. Dnes jsem 6dpo ale minulý měsíc jsem lovila duchy dokonce se pak zjevila krásně růžová druhá čárka která se dala už normálně vyfotit. A pak s 2 denním spozdenim přišla ms. Jak já byla nešťastná tyjo.

valisovasara
3. pro 2019

@eiram7 vidiiiim

klchudik
3. pro 2019

@eiram7 na tom spodním je to krásně vidět 🙂

monispr
3. pro 2019

@eiram7 paraaada, fakt jde líp vidět 😁 potichoucku gratuluju😊 Hele jooo dělala jsem, ale bílo 😒 chvilku se mi zdálo, že něco vidím, ale spíš to byl jen přelud už. No už ztrácím naději pomalu a připravuji se na mrchu🥴

eiram7
3. pro 2019

@valisovasara tomu úplně rozumim. Minuly mesic jsem Nela biochemko taky, taky jsem našla par duchu... ale ja jsem neponaucitelna 😀 tak držím pěsti, aby to tento mesic klaplo

eiram7
3. pro 2019

@monispr dekujuuu moc! Uvidi se, je hrozne brzy. Mrcha na přijít až v pondělí. Trochu mě překvapuje, ze to jde vidět tak brzy. dneska jsem teprve 8 nebo 9 dpo.
A ty nehazej flintu do zita. 😛 Při prvním tehu jsem měla prvniho neviditelnyho ducha až 11 dpo.

eiram7
3. pro 2019

@klchudik jeee to mám radost, ze ho taky vidíte 😊

katka22688
3. pro 2019

@eiram7 Jupiiii vidím a teším se s tebou, my sme na stejno že? Dnes 13dpo?

ja_osobne
3. pro 2019

Já dnes 12/13 dpo a TT negativní :( zítra by měla přijít ms, tak uvidíme. Holky, měřite i BT?

valisovasara
3. pro 2019

@ja_osobne já jo 👍

eiram7
3. pro 2019

@katka22688 dekujuuu😙 ja jsem dnes 8 nebo 9 dpo, tak jsi o par dni napřed

ja_osobne
3. pro 2019

@valisovasara já teprve začala, zkusila jsem od 24dc, no a já měla ovu až 29dc, to mám cykly 30dni, ale před měsícem jsem byla na laparce, tak jestli mi to rozhodila 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ před lps jsem měla ovu cca 18dc, dneska 41dc a ms nikde

klchudik
Autor odpověď smazal
mzacikova
3. pro 2019

U mě dnes nic. Asi 10dpo a bílo. Tak kdo ví, co měl znamenat ten mamatest v pátek. Když jsem měla biochemko minulý měsíc, na testu byl duch ještě den před ms. Pak už nic a přišla odpoledne.
Tak uvidíme, kdy přijde...

monispr
3. pro 2019

@eiram7 Aby to nebyla holčička, ty jdou prej vidět tak brzo, protože je vyšší hcg. Ale mozna je to jen pověra. Ja u toho zt taky 8dpo a holčička to byla. No nevím, moc tomu nevěřím 🥴

klchudik
3. pro 2019

Pomaličku sílí, ač na pc je to špatně vidět oproti telefonu 😊

valisovasara
3. pro 2019

@ja_osobne a kde ji meris? Je to docela divoký graf. Obecně máš ale níž teplotu než v předchozích dnech tsk těžko říct 🤔

ja_osobne
3. pro 2019

@valisovasara dole, já vím, mám to divoký 🤷‍♀️🤷‍♀️
Zajdu si na gyndu, dost mě bolí asi 4 dny podbřišek, tak, aby se .mrknul a podíval, kde je "chyba"

valisovasara
3. pro 2019

@ja_osobne ten 11dpo mohl být klidně teprv implantacni pokles ještě bych počkala den dva na teploty podle dneska ti jde opět nahoru tak to třeba ještě nemusí být ztracený 🙂

ja_osobne
3. pro 2019

@valisovasara 🤷‍♀️🤷‍♀️ ale jen o pár setinek. Já vůbec nevím, co si o tom všem myslet..

eiram7
3. pro 2019

@monispr ja už taky slyšela, ze holcicky vyplavuji vyšší hcg, tak uvidime. Doma máme klucika, tak bych byla za holčičku moc rada 😊
To je mazec.😞 a v jakem týdnu jsi potratila, zes už věděla pohlaví? Jestli o tom chceš teda psát. To mě za tebe mrzí. Ale určitě se brzy zde zadari 😙 třeba už ted

Strana