Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
V 17tt. No ja vysloveně nepotratila, šla jsem v 17tt na ko a doktorka mi řekla, že přestalo bít srdíčko a jelikož už je to vyšší týden těhu, tak sem musela jít na vyvolání porodu, odrodit a pak následně hned revize. Po týdnu znovu hospitalizace, pro zánět dělohy. Pak pauza. Poté těhu, ale v 5tt sp😒 proto jsem z toho celá špatná a moc už nedoufam no. Ale uvidíme, snažím se být trošku pozitivní i když to moc nejde no.
Holky, už jsem se ptala v jedné skupině, chci se zeptat ještě tady, včera jsem byla u doktora, dostala jsem na nějaké kvasinky macmiror 500 čípky, v příbalovém letáku píšou, že se nemá v 1.trimestru používat a podle ultrazvuku mám v děloze malou černou tečku, že by z toho snad něco mohlo být, další kontrolu mám až 23.12.tak se jen bojím, abych tomu nemohla ublížit, i když si říkám, že doktor snad ví, co dělá😀
@azeret11 mne teda doktor cipky v prvním trimu nedával s tím, ze to není úplně bezpečné. Používala jsem masticky jako Clotrimazol. Hodně mi pomáhala extrémní hygiena, změna praciho prášku, čisté bavlněné prádlo a hermankovy koupele 🙂 ale vim, ze někteří doktoři cipky normos předepisují, tak těžko říct
@eiram7 děkuji jsi zlatíčko ♥️ Ale mám upřímnou radost, že máš toho ducha na tt a že sílí 😊 Moc ti to přeji ♥️Bylo to hrozný, silná musím být, už kvůli malýmu hlavně. No já nějak doufám pořád, ale je to těžký. Zvlášť, když je teď snehobilo. Ale.. Pokud nic, tak další snažení a snad to už vyjde😊😁
@valisovasara A to je právě ono :(
@monispr to me mrzí, taky se nám tohle stalo v 32+5tt ten porod byl horší než porod zdravého chlapčeka...
@katka22688 holky, ja úplně koukám, co se muže stát 😢 pro mě jste opravdu neskutečné silné osobnosti. Mám pocit, ze ja bych skončila v blázinci.
Teď už to všechno MUSÍ jít dobře! ❤️
Holky, jak jste to oznamovaly vašim drahým polovičkam? Chtěla jsem počkat, až budu mít opravdu jasný test a nepřijde mrcha, ale dneska je mi hrozne špatně a mám úplně chuť se manželovi svěřit.
Navíc chodím s malým na plavání, který je poměrně narocny a nevím, zda v něm pokračovat. Dneska se na to teda vůbec necítím
@eiram7 malem jsem tam i skončila, zachránilo ma těhotenství hneď po 6ti neděli... Teď tu lieta už 22mesacny chlapček... Holt fungovať se musí, mať to v hlave nastavené.... Takže síce mam // na teste no v našom prípade není vyhrano... Uverim tomu všetkému až mi dítě podajú v porodnici 🙂
@katka22688 to je krasny a úplně soudobý, ze jsi hned otěhotněla. Muselo to být strašně těžký, ale aspoň se srdce trochu zahojilo.
Teď jsme se bavili zrovna s manželem, jak moc si vážíme toho ze máme našeho Edouska a ze je zdravý. Nic vic nepotřebujeme.
@katka22688 * osudný (ne soudobý)
@eiram7 presne tak ono príroda ví proč to dělá a mame jedno zdravé můžeme byt radi i za jedno
@katka22688 bože můj, tak tj ještě horší snad. V tak vysokém stádiu už 😪😪 přesně jak říkáš byl horší o hodně. Jako zažila jsem hodně, ale tohle byla tečka totální. Myslela jsem, že tohle nedám.
@eiram7 8 let je to zlobidlo úžasný. Taky to oplakal, protože už to věděl že jo. Jen mám už pocit, že mi to není souzeno no. Ty jsi taky úžasná dušička, moc děkuji za podporu♥️
@mzacikova na tom strednom jde co si vidět. Uvidís bud pride nebo testujej znovu za 3 dni
@katka22688 já kupodivu vidím i něco málo na tom spodním a to je nějaká 25tka. Tak uvidíme, co bude do konce týdne
@mzacikova ono to i koník skresluje, viem podľa svojich foto ze v skutočnosti sú výraznejsie než je tu vkladám. Držím palce

@klchudik juuu, tobě to krasne sílí 😍 čím testujes? Maxem? Ja dneska po plavcu s malým dojedu pro mamatest