icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

mzacikova
3. pro 2019

Já jsem opravdu blázen. Ale určitě mě pochopíte. Mamatest 10 v limitu, děláno právě teď. Ukázalo se ani ne minutu po namočení

monispr
3. pro 2019

@mzacikova To už jde krásně vidět 😊 oproti ostatním 😊 ale testovala bych jen jednou značkou, ať vidíš jak čárky sílíjou😁😁 zůstala bych u mamatestu a ten teď zkusila ob den. Ale myslím, že je to tam🙂 pomalinku gratuluji 😊😊

eiram7
3. pro 2019

@mzacikova jupiiiii to vypadá hodně dobre! Ty mamatesty dělají opravdu nejhezčí čárky. Jak je mozny, ze na těch ostatních 10kovych to nebylo tolik znát? Neskutečný 😀každopádně potichonku gratulujiiii

eiram7
3. pro 2019

Ja dnes chtěla koupit taly mamatest, ale nikde neměli. Mám nějaký test od Galmedu Comfort 10. Mate s nim některá zkušenost? Z recenzi jsem vyčerpá, ze je spolehlivý, ale ukazuje později než třeba ten Mamatest

mzacikova
3. pro 2019

@monispr mamatest u nás nejde sehnat, musím jen objednat. Takže jsem zkusila jiné a mamatest už na mě čeká v lékárně na vyzvednutí 😁 tak snad to bude silit

mzacikova
3. pro 2019

@eiram7 děkuji moc, kéž by to vyšlo! Nechci se ještě radovat... Mamatest mi jako jediný ukázal i minulý měsíc

eiram7
3. pro 2019

@mzacikova Ahaaa takže tohle není mamatest?

mzacikova
3. pro 2019

@eiram7 tento je mamatest 🙂 Ale ty, co jsem dala ráno byly jiné značky

eiram7
3. pro 2019

@mzacikova už to čtu, ze to je mamatest. Jsem nějaká pomatena a špatně jsem to pochopila 😀

rickym
3. pro 2019

@monispr

@katka22688
Holky, trochu mimo aktuální téma... teď čerstvě mám za sebou ukončení z důvodu VVV😔 Za jak dlouho vám Dr povolil další snažení? Na jednu stranu bych chtela brzy, na druhou se bojím, ať to neuspěchám..

eiram7
3. pro 2019

Holky, jen tak pro zajímavost. Ja neměrim BT, neb k malymu většinou vstávám několikrát za noc, takže by to nemělo ten přesný efekt. Ale zkoušela jsem si vždycky přes den změřit tělesnou teplotu teplomerem v podpaží a je z toho to tehotenstvi také znát. Od patka/soboty, co jsem měla nidacni spineni šla teplota každý den postupně nahoru až dneska vystoupila v průběhu dne na 37,8 až 38. Je to, jako kdyby měl člověk chřipku no 😀 při prvním tehotenstvi jsem měla tyhle vysoké teploty úplně stejně a trvaly téměř cely první trimestr

monispr
3. pro 2019

@rickym ahojky, to je mi moc líto 😒 nám doktor v nemocnici řekl 3 měsíce minimálně. A jiný gynekolog zase, že stačí i 2 měsíce. Aby se děloha prý vzpamatovala a tvořila se pořádně sliznice.

monispr
3. pro 2019

@eiram7 No, máš pravdu. Já pri obou těhu měla zvýšenou teplotu cca 37, 5...37,6..Takže asi to tak fakt bude😁😁

monispr
3. pro 2019

@mzacikova jooo, určitě bude😊 musí! 😁 Za mě mamatest a dr. Max jsou super. Nikdy neukázal ani jeden falešné čárky

katka22688
3. pro 2019

@rickym me řekli ze mam rok počkať.. Rovno jsem im řekla že čekat nebudu a po 6ti neděli se do toho pustíme... Pak na kontrole když jsem prišla už tehotná mi MUDr řekla že se mi nediví a ze telo si samo řekne kdy je na to pripravené bud se povede nebo ne. Držím palce

rickym
3. pro 2019

@monispr
@katka22688 umím si představit ty 2-3 měsíce, ale rok, to ne😮 Je mi 35 pryč, takže není čas nazbyt.
Tak i vám hodně štěstí 🍀❤️

monispr
3. pro 2019

@rickym no.. Já bych to třeba rok taky nevydržela ani náhodou.
Já teď vyhazovala test ze včera ráno a byl tam jakejsi pidi duch... Ale jelikož je to den staré, tak tomu neprikladam žádný význam. Spíš falešný po uschnuti..

rickym
3. pro 2019

@monispr třeba to klapne, zkus za dva dny znovu, držím pěsti 🍀🍀🍀

monispr
3. pro 2019

@rickym no určitě zkusím, naděje umírá poslední 😁 dokud to nedostanu, šance je. Ale říkám, moc tomu nevěřím, když to bylo po celém jednom dnu a půl. Děkuji jsi moc hodná 😊🤗

eliskaamichal
3. pro 2019

Hezký večer holky, mohu se k vám přidat? Mám za sebou 2 potraty. První SP v 2017 a druhý ZP teď v červnu byla jsem 12+5... A od té doby se snažíme... Přítel je zdraví, u mě se objevila Leidenska mutace, ale říkali že to není tak hrozný. Tak moc by jsme si přáli aspoň jedno mimi 🍀🙏..., každý měsíc doufám. Jinak co už jste našli 2 čárky moc gratuluji snad je brzy objevíme všechny ❤️

monispr
3. pro 2019

@eliskaamichal ahojky jasně, přidej se😊 tak to sis taky zažila hodně 😒 moc me to mrzí. Přesně vím jaké to je😒 ale neboj teď už se musí usmát štěstí a zadari se uvidíš 😊 a léčí to nějak, nebo tomu teď nechávají nějaký volný průběh? S mutací vůbec nevím, nikdy jsem se s tím nesetkala 😐

katka22688
3. pro 2019

@eliskaamichal to me mrzí, a držím moc palce nech se brzo povede.

eliskaamichal
3. pro 2019

@monispr moc děkuji ❤️ věřím že nás to štěstí 🍀 potká všechny. Zatím ne, mám určité věci co nesmím dělat. Musím se pozorovat což je nejhorší. Ale 31 let jsem s tím žila a nic takže to až tak moc nehrotim. Jen me to mrzí zkrs ty miminka. Ale hlídat si jak me boli nohy, ty mě bolí pořád při mé práci 😊😊.. Jen každý rok na kontrolu plus kdybych otěhotněla tak az mi to doktorka potvrdí mám přijít a buď celé těhotenství píchat injekce nebo budu jen hlidana častěji kontroly jak hematologie tk i gynekologie..... 🙏 To vše zvládnu jen uz aby byly ty dvě čárky 🙏🍀

eliskaamichal
3. pro 2019

@katka22688 děkuji moc 🍀 povede se, věřím v to 🙏🙏 nám všem ❤️

katka22688
3. pro 2019

@eliskaamichal taky me hlidaji na hematologii, tie injekce sú hnusné ☹ ale kvôli detatku všetko na svete

eliskaamichal
3. pro 2019

@katka22688 to jsem řekla taky, že kvůli miminku udělám vše... Bylo hrozne v pátek vidět srdíčko a v úterý je vše pryč 😔😢😢😢 myslela jsem ze uz to nezvládnu. Ale pak jsem si řekla, že to zvládneme a zadaří se 🍀

klchudik
3. pro 2019

@eliskaamichal já picham také každý den....A to.i když jsem nebyla těhu

eliskaamichal
3. pro 2019

@klchudik a da se to vydržet??? Mě řekli že zatím nemusím. Že zatím je krev v pořádku....

monispr
3. pro 2019

@eliskaamichal určitě ano😊 jo takhle, tak to už cca asi vím. Kamarádka ma trombózu v noze... Je jí 34. Bere warfarin a když byla těhotná musela vysadit prášky atd co bere a začít si píchat injekce, ležet co nejvíc to šlo celé těhu a taky sledována. Ty injekce prej nic moc příjemného, ale dá se to zvládnout prej. Hned od začátku rizikové.

eliskaamichal
3. pro 2019

@monispr ano to me taky čeká. Akorát že zatím jsem bez injekci a prášku až prý otěhotnim tak se uvidí. Tak si zase na jednu stránku říkám, že to není tak hrozné 🙏

Strana