Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Ja dnes chtěla koupit taly mamatest, ale nikde neměli. Mám nějaký test od Galmedu Comfort 10. Mate s nim některá zkušenost? Z recenzi jsem vyčerpá, ze je spolehlivý, ale ukazuje později než třeba ten Mamatest
@katka22688
Holky, trochu mimo aktuální téma... teď čerstvě mám za sebou ukončení z důvodu VVV😔 Za jak dlouho vám Dr povolil další snažení? Na jednu stranu bych chtela brzy, na druhou se bojím, ať to neuspěchám..
Holky, jen tak pro zajímavost. Ja neměrim BT, neb k malymu většinou vstávám několikrát za noc, takže by to nemělo ten přesný efekt. Ale zkoušela jsem si vždycky přes den změřit tělesnou teplotu teplomerem v podpaží a je z toho to tehotenstvi také znát. Od patka/soboty, co jsem měla nidacni spineni šla teplota každý den postupně nahoru až dneska vystoupila v průběhu dne na 37,8 až 38. Je to, jako kdyby měl člověk chřipku no 😀 při prvním tehotenstvi jsem měla tyhle vysoké teploty úplně stejně a trvaly téměř cely první trimestr
@rickym me řekli ze mam rok počkať.. Rovno jsem im řekla že čekat nebudu a po 6ti neděli se do toho pustíme... Pak na kontrole když jsem prišla už tehotná mi MUDr řekla že se mi nediví a ze telo si samo řekne kdy je na to pripravené bud se povede nebo ne. Držím palce
@monispr
@katka22688 umím si představit ty 2-3 měsíce, ale rok, to ne😮 Je mi 35 pryč, takže není čas nazbyt.
Tak i vám hodně štěstí 🍀❤️
Hezký večer holky, mohu se k vám přidat? Mám za sebou 2 potraty. První SP v 2017 a druhý ZP teď v červnu byla jsem 12+5... A od té doby se snažíme... Přítel je zdraví, u mě se objevila Leidenska mutace, ale říkali že to není tak hrozný. Tak moc by jsme si přáli aspoň jedno mimi 🍀🙏..., každý měsíc doufám. Jinak co už jste našli 2 čárky moc gratuluji snad je brzy objevíme všechny ❤️
@eliskaamichal ahojky jasně, přidej se😊 tak to sis taky zažila hodně 😒 moc me to mrzí. Přesně vím jaké to je😒 ale neboj teď už se musí usmát štěstí a zadari se uvidíš 😊 a léčí to nějak, nebo tomu teď nechávají nějaký volný průběh? S mutací vůbec nevím, nikdy jsem se s tím nesetkala 😐
@eliskaamichal to me mrzí, a držím moc palce nech se brzo povede.
@monispr moc děkuji ❤️ věřím že nás to štěstí 🍀 potká všechny. Zatím ne, mám určité věci co nesmím dělat. Musím se pozorovat což je nejhorší. Ale 31 let jsem s tím žila a nic takže to až tak moc nehrotim. Jen me to mrzí zkrs ty miminka. Ale hlídat si jak me boli nohy, ty mě bolí pořád při mé práci 😊😊.. Jen každý rok na kontrolu plus kdybych otěhotněla tak az mi to doktorka potvrdí mám přijít a buď celé těhotenství píchat injekce nebo budu jen hlidana častěji kontroly jak hematologie tk i gynekologie..... 🙏 To vše zvládnu jen uz aby byly ty dvě čárky 🙏🍀
@katka22688 děkuji moc 🍀 povede se, věřím v to 🙏🙏 nám všem ❤️
@eliskaamichal taky me hlidaji na hematologii, tie injekce sú hnusné ☹ ale kvôli detatku všetko na svete
@katka22688 to jsem řekla taky, že kvůli miminku udělám vše... Bylo hrozne v pátek vidět srdíčko a v úterý je vše pryč 😔😢😢😢 myslela jsem ze uz to nezvládnu. Ale pak jsem si řekla, že to zvládneme a zadaří se 🍀
@eliskaamichal já picham také každý den....A to.i když jsem nebyla těhu
@klchudik a da se to vydržet??? Mě řekli že zatím nemusím. Že zatím je krev v pořádku....
@eliskaamichal určitě ano😊 jo takhle, tak to už cca asi vím. Kamarádka ma trombózu v noze... Je jí 34. Bere warfarin a když byla těhotná musela vysadit prášky atd co bere a začít si píchat injekce, ležet co nejvíc to šlo celé těhu a taky sledována. Ty injekce prej nic moc příjemného, ale dá se to zvládnout prej. Hned od začátku rizikové.
@monispr ano to me taky čeká. Akorát že zatím jsem bez injekci a prášku až prý otěhotnim tak se uvidí. Tak si zase na jednu stránku říkám, že to není tak hrozné 🙏

Já jsem opravdu blázen. Ale určitě mě pochopíte. Mamatest 10 v limitu, děláno právě teď. Ukázalo se ani ne minutu po namočení