icon

Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?

baibies
29. črc 2011

Přidá se někdo???

mochenkaa
30. srp 2011

@alisi001 to každopádně 😉 hlavně na tom musíme zapracovat
@lukaterka tak se zkus řídit tím jak to bere většina 🙂

mochenkaa
30. srp 2011

@ninucha a jak dlouhé máš standartně cykly?

alisi001
30. srp 2011

@mochenkaa ja na tom pracuji od začátku 😀 až do konce

ninucha
30. srp 2011

@mochenkaa jsem první měsíc bez HA, při HA jsem si podle ní mohla řídit hodinky, to jsem měla 28 dní.

kcvrcekz
30. srp 2011

Holky jak zjistíte tu lunární fázi? A ovulece je cca v prostřed MS? Já moc nevěřím těm ovulačním testům a tak by mě to zajímalo jak se to dá spočítat...A máte někdo MS vždy jinak + - 1-2 dny? Nebo přesně na den?

kd23
30. srp 2011

@mochenkaa No tak to jsi mě s těma cyklama po vysazení HA moc nepotěšila... Byla jsem zvyklá, kdy mi dorazí a teď to bude jedno velké PŘEKVAPENÍ 😠 😠 😠 😠 ☹ ....
@ninucha naprosto ti rozumím. Já si to taky naplánovala, jak bude všechno klapat podle tabulek, ale ono si to tělo dělá co chce ☹
@verik19 Buď vklidu - mám naprosto stejnou závislost. 🙂 Myslím, že jsme si sedly a jsme dobráý parta, která se za chvilku přidá k holkám // a uděláme těhu partu 🙂

kd23
30. srp 2011

@ninucha Tak to jsme na tom fakt úplně stejně. Taky první měsíc bez HA, já zatím 17DC a ovu vůbec nikde ☹

verik19
30. srp 2011

@alisi001 jéé promiň já na to úplně zapomněla. Hotovo.Tak snad teď to bude OK. 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/verik19/graf...

ninucha
30. srp 2011

@kd23 přesně tak, normálně si to tělo ze mě dělá srandu ☹.

mochenkaa
30. srp 2011

@kd23 @ninucha já vás nechtěla nepotěšit 🙂 říkám, nepamatuju si, ty první cykly bez HA, ale takto jsem to měla já, vy to můžete mít uplně jinak
@kcvrcekz já mám +- měsíc (kromě nějakého omylu v červnu mám poslední rok 29-33 dní)
@alisi001 my jsme proti vám břídilové 😀

no nic holky, prozatimně mizím, má mi přijít praktikantka (náhodou je to i mamčina sousedka) a nemusí mě vidět na koníkovi 😀

alisi001
30. srp 2011

holky je tu vůbec některá co má ovu přesně 14 DC 😒 a cyklus 28 😒 asi těžko tak nevěšte hlavu

kcvrcekz
30. srp 2011

@ninucha No buď v klidu jsem na tom stejně...Ovšem s tím, že se snažíme na mě už nějak moc dlouho a nic..☹

ninucha
30. srp 2011

a aby to nebylo málo tak mi na preventivní prohlídce zjistili tlak 90/60, teplotu 35,6° a klev se jim nepodařila odebrat, tak mě už nechtěli trápit a poslali domů, tedy vlastně do práce.

alisi001
30. srp 2011

@verik19 no paráda vypadá to nadějně jen tak dál a už žádný pokles a budou // 🙂

kcvrcekz
30. srp 2011

@alisi001 No teď jsem měla 28 a ovu asi 15 den..Příjde mi že jedině jak to poznám je že mě začně rýpat v podbřišku...A zkusila jsem tedy ten ovu test a byli //, ale nevím těhotná nejsem..Takže..:-/

kd23
30. srp 2011

@alisi001 Máš pravdu, nikdo tu nemá OVU a cyklus podle čítanky 🙂 🙂 🙂 Takže je fajn, že jsme vlastně každá originál 🙂

ninucha
30. srp 2011

@kcvrcekz alespoň že v tom nejsem sama, i když bych ti raději záviděla těhu

lukaterka
30. srp 2011

@alisi001 No tak já se hlásím,mám sice cyklus 29 dní,ale ovulka chodí 14-15 den 🙂

alisi001
30. srp 2011

@lukaterka tak to závidím 😀 jsi jedna z mnoha 😉

kd23
30. srp 2011

Holky, tak jsem naprosto vklidu !!! https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/kolikaty... Každá otěhotněla naprosto, ale naprosto rozdílný den cyklu. A to jsem přečetla zatím 1.stránku. Takže hlavu vzhůru !!! 🙂 Znásilňovat, znásilňovat a znásilňovat 😅 😅 😅 😅

kd23
30. srp 2011

@lukaterka Taky závidím! Budeme ti říkat Lukaterka Čítanková 😀

ninucha
30. srp 2011

@kd23 zkusím se tedy podle toho zařídit 🙂

luciesofi
30. srp 2011

@nemo1985 Tak to vypadá opravdu velmi nadějně..🙂 A co test? Budeš si ho teď někdy dělat? Jsem zvědavá.. Dneska si jdu pro test taky a zítra ráno to zkusím 🙂

alisi001
30. srp 2011

@kd23 no tak ted už jsem taky v klidu hned jako prvni je číslo 9 tak proč bych nemohla já otěhotnět už 7 DC 😀

kcvrcekz
30. srp 2011

@ninucha No tak to já tobě taky, ale neboj to půjde,prostě si to tělo musí udělat pořádek po antikoncepci a jak to bude hned budou //..🙂

lukaterka
30. srp 2011

@alisi001 No asi taky není čemu závidět! Sice mi MS i ovulka chodí skoro pravidelně,ale když už to vyšlo,tak se to nechytlo,tak bude asi problém někde jinde ☹,teď ještě přijít nato kde? Jinak dnes už lepší nálada,smutkem a slzama ničemu nepomůžu. Už abychom se zase mohli snažit,pak mě přidáte do té vaší tabulky 🙂 🙂 🙂

lukaterka
30. srp 2011

@kd23 Jinak lukaterka jsou jména pro budoucí mimi a mohli by se povést dvojčátka,přítelova babička je z dvojčat,tak by tu šance byla 😀

kd23
30. srp 2011

@lukaterka Lukášek a Terezka? 🙂

lukaterka
30. srp 2011

Jinak jsem dnes ráno v nemocnici scháněla svojí dr. Věděly jste že když mám budoucí maminka RH faktor krve negativní(má jí jen 10%,je vzácná),tak musí po prvním porodu,nebo potratu dostat do 72 hodin injekci s protilátkou,aby další těhotenství proběhlo vpořádku,bez komplikací. Dozvěděla jsem se to včera a nespala jsem z toho celou noc. ☹ ☹ ☹ Nakonec mi dr řekla,že se injekce aplikuje až po 8 týdnu těhotenství. Nechci nikoho vystrašit,to jen pro zajímavost!

alisi001
30. srp 2011

@lukaterka uteče to jako voda a snažení začne na plno neboj 😉

Strana