Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
Tak už tu v Brně máme černo..... 😠
@martinan4děkuji moc...No já to mám do Mikulova 30 minut takže u mě to nebude moct být lenost..😀
Všem přeji pěkný zbytek dne. Já letím nakoupit večeři, stáhnu si nějaké filmy a budu koukat. M by měl přijet ve středu, tak to mám co dělat 🙂 🙂 🙂 Možná se tu večer ukážu 🙂 Zatím pa, kočky 🙂
@kcvrcekz Páááni, šaty jsou fakt krásné a moc Ti sluší. Madoru si všichni hodně chválí 🙂
Já jsem se už přesunula domů, samozřejmě jsem jak zmoklá slepice. Ale manžel hned po příchodu hlásil, že nakrmil kočičky a vynesl záchůdek, takže mám o práci míň, že věděl, jak přijdu zmoklá. Tak mám zase jednou pocit, jak mám hodného muže 🙂
Krásné odpoledne všem! Tak už jsme konečně kompletně přestěhovaní a máme zapojený internet.. 🙂 A dnes první hvězdička v novém bytě! 🙂 Uvidíme 🙂 🙂
novým těhulkám moc gratuluju a tiše závidím 🙂
vítám nově příchozí
ve Zlíně stále sluníčko a 28 stupňů 😎 jen se zvedl vítr
jinak já dopekla bábovku s vaječným koňakem a kvůli hvězdičce se mi připekla 😀 (ale naštěstí ne nijak tragicky), a zůstala sama doma, M šel na noční. Asi si s Babunkou pustíme nějaký film
tak můj ovu test se začal opěl vybarvovat že by 😀
Holky, já už jsem 32DC, HEČ 😀 Mrcha nikde a druhá čárka taky. Nebaví mě to 😀
Ahojky holky, chci se zeptat zda jste některá týden před ms špinili.
Já špiním třetí den, jen chvilkama,nevypadá to na přicházejímí ms, uvidím a počkám zda se rozjede nebo ne a pak zkusit testík 😨
Tak to já max. 1den a pak se mi to rozjede.
@kcvrcekz pekné šatičky! aj ja som si nechala šiť - v linii v prahe - dobrá skúsenosť, takže do toho 🙂
@nemo1985 ja špiním tak tri štyri dni pred MS max (niekedy viac, niekedy menej)

@kcvrcekz krásný sluší ti 😉