Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
Holky prosím pomohly byste mi ze zkušeností, odkdy se testovat na ovulaci, když to mám velmi, ale opravdu velmi nepravidelné? Nebo to zkusit třeba od 8 DC až než ji najdu?
@losnikolos na ovu testech mas napsane, od ktereho dne podle delky cyklu... ale ja jsem zacinala od 10. dne, a ovu se mi ukazala kolem 17. a 18. DC
@carrynka no nekecej! to vypadá, jako...nechci to zakřiknout, ale 🙂, ty jo Karolín, tak to potichu gratuluju! pomohly ti ty ovu testy? já na teploměr taky zrovna nejsem
@losnikolos Taky tě tu vítám..🙂Já vysadila v prosinci a stále čekáme...🙂taky jsem jen pro testy teplota nějak není pro mě...
@carrynka aha, díky, hlavně ať je vše v pořádku.. 😉
@losnikolos jj ovu testy jsou super....a pak kdyz jsem videla na ovu testu carku, se divim, ze jsem to nepoznala i bez testu... ted bych to na sobe uz poznala... ja bych to mereni teploty zanedbavala, se znam 🙂
jinak děkuji, ale zatím radši radostí neskáču 🙂
@carrynka Jůů, já tam také vidím druhou čárku! Zkus další testík zítra nebo pozítří ráno..Ráno je hcg nejvyšší a hladina by se měla zdvojnásobobat každé dva dny, takže zítra by tam měla být čárka taky a pozítří už pořádna tlustice!!! 😉 Večer to nemá moc smysl..čárka bude buď stejná nebo ještě slabší..Je to hrozné čekání, ale vyplácí se..Tak moc držím palce! 🙂
@carrynka to chápu, proto jen tichá gratulace 🙂
@kcvrcekz já vysadila už před rokem v červenci, ted jsme to zkoušeli jen "nanečisto", protože mi vůbec nedošlo, že plodné dny nejsou celý měsíc 😀 , takže tento měsíc to zkusíme s ovu testama
@ carrynka Na gyndu se ještě nežeň..Na utz je váček vidět až na přelomu pátého a šestého týdne, takže teď ti doktor ještě nic konkrétního neřekne a budeš zbytečně vyplašená..🙂
@losnikolos hele my to zkoušeli od toho května a taky jsem neměla ponětí, kdy mám plodné dny...až tento měsíc, takže jsme na to vletěli jakmile se čárka objevila...jinak jsme to teda tento měsíc zanedbávali, takže si tu druhou čárku v podstatě ani "nezasloužíme" :D
@ carrynka Ale pro manžela to krááásné překvapení určitě bude! Moc ti to přeju, takže hrozně moc držím palce! My máme výročí svatby 2.10. a byl by to taky hezký dáreček..🙂
@losnikolos ahoj, ty jsi z beremka že?
@ carrynka My jsme tomu s manželem nechali volný průběh od prosince loňského roku..První dva měsíce jsme se snažili až moc a nic.. 😀 V únoru jsme tomu moc nedali, měli jsme hodně aktivit atd, takže mě ani nenapadlo, že by se mohlo zadařit a v březnu jsem čuměla na nááádherné dvě čárky..bohužel nám to nedopadlo, ale také to vyšlo, když jsme se prostě nesnažili a já na to neměla čas myslet..prostě zákon schválnosti..Po revizi mám snažení povolené od srpna, ale vzhledem k tomu, že jsem momentálně ve výpovědní lhůtě, tak by se mi spíš hodilo teď do listopadu neotěhotnět..No, prostě shoda blbých náhod..Ale s manželem jsme se dohodli, že se chránit nebudeme a prostě to necháme osudu..Manžel se o nás prostě kdyžtak postará..🙂 😉
@kucirlib jojo, ale nevadí to že ne? 🙂
TĚHULKY
dilemma .................//(GS Mamavit)..........................................................................KVĚTOSLAVA 23 let ..
karkulka_17.......//....( Femibion 800)....................................................................PETRA 29 let ..
sarana................//.........................................................................................................ŠÁRKA 29 let....
martinan4 ............// (Calibrum babyplan)......................................................... MARTINA 28 let ......
MEZISTANICE
joeyne .............//.............(listovka)...............................................................................IVANA 34 let
SNAŽILKY
mishule12.................68 DC (listovka a maliník)............................................................ MÍŠA 26
tumik............................53DC................................................................................................MARTINA 28 let
pajule ...........................48DC (femibion a kontryhelový čaj)..................................................PAVLA 29 let
chalotka .......................47DC...............................................................................................PAVLA 32 let
helousek1.....................40DC (už nic)......................................................................................HELENA 30 let
peela ............................ 39DC
sarinkac.........................37DC
melliss...........................36DC(acidofolan (listovka, železo a B12) ..................................MELISA 23 let
petit.a.nge......................36 DC................................................................................................JANA 22 let
mischako ......................35 DC.................................................................................................MÍŠA 22 let +
veveruska0504.............35DC..................................................................................................VERONIKA 27 let
carrynka..........................33DC ( listovka ).............................................................................KAROLÍNA 27 let+
bujanda..........................32DC (Calibrum babyplan)...........................................................LENKA 27 let
danda81........................31DC(Femibion 800).....................................................................DANIELA 30 let
ili08 ................................30DC (listovka)............................................................................. ILONA 28 let +
meea...............................30DC
alisi001..................... .....29DC (listovka ,kelp jod)...........................................................ALENA 32 let +
mochenkaa....................29DC (listovka a Calibrum Baby plan, )..................................GABČA 23 let +
markitka ..........................28 DC(kontryhel)..............................................................................MARKÉTA 27 let+
elvis12 .............................26DC(listovka)...............................................................................EVA 27 let
beta.m..............................25DC(listovka)..................................................................................BĚTKA.22 let+
luciesofi ...........................25DC(listovka)................................................................................LUCIE 25 let
kcvrcekz ...........................25DC(b-ekomplex)........................................................................KATKA 27 let +
esila..................................25DC (listovka)...............................................................................ALICA 31 let
lucianas...........................25DC...............................................................................................LUCIE 31 let
lovelylady..........................24DC..............................................................................................KLÁRA 28 let
hanulik88.................... ....23DC (listovka).................................................................................HANA 22 let
leni84................................23DC (listovka,kontryhel)..............................................................LENKA 27 let +
lucik1986 .........................21DC(Femibion 800 )....................................................................LUCKA 25 let +
baibies........................20DC (Mamavit)....Snažení odloženo o měsíc (po laparce).....IVETA 24 let
petulak1988................20DC (clostylbegyt a urogestan).................................................PETRA 23 let +
ange_de_la_morte.........20DC(Double X)..............................................................................LENKA 21 let
kucirlib...............................20DC(Calibrum baby plan a kontryhel.).........................................LÍBA 28 let +
tynka89.............................19DC(listovka)...............................................................................KRISTÝNA 21 let
anabella_lee...................17DC (listovka, Calibrum baby plan)..........................................RENČA 27 let+
mahonia...........................16DC (listovka, kontryhelový čaj)..................................................IVČA 27 let +
baptisia........................ ..15DC(listovka,Duphaston,Befoli,Hořčík,Kontryhel kapky,pupalka ,E)....BARBORA 25 let
blazu...............................15DC............................................................................................................ZUZANA 25 let
nemo1985......................15DC.........................................................................................................PETRA 26
nini19.............................15DC(listovka)........................................................................................JANA 29 let +
makak32 .....................14DC.................................................................................................MARKÉTA 32 let
mihaji.............................13DC(femibion, listovku, maliník ,kontryhel)...................................KAČKA 30 let +
foaji ...............................12DC( Gynex a Kontryhel)..........................................................ALENA 21 let
verik19.......................... 10DC (listovka,kontryhelový čaj)..................................................VERONIKA 24 let+
stares.............................7DC(listovka)................................................................................MIRKA 27 let +
miky.................................6DC (calibrum babyplana, kontryhelový čaj)............................................. MIRKA 30 let+
kammka........................4DC(po mikropotratu).....listovka, kontryhelový čaj.........................Kamila 35let
pejullka...........................2DC...............................................................................................PETRA 26 let +
hankamamka...............2DC (listovka)...............................................................................HANKA 31 let +
ninucha.......................??DC ( listovka)..............................................................................NINA 28 let +
kd23.............................. (...26.9. Duphaston na vyvolání.).................................. KATKA 29 let +
leeena_4 ......................( po revizi.)...........( mamavit)...........................................................LENKA 28 let+

@carrynka Super. 🙂