Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Jsem 7 mesicu od porodu a co jsem vypozorovala tak mam cyklus cca 34 dni. Ms mela prijit 4.2 ale testy vcera nic.
@budenas5 Presně jsem to měla stějně. Ja více jak 5 dní zpozdění a na TT ani duch. Pak přišlo spinení, říkala jsem si ,že konečně ta mrcha se spozděním dorazila. Pak mě napadlo udělat si TT, ani nevím proč a byli tam 2 čárky (jedna slabší ) a to bylo zpozdění 14 dní.
Nakonec to ale nedopadlo, a samovolny potrat...
Holky jak dlouho máte ovulační bolesti? Já je pociťují í týden dopředu i když nepravidelně.Dnes jsou bolesti celkem silné.Asi zkusím ovu test.Za jak dlouho zmizí hleník po proběhlé ovulaci?
S manželem druhé dítko chceme,jenže manžel "tomu chce nechat volný průběh " a pokud bych mu řekla že ovuluji,nebo že je správná doba,tak se prostě kousne a k ničemu nedojde.To už mám vyzkoušené.Myslíte,že sexík ze včera by mohl stačit,kdybych měla ovu test pozitivní?
Tak testík pozitivní není,ale čárka je viditelná.Poslední ovu test dělán v pondělí a negativní.Takže buďto již proběhla a nebo teprve bude...Sex dnes určitě nebude,možná až ve čtvrtek v noci.Myslíte,že pokud by ovulace proběhla zítra,tak že je šance n otěhotnění ze sexu v úterý? Měla jste to některá taky tak a povedlo se?
Holky negativni. Tak pockame na ms
Ahoj, přidám se. Leden 2017 ukončení pro VVV ve 22 týdnu, Leden 2018 potrat, revize v 8tt. Čekám na první porevizní MS a šup na to 🙂 snad nebudeme čekat zase rok ☹
@michanov @biedronca ahoj holky, prave ted prozivám to co vy... pozitivni test az tyden po vynechani menstruace, doktor na utz videl jen malou tecku ani plod ne, pak kleslo hcg a bylo jasno...v 6 tt spineni, po utrogestanu to preslo a v 7 tt spontanni potrat. Zacala jsem krvacet a doufam, ze vse odejde. Jsem rada, ze vidim, ze to jde i bez revize... Nechci na revizi, snad to klapne 🙂 Tak ted prezit tyto dny a zacit se snazit co nejdriv to pujde 🙂 preji hodne stesti, at vam to brzo vyjde 🙂
@krisatko To je mi moc líto. Můžu dotaz? Doktoři jsou pro, začít to zkoušet už po první porevizní MS? Já se totiž ptala několika a nějak se neshodli... V nemocnici říkala jedna dr 3 měsíce, druhá 2-3. Můj gynekolog říkal, že rozhodně až po 3 cyklech... Jenže já byla na revizi 1.12., první MS přišla až po 6 týdnech... Druhá MS mi vychází až někdy na začátek března, takže bych to chtěla začít zkoušet už po 2 cyklech, tj. v půlce března, což je 3,5 mesíce po revizi... Zároveň se ale bojím, abych to neuspěchala a nedopadlo to zase špatně...
@misak48 me doktor rikal take 3 MS. prvni prisla az skoro po 8 tydnech, druha pak uz normalne, takze celkem 3 mesice. a pak jsem byla na kontrole a rikal, ze je vsechno dobry, at uz zacneme. nicmene ted uz je to 3 mesice a porad se to nepovedlo. podle me telo samo pozna, az bude pripravene.
@misak48 Mně vesměs doktoři řekli, že po první porevizní MS (samozřejmě s dodržením šesetinedělí) můžeme zkoušet, že to delší čekání- pokud nebyly komplikace- neni ničím podložený.. asi taky záleží, jak se cítíš. Navíc 3 měsíce už máš i tak za sebou, ne 😉? Pokud tvůj doktor nedoporučil 3 ms z nějakého jiného důvodu, než ze zvyku, tak bych se toho nebála..
@misak48 Samozřejmě že se drží svých zajetých třech měsíců. Ale 14 dní od revize říkala že je podle utz uvnitř vše v pořádku, takže na tři měsíce prdim. Po tom ukončení, tedy porodu, jsem měla cykly i 48 dní dlouhé, což znovu čekat tři takto dlouhé cykly nechci. Stejně se zadaři, až na to tělo bude připravené. To že se těhotenství neudrželo ani rok od porodu značí, že nějaké čekání nebo nečekani na to asi až takový vliv mít nebude. Navíc moje mamka otěhotněla v šestinedělí od potratu ve stejném týdnu a miminko donosila. Takže tak. Řiďte se svými pocity ne tabulkami lékařů.
@cinam
@vineta
@krisatko
Díky moc 🙂 byla jsem o tom příštím cyklu právě rozhodnutá, ale dost jste mě uklidnily. Právě že mi nic není už od půlky šestinedělí, i výsledky byly všechny v pořádku... Nejradší bych se začla snažit hned a manžel taky... Teď mám (asi) těsně po ovulaci, takže už to naštěstí nestíháme. A stejně jsem to teď nechtěla riskovat, protože kdyby se náhodou hned zadařilo, tak bych nestihla promoci. S termínem o měsíc později mám větší šanci 😀
Ahoj já sem další😉
Ahoj, mohu se přidat? Já tomu nebudu říkat asi vyloženě snažení, necháme to na přírodě, ale doufáme, ze to vyjde ☺
Nam je obema 27, doma máme holčičku 2 roky a 4 měsíce a dnes jsem žel podstoupila revizi po ZP v 11tt., takže teď tomu musíme dát pár týdnů pauzu a pak se uvidí...s přirozeným otehotnenim jsme problém zatím neměli, obě deti na poprvé, tak snad to půjde i dále ☺ zatím si musím dát do kupy stitnou zlazu, u predoperacniho vyšetření se zjistilo, ze po prvnim porodu nefunguje správně a mohla by to být i příčina potratu...držím nám tu všem palce ☺
Vítám všechny a přeji brzké nalezení//.
@keksikpepsik tady je ten odkaz znovu
https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/vsechno-v-poradku/
@keksikpepsik gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství
@keksikpepsik počkej, ty jsi v jednom měsíci - LEDNU, potratila a znova otěhotněla? to je normalně zázrak, přírodní ukaz, třikát SLÁVA!! Gratuluji
@biedronca
v 5t5d jsem byla na utz kvůli špinění a byl tam jen vidět gestacni Vacek 2mm. A pár dní na to už se mi rozjela velmi silná ms. 4.1 -8.1 ms. Která byla "potratová" kdy plod odešel cca v 6 týdnu
A ano, v lednu jsem otěhotněla znova. Teda přeji si aby všechno bylo v nejlepším pořádku.
@keksikpepsik Dáváte mi naději,že se snad brzy zadaří znova 🙂 Protě je ta příroda mocná čarodějka.
Ja potratila ted 22.1 samovolně, gestační váček 3 mm. HCG rapidně kleslo..
@keksikpepsik držím palce!! To je hezky určitě to tak mělo být jak bylo! A teď si budeš užívat tehu
I pro mě bude rok 2018 plný očekávání, ale to byl ten loňský taky. Je to už víc jak rok, co jsme si řekli, že bychom nějaké miminko přivítali rádi. Mám za sebou jeden spontánní potrat, šlo o zamlklé těhotenství, od té doby nic. Bude mi 32, řekla jsem si, že když do konce února nic nepřijde, zajdu se poradit s lékařkou, jakou strategii zvolit. Teď se hlavně snažím nic neřešit, nic neměřím, nesleduju a hlavně nedoufám. To doufání, bylo totiž aspoň v mém případě nejhorší, moc jsem se upínala k tomu, že téměř každá hned po potratu otěhotněla, u mě to bylo špatně, snášela jsem to daleko hůř. Takže teď vyčkávám, v nic nedoufám, nic nehlídám. Jen čekám...
@biedronca když jsem potratila začátkem toho ledna, tak jsem pročetla spoustu fór o tom, jak bývá tělo po potratu" pohnojené" a ikdyž doktor říkal že se nemáme snažit těhotnět podařilo se. A opravdu čárky byli o dost silnější než ty předchozí. Ale k mudr jdu až 19.2. do té doby se zblázním. Každoádně Vám moc držím pěsti a šup šup na to. A myslím že jsme na tom byly dost podobně 🙂
@keksikpepsik No my se už hned snažíme dál. Po klasickém spontálním potratu, není prece duvod držet 6ti nedělí a nebo čekat na další MS - je to přece "silnější menzes". Máme od konce potratu "tulení" 1x za 2-3 dny. Ted hlídám OVUlaci, jestli vubec bude...Nevim jak po tom potratu bude tělo, ovu, a cyklus vubec fungovat.
Kazdopádně věřím, opravdu pevně věřím, že se do půl roku povede, snad se to splní 🙂 Hodně stěstí!!!

@biedronca Ano, samovolně, naštěstí jsem nemusela na revizi. Podle poslední MS jsem byla na začátku 8. týdne, ale ve skutečnosti to bylo asi méně. Jinak já Kontryhel a podobné věci neužívám, zatím beru jen Femibion. Tak uvidíme, taky věřím, že se snad brzy zadaří 🙂 Můj doktor říkal, že by se se mnou vsadil, že příští Vánoce budu kojit... tak mu budu věřit 🙂