Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@magicka89 dulezite je, ze jste zase spolu. Bud rada, ze to tehdy nevyslo, krize s ditetem je o to horsi. Ted jste si ji prozili, vratili se k sobe a ted uz jen dat volny prubeh, nemyslet na to nejde, ale spis vypustit takove ty veci na silu, brat to tak, ze to bude tak, jak to ma byt.
@priefi Asi máš pravdu, jelikož jsem kolikrát byla vnitřně nervózní, když jsme se třeba dva dny nemilovali. A třeba jsem to na něj i nevědomky přenášela...kdoví...jj teď jsem se rozhodla se na to fakt trochu vyprdnout. Zapíšu si jen začátek MS někam na papír, uložím do šuplíku a nebudu nic řešit. Tohle čekání na MS je ubíjející. Teď už mě třeba břicho nebolí, čípek je pořád zavřený, ale vím, že teplota klesla a MS do dvou dnů dorazím..a tomu se chci vyhnout...upřímně mě to přestává bavit...
@jessulka no... pokud tomu chces dat volny prubeh a netlacit na pilu, tak lepsi je obden. Ja treba kolikrat zrovna v tyto dny sama od sebe se k tomu nemohla dokopat a to jen proto, ze bych musela. Proste ne a konec. Takze jsem nechavala iniciativu na manzelovi. Pak jsem prestala si pocitat, kdy mam ovu, abych na to nemyslela a nebyla tzv.tvrda a nechala tomu naprosto volny prubeh uplne. A svete div se, jsem tehotna. Jedina znamka ovu byla bolest v podbrisku, tu jsem si pak zaznacila a podle ni ocekavala ms. A u syna jak by smet. Manzel se me zeptal, kdy jsem mela ms, vypocital, kdy cca budu mit plodne dny a on se staral a syn byl hned. A kdyz tak nad tim premyslim, tak v rijnu jsem mela zakrok na noze, cili musela jsem dodrzovat klidovy rezim, jak to bylo ok, tak jsme se s manzelem k sobe meli a pak skoncil v nemocnici a ani nevime jak se nam to povedlo a byla jsem tehu, bohuzel v prosinci prisla cistici ms v 7tt a bylo po. Takze za me je opravdu lepsi neresit kdy je ovu a pak to jde.
@magicka89 naprosto souhlasim....vim ze mam mit pristi mesic ms nekdy pred dovolenou atd...kaslu na vsechny kalendare atd...je to strasne stresujici...ani se nedivim..ze to pak prirozene nejde. Protoze doslova se snazit o dite je strasne stresujici...
Tak mám za sebou kontrolu. Těhotenství je asi mladší než jsem si myslela, byl jen gestačni váček se žloutkovým. Vzali mi krev na HCG a uvidí se.
@vendelinka08 je to stresující.O to je to stresující, když víte, že jste se do ovulace trefili a za dva týdny to opět dostanete, jako dnes já. Někdy mám fakt pocit, že jsem jako ženská zklamala.
@magicka89 Takhle to nesmíš brát. Ale chápu, je těžké na to nemyslet. Já jsem si v předchozích 2 měsících myslela, že mám ovulaci a ono prd. Teď už to řeším s mým Dr. a jsem pod dohledem, tak věřím, že brzy // na testu najdu. A ty určitě také, jen prostě asi není ještě ta správná chvíle. Drž se.
@jessulka já snad OVU mám, dle teploty a bolestí...no uvidíme..říkám si, že se jednou snad dočkáme všechny 🙂 Taky se drž😍 Moje doktorka pořád říká, že jsem OK, že tomu musím dát čas..ale roky letí a nechci být stará máma😀 chci u toho kočárku ještě nějak vypadat ,ať nedělám ostudu😝
Holky tak se nám to blíží, po dvou neúspěšných stimulacích kdy moje vaječníky nemají žádnou reakci, špatnou genetiku, hromadu negativních těhu testů, ovulační ani nepočítám, hromadu nakoupených vitamínů, bylinek, čajů a probrečených večerů a probrečených návštěv gynekologie, jdeme na začátku června s vyplněnýma papírama na darované vajíčko 🙂
@magicka89 To jsi napsala moc hezky. Mne je 35, snažíme se s mužem o první společné miminko. Každý už máme z předešlého vztahu holčičku. Tak bychom jim rádi nadělili brášku. Snad se to podaří. Já jsem si taky myslela, že ovuluju. Měla jsem i bolesti, teplota klesla, ukázkový hlen a prd. Doktor zjistil, že se mi netvoří folikuly, sliznice nic moc, tak mi právě předepsal Clostilbegyt. Ten jsem dobrala 9DC, byla jsem na kontrole ve 12DC, doktor byl spokojený a říkal, že to musí vyjít, že teď je ta správná doba. Teď jsem 7DPO a jsem už celá nedočkavá, jak tenhle cyklus dopadne. Ale pořád si tak říkám, že i kdyby to nevyšlo, tak další cyklus mi píchne injekci, vím, že předtím musí být sex a prý to by bylo aby se nezadělalo 🙂 Můj Dr. je hrozný srandista. Dává mi pořád naděje, že to vyjde.
Držím ti moc palce. Vyjde to 😍
@jessulka mně je 29...ale nemám ještě ani jedno...ale víme všechny jak to je...rok se s rokem sejde ani nevíme jak...a já mám prostě obavy, abych se jednoho dne neprobudila a nenadávala si, že jsem něco prošvihla, nebo zanedbala. Ale když jsme byli teď s drahým na bruslích, uklidnil mě. Že si dáme deadline a když se nepovede necháme si pomoct. Až se mi z toho chtělo plakat.Ti chlapi vypadají, že nic neřeší a kolikrát to mají v té hlavě, tak nějak víc srovnané, nebo spíš emočně. Pořád se nechci zbavit představy, že těhotenství zjistím sama na těhu a pozitivitu zapříčiní naše milování a né lékař.Ale asi jsem moc romantická. Vždy jsem měla lehké obavy, aby toto nenastalo...teď se to pomalu začíná plnit a já se toho čím dál více obávám 😒 nechci být smutná, chci věřit...ale každým měsícem je to těžší...
@magicka89 To bys koukala, jak moc tohle chlapi řeší. Jen to dokáží víc maskovat. Ale nemysli si, že se i ten tvůj tak trochu netrápí. Dejte se do pohody a odjeďte někam do neznáma, kde budete myslet na to, jak to tam prozkoumat, jak se neztratit a jak si užít zážitky. My jsme byli minulý víkend na romantickém pobytu v Jizerkách a můžu ti říct, že jsem si připadala jak Alenka v říši divů. Mne se první dcera narodila v 31 letech. A připadala jsem si v tu dobu na první miminko ještě pořád dobře. Neboj, nebudeš stará.
@jessulka vím, jak moc si děti přeje...někdy mám strach, abych mu nepřišla méněcenně, když nedokážu ani otěhotnět...ale když jsem mu to řekla, naštval se...a ani se nedivím.Někdy dřív mluvím, než myslím...naplánovali jsme si teď dovču na červenec i srpen 🙂 aby jsme si oba odpočinuli 🙂 Ty dej vědět, jak si dopadla 🙂 třeba už máš v bříšku rošťáka...kéž by, viď?? 😍
@magicka89 vím jak se cítíš, já neplodná a přítel po spermiogramu nadsamec. Dokonce jsem mu nabízela i ať se rozejdeme a najde štěstí jinde, velice rychle mě usadil a řekl, že mám přistoupit na darované vajíčka, že kdyby byl problém u něho tak přistoupí na darované spermie, že to miminko stejně bude moje a jeho. Chlap který miluje podrží ❤
@evelisi To je tak krásné...važ si toho a zkus to překousnout...musí to být šílené...na druhou stranu, mít v dnešní době po svém boku chlapa, který Tě miluje a jste spolu šťastni je fakt nejvíc :-* Věřím, že Vaše malé bude jednou opravdu šťastné, že má milující rodiče, kteří se milují i navzájem ❤
@magicka89 To je super, že máte plány na léto, alespoň se máte na co těšit, viď? My jedeme na dovolenou první týden v červenci s oběma holkama. Ale jen po ČR, jelikož rekonstruujeme baráček. To je pro nás také takový oříšek. Tak alespoň to máme takové trochu pestré, že je pořád co řešit. Třeba teď pořád poptávám nějaké dodavatele. Hihi, rošťáka, to zní správňácky. No kéž by se tam zavrtával 😉
@magicka89 @jessulka je zlato, dva roky snášel moje pláče, nervy, hysterické záchvaty, vození každý měsíc na UTZ, panické klepání, když jsme si při stimulaci musela píchat injekce, já která mám strach z jehel. Po větě - miminko si odnosíš, porodíš, budeš ho krmit, utírat mu zadek a pusinkovat ty a já, a je jedno od koho vajíčko je,ty a jen ty budeš jeho máma ve které poroste, mi to rozhodování usnadnilo 🙂 příští měsíc jdeme se žádostí na dárkyni. není na co čekat táhne mi na 37 ☹ dokonce sám zasáhl a řekl že druhý nepovedený cyklus si zaplatíme a ušetříme ho na darované na pojištovnu. Holky to štěstí se na nás musí usmát a usměje se na všechny 🙂🍀❤🍀❤

@priefi v únoru mi bylo 29. Krize šílená, na chvíli jsme byli od sebe,ale naštěstí nám došlo, že bez sebe být nechceme..ano začalo to snahou o miminko...pak jsem změnila práci a každý jsme si začali všímat sami sebe, než abychom se věnovali NÁM...a už to začalo...