Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Gratuluju tehulkam, at se tehotenstvi vyviji dale dobre a je z toho zdravy mimisek.😍 My stale nic, mame uz teda jednoho Vašicka raubirka zivyho, je mu 26 mesicu, me je 30, stale dost kojeny, tak mozna proto se nedari a nebo se milujeme ve spatnou dobu. Snazim se to moc neresit, ale samozrejme trosku je mi to nekdy lito, same tehulky a miminka vsude ted a my stale nic. Mozna to chce se vice milovat a ne sotva 2x 3x za cyklus, ale bohuzel me malej tak vycerpava, ze jsem hrozne frigidni, vlastne od porodu se jen premlouvam, holt asi moje telo vi, ze by to jeste nezvladlo. Od zari budu dalkove 2 roky studovat, tak treba se mezi tim zadari.
Ahoj holky..jakpak se máte? Já celý měsíc oka a dneska jsem si uvědomila, že se mě zmocnila stará známá obava, jsem 22DC cyklu a za 5 - 6 dní to mám dostat...tak mě z toho dneska zase trošku chytla na chvilku smutná nálada 😞 někdo nějaké pozitivní testíky? příznaky? 😘 mějte krásný den
@3holkiii gratulace 🙂
Ahoj, jsem po samovolném potratu necelých 14dni. Doktor nám zakázal styk, myslíte že by mohl být problém když jsme to s partnerem porušili.
@priefi jsem husa já vím ☹ holky já se fakt tak bojím, že se s manželem nedočkáme ☹ přemýšlela jsem, že si zajdu na hormonální profil, nebo cokoli, ale s manželem jsme si řekli, že to budeme řešit po prázdninách...tak nevím...prokletý test..a to jsem si slíbila, že testovat nebudu..
@3holkiii take se mi to stalo...a ms bohuzel prisla...😕
Ahoj holky, tak já jsem druhý DC...MS dorazila včera, po 25 dnech...gynex mi zkrátil cyklus, nevím zda je to oka, snad jo🙂 jinak MS skoro bez bolesti a to jsem dřív nevydžela bez ibalginu, nebo něčeho podobného..takže opět nanovo..tento měsíc pojedu asi s ovulačníma testama :-* krásné pondělí
@mysek ahojky nic si stoho nedelej me je 40 a bohuzel se nam nedari uz sme obesli tri centra a nic tech penez coto uz stalo myslim zeti ta skola pomuze nebudes nato myslet tolik ja se tesim tet do lazni se zadama tak si krasne odpocinu i myslenkama kdys budes chtit napsat tak i soukrome
Ahoj všem, vracím se po 5 měsících. Celkem mám za sebou 3 cykly s clostilbegytem bohužel bez úspěchu. Sice to mám dostat v pondělí ale začínám špinit, takže je zbytečný si dělat naděje,že by to teď vyšlo. Už jsem z toho vydeptaná. Brala jsem nosifol, zkoušela gynex, drmek a nic. Ať na to myslím nebo ne, tak prostě nic. Doktor mi další clostilbegyt napíše za půl roku.
@karoli_kh Ja na Clostyl treba vubec nereagovala. První cyklus 1-0-1 a folikuly nerostly, dašlí cyklus to teda zvýšili na 2-0-2 a tady 12DC folik jen 9 mm. Takže jsem si pichala injekce Menopuru... a 15DC folík porostl jen o 1mm, tj . byl 10mm jen!....a ted uz si picham nějakou konskou dávku hormonu Avelop, které se pouzívají na stimulaci pred umělym oplodnením.......
Měli jsme ted 3 cykly jít na první IUI,ale zatím se k tomu nelze ani priblizit.......

@sarkoc No uvidime🙂 mam toho za sebou uz dost, tak si nechci delat falesne nadeje kvuli strevnim potizim🙂
@priefi