icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

kaja2016
6. čer 2018

@sarkoc No uvidime🙂 mam toho za sebou uz dost, tak si nechci delat falesne nadeje kvuli strevnim potizim🙂
@priefi

sarkoc
6. čer 2018

@kaja2016 to je jasné, já taky vždy počítám radši s horší verzí ...každpádně držím palce 🙂

mysek
12. čer 2018

Gratuluju tehulkam, at se tehotenstvi vyviji dale dobre a je z toho zdravy mimisek.😍 My stale nic, mame uz teda jednoho Vašicka raubirka zivyho, je mu 26 mesicu, me je 30, stale dost kojeny, tak mozna proto se nedari a nebo se milujeme ve spatnou dobu. Snazim se to moc neresit, ale samozrejme trosku je mi to nekdy lito, same tehulky a miminka vsude ted a my stale nic. Mozna to chce se vice milovat a ne sotva 2x 3x za cyklus, ale bohuzel me malej tak vycerpava, ze jsem hrozne frigidni, vlastne od porodu se jen premlouvam, holt asi moje telo vi, ze by to jeste nezvladlo. Od zari budu dalkove 2 roky studovat, tak treba se mezi tim zadari.

3holkiii
12. čer 2018

@moxha ahoj,v listopadu jsem potratila a dnes na testu slaby duch(5dni do MS),mam sanci?

priefi
12. čer 2018

@3holkiii ahojky vzdy je sance, hlavne zalezi, kdy byla ovulace a hnizdeni. Zaklad ted bude otestovat za 2 dny z ranni moci, zda carka sili. Preji hodne stesti

3holkiii
13. čer 2018

@priefi z odpoledni toto viz foto tak snad

magicka89
13. čer 2018

Ahoj holky..jakpak se máte? Já celý měsíc oka a dneska jsem si uvědomila, že se mě zmocnila stará známá obava, jsem 22DC cyklu a za 5 - 6 dní to mám dostat...tak mě z toho dneska zase trošku chytla na chvilku smutná nálada 😞 někdo nějaké pozitivní testíky? příznaky? 😘 mějte krásný den
@3holkiii gratulace 🙂

priefi
13. čer 2018

@3holkiii carecka tam je, ale je treba testovat ob den a na stejnem testu, jelikoz kazdy test ma jine barvivo a jinou intenzitu. Ale jinak bych rekla, ze je vse na dobre ceste

priefi
13. čer 2018

@magicka89 hlavne vydrz do terminu, nez budes testovat, at nejsi zbytecne zklamana. Treba gynex pomohl a ms uz nedorazi 😉

magicka89
13. čer 2018

@priefi no kéž by😇😇testovat nebudu😇😇 no nemám žádné příznaky, jako jsem.měla každý měsíc😁😁

haluzska
15. čer 2018

Ahojte. Muzu se zaptat proc se mi v grafu nezobrazuje takova ta zluta delici cara 🙂 kdy vychazi ovu

3holkiii
15. čer 2018

@priefi Mamatest ukazal // a digi Clearblue negativni a zbyva mi 3dny do MS,mam jeste sanci kdyz uz i Clearblue digitalni nic?a tam pisou ze lze testovat uz pet dni pred MS

priefi
15. čer 2018

@3holkiii pockej na termin ms a pak testni 😉 ted je jeste brzy

rencounek
15. čer 2018

Ahoj, jsem po samovolném potratu necelých 14dni. Doktor nám zakázal styk, myslíte že by mohl být problém když jsme to s partnerem porušili.

magicka89
15. čer 2018

@3holkiii NADĚJI POŘÁD MÁŠ...já jsem dnes 24DC A V ŠUPLÍKU JSEM NAŠLA JEDEN TEST A NEGATIV ☹ tak jsem z toho přejetá

priefi
15. čer 2018

@magicka89 je jeste brzy

magicka89
15. čer 2018

@priefi jsem husa já vím ☹ holky já se fakt tak bojím, že se s manželem nedočkáme ☹ přemýšlela jsem, že si zajdu na hormonální profil, nebo cokoli, ale s manželem jsme si řekli, že to budeme řešit po prázdninách...tak nevím...prokletý test..a to jsem si slíbila, že testovat nebudu..

priefi
15. čer 2018

@magicka89 je lepsi je nemit doma a resit az pri zpozdeni 😉 je to jako droga no... ale vydrz aspon do terminu ms. Nektere zeny maji pozitivni test az par dni po terminu ms 😉

magicka89
15. čer 2018

@priefi já vím ☹ ale už týden mě pobolívá břicho, takže se to dole nejspíše chystá...navíc nemám ani jeden signál a příznak..tak třeba příště...dneska si dám víno..a né jedno...jsem nějaká vyždímaná, z práce a z toho období před MS...mějte všechny krásný víkend :-*

vendelinka08
15. čer 2018

@3holkiii take se mi to stalo...a ms bohuzel prisla...😕

magicka89
18. čer 2018

Ahoj holky, tak já jsem druhý DC...MS dorazila včera, po 25 dnech...gynex mi zkrátil cyklus, nevím zda je to oka, snad jo🙂 jinak MS skoro bez bolesti a to jsem dřív nevydžela bez ibalginu, nebo něčeho podobného..takže opět nanovo..tento měsíc pojedu asi s ovulačníma testama :-* krásné pondělí

haluzska
26. čer 2018

Ahojik. Nevite nekdo proc se mi nezobrazuje takova ta kontrolni zluta cara? 😊 a co si myslite o tomto grafiku ? Dekuji za odpovedi

krisatko
26. čer 2018

@haluzska já bych řekla že byla 18dc

haluzska
26. čer 2018

@krisatko ... dekuji ☺ a nevite prosim proc se tam nezobrazuje ten zluty kriz ?

krisatko
26. čer 2018

@haluzska mě se většinou objevil až 3 dny po ovulaci kdy se držela teplota vys

haluzska
26. čer 2018

@krisatko ... prave ze ani minuly mesic a ani pred minuly . Tak uvidim co to udela ted 😊

uzovka68
26. čer 2018

@mysek ahojky nic si stoho nedelej me je 40 a bohuzel se nam nedari uz sme obesli tri centra a nic tech penez coto uz stalo myslim zeti ta skola pomuze nebudes nato myslet tolik ja se tesim tet do lazni se zadama tak si krasne odpocinu i myslenkama kdys budes chtit napsat tak i soukrome

karoli_kh
30. čer 2018

Ahoj všem, vracím se po 5 měsících. Celkem mám za sebou 3 cykly s clostilbegytem bohužel bez úspěchu. Sice to mám dostat v pondělí ale začínám špinit, takže je zbytečný si dělat naděje,že by to teď vyšlo. Už jsem z toho vydeptaná. Brala jsem nosifol, zkoušela gynex, drmek a nic. Ať na to myslím nebo ne, tak prostě nic. Doktor mi další clostilbegyt napíše za půl roku.

biedronca
30. čer 2018

@karoli_kh Ja na Clostyl treba vubec nereagovala. První cyklus 1-0-1 a folikuly nerostly, dašlí cyklus to teda zvýšili na 2-0-2 a tady 12DC folik jen 9 mm. Takže jsem si pichala injekce Menopuru... a 15DC folík porostl jen o 1mm, tj . byl 10mm jen!....a ted uz si picham nějakou konskou dávku hormonu Avelop, které se pouzívají na stimulaci pred umělym oplodnením.......
Měli jsme ted 3 cykly jít na první IUI,ale zatím se k tomu nelze ani priblizit.......

karoli_kh
30. čer 2018

@biedronca já byla na kontrolním utz jen jednou, bylo to druhý cyklus 1-0-1 a mela jsem dva folikuly 20 a 24 mm a nic. Teď mi vychazela ovu na neděli tak jsem nešla.

Strana