icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

mysek
17. črc 2018

Ahoj holky. Jeste pred mesicem jsem psala, ze se nam nedari a ze mame uz jednoho Vasika, ten se nam povedl hned. Ted na podruhe se pres rok nechranime a nic. Uz jsem to vzdala a ze to bude az to bude, zrovna jsem se bavila i s manzelem, ze si dokazu i predstavit, ze by byli od sebe treba 7 let a nebo budeme mit jen Vasika, manzel se zhrozil, ze nechce mit dite ve 40 a ze na to nechce byt tak dlouho sam, tak mu rikam, no evidentne to jde vse naplanovat. Druhy den nevyspala, syn se jeste koji a trapi ho posledni stolicky, ze zkusim aspon na chvilku usnout, jestli mi ten raubir necha, najednou si rikam, kdy ja to vubec naposled dostala, uz par dni me boli podbrisek, MS porad nic a kouknu do kalendare tyden spozdeni, nervozni jdu udelat test a byly 2 carky. Hrozne se smeju a zaroven brecim a pripadam si jak blazen, nevim jestli mam radost nebo strach, pozdeji uz je to radost. Tak uvidime, snad vse dobre dopadne. Ctu vase prispevky a citim smutek za vas, tomu komu se nedari, ale na druhou stranu treba dam nekomu nadeji. Trvalo to celkem dlouho, kazdy cyklus jsem na to myslela, ze ted mam ovulaci, ale asi jsme se milovali kdyz uz bylo pozde, ted naposled to bylo jeste nez jsem mela ovulacni bolesti a hlen a asi tam se zadarilo a ted jsem na to nemyslela a smirila se s tim, ze to nejde, tak to nejde. A ono to najednou slo. Po roce a 3 mesicich. Jinak skvele mi pomohl po porodu na nastartovani pravidelne menstruace kontryhel, ale ted jsem jinak nic nebrala a pred prvnim synem jsem ho take chvili pila.

vzkazyzuniverza
17. črc 2018

@mysek a jde kontryhelovy caj pit pri kojeni?

blueel
17. črc 2018

@priefi no tak to nakonec dopadlo neúspěšně. Potratila jsem a ve čtvrtek jsem byla na revizi.

priefi
17. črc 2018

@blueel to je mi neskutecne lito 😔 drzim pesti, at se brzo zadari a je mrnatko v poradku

priefi
17. črc 2018

@vzkazyzuniverza stopuje tvorbu mleka 😉

mysek
17. črc 2018

@vzkazyzuniverza urcite to neni ta dlohodobe uzivani, jako vsechny leky a bylinky, pri kojeni a tehotenstvi, tak se to nesmi prehanet. Nekdo to nedoporučuje a nekdo, ze v klidu klidne 1 salek denne si dat muzu. Neco jsem i o tom cetla a usoudila, ze se neni ceho bat a 1 salek denne asi mesic jsem pila. Stejne tak si dam klidne 2 piva nebo sklenku vina obcas.

priefi
17. črc 2018

@mysek to je skvela zprava 😊

mysek
17. črc 2018

@priefi aha, tak toz to jsem nevedela, ale na tu menstruaci mi to pomohlo skvele a s kojenim problem nebyl nebo aspon nevim o tom. Kojim uz 27 mesicu. Nastesti se trochu i rozjedl a uz parkrat usnul i bez prsa v puse😁

mysek
17. črc 2018

@blueel to me take moc mrzi, at se zase brzo zadari.

priefi
17. črc 2018

@mysek ono to bude indi vindi. Ale na netu to pisou, ze neni vhodny pri tehotenstvi, protoze muze zpusobovat stahy delohy a pri kojeni, protoze pry zmensuje produkci mleka. Ale kde je pravda?

priefi
17. črc 2018

@blueel ve kterem tt jsi byla? A rekli Ti duvod?

vzkazyzuniverza
17. črc 2018

@priefi, @mysek, dikyza odpovedi, urcite zkusim a ne dlouhodobe. To je veda vsechno a milion ruznych informaci. 🙂

blueel
17. črc 2018

@priefi no mela jsem být cca 10tt, přestalo se vyvíjejí a srdíčko přestalo fungovat.

priefi
17. črc 2018

@blueel achio 😢 je mi to lito 😢

smyschek
27. črc 2018

Holky, prosím o konzultaci 🙂 3/4roku planujeme mimi a zatím nic. Zkouším prvně ovu testy, je toto pozitivní nebo ne? Podle návodu by měla být čárka silná jak kontrolní. Což mi nepřijde. Děkuji za rady zkušenějších 🙂

vzkazyzuniverza
27. črc 2018

@smyschek zkus metodu Jonase, tady je kalendar na vypocet plodnych dnu dle postaveni mesice a planet a nemusi sedet do ovulky, muze se zadarit i pri ms. https://lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp

vzkazyzuniverza
27. črc 2018

@smyschek vice o metode se doctes na koniku a ja se na to zrovna chystam, je tam i pohlavi, samozrejme to neberu jakko samozrejmost, ale za zkousku nic nedas a ani tim nic nezkazis. 🙂 my uz taky zkousime dlouho i kdyz prvni se zadarilo do mesice, tak druhe otali.

smyschek
27. črc 2018

@vzkazyzuniverza zajima me, zda ovuluju. Ne sex pri ms 🙂 diky moc, metodu uz jsem zjistovala.na kazde strance to ukazalo neco jineho 😀 ale nezkousela jsem

girl.misel
27. črc 2018

Ahoj pridavam se k vam. O mimi se snazime od června. 1 dcera hned napoprve a ted zatim nic. 2tydny mi boli podbrisek, menses dorazil v terminu a bolest stale. Dnes jsem pro jistotu byla u doktora a vse je pry jak ma byt

simanov
1. srp 2018

Dobrý večer, děvčata přidám se k Vám...Snažíme se o druhé, 4mesice.....Pozítří bych měla dostat MS...přidávám foto teh.testu....Myslite,že by to mohla byt začínající druhá čárka,nebo mám vidiny?Dekuji

malasana
3. srp 2018

@simanov mozna neco vidim 👍 zkoisela jsi dalsi test?

simanov
3. srp 2018

Malasana ne nezkousela, na půl se bojím zklamání...počkám do večera,pak udělám digitální a písnu

malasana
3. srp 2018

@simanov ja myslim, ze jsi mohla udelat klidne rano. Ob den uz by tam melo urcite byt vic videt. Udelej teda vecer a urcite pisni. Drzim palecky 🍀

simanov
3. srp 2018

Ahoj holky,tak ms nikde a clear Blue ten digitální test mi ukázal,že nejsem těhotná....No takže tak....Skoda

simanov
4. srp 2018

Četla jsem diskuze a tam holky psaly,že toto je vadný test od Clear Blue...že se tam nemá ukázat ten obrys jakoby na plus...co myslite viz mě foto

mysek
4. srp 2018

@simanov ahojky, jestli mas zpozdeni, zkusila bych az tak 3. den az tyden udelat test a ja mam dobrou zkusenost s testama dr. max, ukazal mi tehotenstvi brzo a spolehlive. Jinak na tom prvnim testu neco take nepatrneho vidim, jestli je to pozitivni, kazdym dnem by mela carka silit na novem testu. Drzim palce.

simanov
5. srp 2018

Tak holky dostala jsem má..tak snad příště...tohle je 5.mesic snažení....

malasana
6. srp 2018

@simanov to je mi lito, neves hlavu, ono se brzo zadari. 5 mesicu neni tolik 😘

simanov
6. srp 2018

Malasana

sticker
haluzska
10. srp 2018

Muzu poprosit zda je na testikach vse v poradku. Delam poprve, tak nevim zda to tak ma vse byt a tak i zretelne 🙂 dekuji

Strana