Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@mysek a jde kontryhelovy caj pit pri kojeni?
@vzkazyzuniverza stopuje tvorbu mleka 😉
@vzkazyzuniverza urcite to neni ta dlohodobe uzivani, jako vsechny leky a bylinky, pri kojeni a tehotenstvi, tak se to nesmi prehanet. Nekdo to nedoporučuje a nekdo, ze v klidu klidne 1 salek denne si dat muzu. Neco jsem i o tom cetla a usoudila, ze se neni ceho bat a 1 salek denne asi mesic jsem pila. Stejne tak si dam klidne 2 piva nebo sklenku vina obcas.
@smyschek zkus metodu Jonase, tady je kalendar na vypocet plodnych dnu dle postaveni mesice a planet a nemusi sedet do ovulky, muze se zadarit i pri ms. https://lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp
@smyschek vice o metode se doctes na koniku a ja se na to zrovna chystam, je tam i pohlavi, samozrejme to neberu jakko samozrejmost, ale za zkousku nic nedas a ani tim nic nezkazis. 🙂 my uz taky zkousime dlouho i kdyz prvni se zadarilo do mesice, tak druhe otali.
@vzkazyzuniverza zajima me, zda ovuluju. Ne sex pri ms 🙂 diky moc, metodu uz jsem zjistovala.na kazde strance to ukazalo neco jineho 😀 ale nezkousela jsem
Ahoj pridavam se k vam. O mimi se snazime od června. 1 dcera hned napoprve a ted zatim nic. 2tydny mi boli podbrisek, menses dorazil v terminu a bolest stale. Dnes jsem pro jistotu byla u doktora a vse je pry jak ma byt
Malasana ne nezkousela, na půl se bojím zklamání...počkám do večera,pak udělám digitální a písnu
Ahoj holky,tak ms nikde a clear Blue ten digitální test mi ukázal,že nejsem těhotná....No takže tak....Skoda
@simanov ahojky, jestli mas zpozdeni, zkusila bych az tak 3. den az tyden udelat test a ja mam dobrou zkusenost s testama dr. max, ukazal mi tehotenstvi brzo a spolehlive. Jinak na tom prvnim testu neco take nepatrneho vidim, jestli je to pozitivni, kazdym dnem by mela carka silit na novem testu. Drzim palce.
Tak holky dostala jsem má..tak snad příště...tohle je 5.mesic snažení....
Malasana

Ahoj holky. Jeste pred mesicem jsem psala, ze se nam nedari a ze mame uz jednoho Vasika, ten se nam povedl hned. Ted na podruhe se pres rok nechranime a nic. Uz jsem to vzdala a ze to bude az to bude, zrovna jsem se bavila i s manzelem, ze si dokazu i predstavit, ze by byli od sebe treba 7 let a nebo budeme mit jen Vasika, manzel se zhrozil, ze nechce mit dite ve 40 a ze na to nechce byt tak dlouho sam, tak mu rikam, no evidentne to jde vse naplanovat. Druhy den nevyspala, syn se jeste koji a trapi ho posledni stolicky, ze zkusim aspon na chvilku usnout, jestli mi ten raubir necha, najednou si rikam, kdy ja to vubec naposled dostala, uz par dni me boli podbrisek, MS porad nic a kouknu do kalendare tyden spozdeni, nervozni jdu udelat test a byly 2 carky. Hrozne se smeju a zaroven brecim a pripadam si jak blazen, nevim jestli mam radost nebo strach, pozdeji uz je to radost. Tak uvidime, snad vse dobre dopadne. Ctu vase prispevky a citim smutek za vas, tomu komu se nedari, ale na druhou stranu treba dam nekomu nadeji. Trvalo to celkem dlouho, kazdy cyklus jsem na to myslela, ze ted mam ovulaci, ale asi jsme se milovali kdyz uz bylo pozde, ted naposled to bylo jeste nez jsem mela ovulacni bolesti a hlen a asi tam se zadarilo a ted jsem na to nemyslela a smirila se s tim, ze to nejde, tak to nejde. A ono to najednou slo. Po roce a 3 mesicich. Jinak skvele mi pomohl po porodu na nastartovani pravidelne menstruace kontryhel, ale ted jsem jinak nic nebrala a pred prvnim synem jsem ho take chvili pila.