Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Holky děkuji...pokaždé když se ms nedostavila v termínu,tak jsem byla těhotná. Poprvé jsem měla krásné // 5 den po nedošlé ms a byla z toho dcerka.V listopadu byly slabé // i 7 dní po nedošlé ms a byl z toho potrat v 7 týdnu....Teď se bojím,modlím,doufám,přeju si...však víte
Bráno od spoda
No právě že záda stále bolí jako před ms,prsa jen na dotek a je to snesitelná bolest a v neděli mi bylo lehce nevolno.Jenže manžel měl chřipku,dcera včera přes 38 a tak se bojím aby se ms nespozdila i z tohoto důvodu,že na mě něco leze.Stejně to neovlivním a budu se s tím muset smířit pokud ms dorazí
@moxha asi jsi jen tu ovu nevychytala, ale je videt ze ten prostredi zesilil. ja ty testy taky nikdy nevychytala. usuzuji dle ovulacni bolesti a teploty. a tt jsi zatim nezkousela? ja mela pri prvnim tehu krasne carky fakt brzy a stejne na zacatku 10tt z toho bylo zamlkle. ja zkusim test asi dnes. fakt doufam, ze to tam bude, protoze jsem se zase ani nevyspala jak mi desne bolel zaludek. uz se bojim i najist a nesla jsem ani do prace ☹
@cinam tak moc přeju ať sílí a hodíš nám sem fotku? Kdy a budeš dělat další?
Dnes jsem koupila 25 tt,ale budu dělat až v pondělí.V říjnu jsem taky našla// a v listopadu jsem potratila,takže se í bojím.Máš nějaké příznaky? Já moc ne a toho se právě bojím.Mám Pms příznaky a občas je mi lehounce nevolno od žaludku.Ale nejsem si jistá zda si to jen nenamlouvám..Dcera je totiž nemocná...
Ahoj holky. Tak jsem sem po nejake dobe opet zavitala a zaroven mam dotaz: ve ctvrtek jsem zacala spinit na MS, v patek se normalne rozjela. V nedeli jsem uz jen zase slabounce spinila, sotva na papir. Krev tmava, bez kousku sliznice. Vcera nic a dnes opet zase slabounce spinim. Cykly i MS mam vzdy jinak pravidelne. Ma s tim nejaka zkusenost, cim by to mohlo byt? Dekuji za odpovedi
Ahoj holky, jsem snažilka už od roku 2016. Držte palce ať je tenhle rok pro nás úspěšný ☺
@snazimese ja to mela podobne minuly cyklus, den zpozdeni, udelany test, na testu slaby duch, pak slabounke spineni, dalsi den ukrutna bolest v podbisku a pak podobne jako Ty a klasicky taky mivam kusy... taky me zarazila ta denni pauza, po ms jsem udelala test a uz byl negativni. Prisuzuji ms bez "hrudek" tomu, ze jsem brala zelezo.
@moxha dekuji. asi zase az zitra budu testovat. priznaky - no furt ten zaludek. kazdej den me fakt desne boli, uz od 7DPO. myslela jsem ze to je nejaka viroza, ale mozna ze je to fakt priznak. boli me kdyz jim, nekdy zase kdyz nejim. z minuleho tehu tohle vubec neznam, to my nic nebylo. a v podbrisku me dlouba porad. pridavam test ze vcera (12DPO - nahore ovulacni, dole tehotensky)
Ahoj, přidávám se do skupiny 😉 ráda bych letos v našem domku uvítala o 1-2rodinne členy navíc. Minulý měsíc krásné a viditelné // pak přišla pár dní na to ms ☹. Tak uvidíme tento měsíc, zatím bazální teplota jde už 6 dní nahoru. Tak snad se všem splní sen 😆
Holky kdo tedy v nejbližších dnech čeká či nečeká ms? Zatím jsem to já a cinam?
@moxha i já čekám.. nejspíš v neděli

@mischanov krása, gratuluji 🙂 tentokrát už to bude dobré