Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@keksikpepsik moc gratuluji 😍
@arevb netestovala.Minule jsem totiž testovala v den ms a byl dušík.Pak jsem chtěla mít jistotu a dělala 5 den po vynechané ms a čárka sice byla,ale ne moc silná.Dělala jsem zase po 7 dnech od ms a byla furt stejná a nakonec jsem potratila v 7 týdnu ( ale odpovídalo to začátku těhu). Bylo to psychicky náročné.Chtěla jsem se tomu nyní vyhnout a proto ten test až za 6 dní od ms.
Přeji ať nedorazí a jsi další těhulka.Dej nám vědět
Je to tam ;) 4.tt
@kabatovapetra gratuluji moc....
@moxha
@kabatovapetra Teda holky....veliká gratulace. Já jsem v listopadu po mimoděložním....a dnes 9dc, strašně se to vleče...
@kabatovapetra gratuluji
A bolelo vás břicho v den, kdy měla dojít MS? Mě poboliva, ale já už tu potvoru nechci
@arevb bolel mě levý vaječník, tak moc, že jsem šla na gynekologii a dr myslel, že je to zánět, protože TT byl negativní, a po týdnu už se to ukázalo ;)
Tak já stále čekám. MS měla dorazit v neděli mam 31DC a místo toho večer slabé špinění, tak jsem si říkala super, to to zase dopadlo ale ráno nic se nerozjelo. Dneska slabý světlý výtok a v tom jakoby žilky krve. Ale jenom na papíře na intimce nic. Včera ráno jsem si dělala test a duch byl tak slabý, že se nedal ani vyfotit. (Možná jsem ho viděla jenom já 🤔) tak já nevím, je ještě šance, že se zadařilo?
@horvathova3 určitě ta možnost je. Vyfoť nám toho dušíka, třeba tam něco zahlédneme. A nebo počkej a udělej si jej zítra ráno. To už by mělo něco jít vidět.
@horvathova3 sance je vzdy. Ja to mela podobne jako ty minuly mesic, male zpozdeni, stejny zacatek jako Ty, pak den nic a pak nad ranem silna bolest podbriska a uz jela ms. V listopadu jsem mela ducha krasne viditelneho, tyden ok, pak dalsi tyden spineni dle Tveho popisu, ktere sililo a pak cistici ms. Ale jedna holcina to mela na zacatku stejne, jako ja, krvacela, avsak vse nakonec ok a uz bije srdicko 😊 Budu drzet pesti 😊 dokud neprisla ms, vzdy je sance 😉
@keksikpepsik
@priefi já jsem objednaná na 1/2 roční kontrolu k doktorovi na 9.3. tak si rikam, že budu silná a nebudu už nic testovat a buď tam něco bude a nebo ne. Tak pak dám vědět 😊
@horvathova3 to je nejlepsi mozny pristup 😉 drzim pesti 😊
@priefi děkuju 🤗 říkám si lepší, než vyhazovat peníze a nakoupit milion testu a pak ve výsledku sedet lovit 👻. A těšit se na něco co nemusí vyjít. Stalo se mi to minulý měsíc a to jsem lovit nic nemusela 🙁
@horvathova3 👍 mi to povidej 😅 v listopadu jsem myslela, ze to nema sanci vubec, protoze byly zdravotni problemy a omezeni a za cely mesic jsme byli spolu jen jednou, kdyz jsme byli oba ok, pak manzel skoncil v nemocnici a pak tyden zpozdeni a duch byl docela silny, nevyslo. A tak jsem si rekla, testovat ano, ale po delsi dobe, ne hned. Ale minuly mesic manzel me ukecal, at testnu, kdyz meskam a ono tam slaby duch a pak stejne to nedopadlo, ale prubeh ms byl divny, tak jsem mela obavy a udelala jsem si test i po ms, protoze jsem byla nemocna a nevedela, zda muzu tbl.nebo ne. Ale uz zadne testovani... stejne tim nic clovek neuspisi a jak to nevyjde a neuvidis ducha, tak si akorat reknes,.hm... trochu nepravidelny cyklus... kdyz mrknes na test a tam duch a pak prijde ms, uz premyslis, co bylo spatne a zbytecne jsi smutna.
@priefi takhle se aspoň můžu srovnávat, že to asi nevyšlo. Když to vyjde tak to bude úžasné překvápko. Manžel má totiž o víkendu narozeniny 😄
Ahoj holky 🙂 od tohoto měsíce se snažíme o miminko 🙂 budu ráda, když tady najdu někoho, s kým si můžu popovídat a ták 🙂 zatím hlídám ovulaci, tak uvidíme 🙂
@horvathova3 to by byl krasny darek 👍😊
já se po listopadovém potratu taky rozhodla nelovit duchy a čekám, dnes jsem 30DC, podbřišek lehce pobolívá, MS chodivá 28DC až 33DC, tak čekám na zázrak 🙂 jinak tento měsíc jsem pila kontrahel a oba jsme brali vit. E a zinek + prstíková metoda 😉

@cinam
@keksikpepsik
@mischanov
Holky moc gratuluji,jen tak dál!!!!