Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@priefi manžel je v tomhle naprosto klidný asi proto, ze ví jak to stresuje mě. Takže si pojedeme pro štěně, potřebují se hrozně nějak rozptýlit. Strašně jsem se k tomu minulý rok na Vánoce uplnula a cítím, že mi z toho jinak hrábne. 😞 Predstva, že nikdy nebudeme rodina je pro mě úplně šílená. Tak to je ale super, že máte doma jedno mimco, já jsem s bráchou od sebe 3 roky a naprosto to bylo ideální celé dětství.
@horvathova3 a jake plemeno? Budete ho mit doma, nebo venku? Pokud doma, vrele doporucuji pudlika, nejlepe sribrneho (od barvy taky zalezi povaha), nelina, je to tzv.antialergicka rasa, ma skvelou povahu (neplati u rychlochovu).
@priefi malinois pracovní, aby se sní daly dělat agility. Bude v zimě doma ale venku bude mít boudu, aby přes léto, než se vrátíme z práce mohla být na zahradě. Moji prarodiče měli stříbrného pudlika a byl super 😆
@horvathova3 tak to je fajn 😊 ja mam/mela stribrnaka, ale zustal u mamky, je v duchodu a na baraku a zustala by sama a my jsme sli do bytu. Trhalo mi to srdce, ale vedela jsem,.ze to je pro nej i ni nejlepsi. Ale nechapal, proc panicka odesla... Maly ho miluje 😉
@horvathova3 to mě mrzí ...
Tak jsem objednaná na 6.3 na potvrzení těhotenství.Měla bych být ukončený 6.týden.Snad bude už něco vidět a bude to v pořádku....
@moxha držím palce
Máte zkušenosti s duphastonem? Četla jsem na to nejake odkazy ale nejsem z toho moc moudrá.. doktor mi ho doporučil od 12 DC ale tento měsíc jsem mela 34dc ,takže to pro muže zastavit ovulaci. Nemám si měřit BT a když proběhne vzít si 1prasek?
Ještě mám otázku kdy mám teď počítat 1dc? Když ms jako takova přišla az dneska. Nebo 1dc byla neděle, když to vypadalo, že se to rozjede ale nic? Děkuju
Tak jsem to dnes 32DC nevydržela a udělala TT. Je tam duch, teď testnu až v sobotu, i tak jsem nohama stále na zemi, v listopadu jsem měla SP
@horvathova3 1 DC počítej až dneškem...
@arevb držím pěsti a nezapomeň nám dát vědět jak to dopadlo.
@priefi
@moxha
@horvathova3
@asdfg15 tak že by? To by ale byl asi pruser. Ještě jsem neměla porevizni ms 😱 dáváme si jen pozor, pánskou ochranu nesnese ani muž ani já. ....
@horvathova3 1.dc.urcite dnes, ty nitky bych vubec nepocitala
@horvathova3 my nemáme maliňáka, ale obyčejné vlcaky ba jsou na mrazu dobrovolně. Mají venku boudu, dvoupokojovou, zateplenou, můžou si vlézt do stáje ke koním, místo toho leží pod okny pod pergolou na gauči a mistecku palet.
Dnes 14 DC a bolí mě levý vaječník i na testu byla silná druhá čárka, takže ovulace je tu po pěti letech... 😊😊😊
@cinam Jeee, co to ctu! Moc gratuluji ❤️
@kockakacka ❤ moc děkuji. Jak se ti daří s miminkama? Už vše v pořádku doufám 😊
Dnes ma prijit ms, prozatim nic (dokud manzel nebude chtit, abych testovala, tak testovat jeste nechci). Ale proc to pisu... vcera jsme prisli domu a v chodbe baraku total smrad z jineho bytu (cesnekovy puch, cibule a mastnota), manzel nic extra necitil, ale me ten smrad vzal tak, ze jsem se z niceho nic kamaradila s misou 😅 ja v soku, co se deje a manzel vysmaty... tak jsem zvedava, zda z toho neco bude nebo proste mi to jen hrozne smrdelo 😅
@cinam skvěle 🙂 zitra začínáme 15tt, tak verim, ze to bude uz v ppradku 🙂 ted si to začínám konečně užívat se vším všudy :D

@horvathova3 je mi lito, ze ms dorazila 😔 Taky je obdivuji a vim, ze je to tezke... ja uz jedno ditko (20m) doma mam, takze davame od cervna volny prubeh, taky jsme mysleli, ze to bude hned a neni to tak. Manzel je kazdy neuspesny mesic zklamany.... on je hlavni iniciator mimi, ja mam milion obav, jak to zvladnu, ale taky mimco chci. Ale rekla bych, ze ty obavy me drzi nad vodou, ze se z toho nehroutim. Je mi to lito, kdyz to nevyjde, ale pak si reknu ok, vyjde to priste, maly bude zase vic samoststnejsi, bude to lehci. Ale kdybych toho prcka doma nemela, tak jak se znam, jsem zrala na prasky. Pokud Ti dr.rekl, ze v te sliznici by mohl byt problem, tam diky tbl.muze byt dalsi mesic uspesny 😊 budu drzet pesti 😊 Jak uz jsem jednou psala, deti si vybiraji nas jako rodice, tak to vase si dava na cas 😊 Ale az se rozhoupe, da o sobe vedet 😊