icon

Snažilky září/říjen 2017

kleopatra35
21. zář 2017

Ahoj holky,tak jsme se rozhodli pro druhe miminko..zaciname se snažit tento měsíc. .Je nás zde vice?

Strana
z7
lmartinkova85
9. říj 2017

Je to štěstí kdyz se podaří napoprvé a je vše v pořádku...😉

moneh
9. říj 2017

To je pravda, musím být trpělivá, ale je to těžký🙂

lmartinkova85
9. říj 2017

Naše snaha o treti po 8mesicich skončila samovolnym potratem minuly mesic...hold je to opravdu štěstí 👍 neboj zadari se jen to někdy nejde hned..

moneh
9. říj 2017

Tak to je mi líto. A kdy můžete začít znovu?

kachnicky
9. říj 2017

Ahoj holky, mohu se k vam přidat? S přitelem se snažíme o druhatko ☺ Prvni se nám povedlo hned ☺ Momentálně jsem 12DC a ovulace proběhla včera ☺

lmartinkova85
9. říj 2017

@moneh
Mohli jsme hned byla jsem 7tt od 5tt nerostlo...odešlo samovolně neměla jsem revizi. 11.9. Jsem potratila dr říkal ze to mam brat jako spozdenou ms tak jsem to tak brala..i ovulace proběhla a nic😕

moneh
9. říj 2017

aha, tak to je ta lepší varianta, jestli se to tak dá vůbec nazvat. Určitě se brzy zadaří👍. Chtěla jsem se zeptat, bereš třeba kyselinu listovou nebo nějaký jiný vitamíny pro podporu otěhotnění?

moneh
9. říj 2017

A jak si zjišťujete ovulaci? Testy? Já si myslím, že to poznám, ale nevím. Vždycky mě hrozně bolí břicho.

kachnicky
9. říj 2017

@moneh Já jsem zjištovala podle OVU testu a podle čípku 🙂

moneh
9. říj 2017

@kachnicky přemýšlím, jestli je mám taky zakoupit. Ale nevím, nechci se to tak strašně upínat a pořád na to myslet, chtěla bych to nechat plynout, ale zároveň jsem netrpělivá☹

luci_lie
9. říj 2017

Ráda bych se také přidala jestli můžu... minulý měsíc jsem vysadila HA a začali jsme se snažit... v sobotu očekávám MS, tak snad přijde... bojím se, abych neměla rozházené hormony a tělo fungovalo tak jak má.... ovulační testy zatím nedělám... Na podporu beru těhotenské vitamíny Mamavit. Obsahují i listovku... 🙂

moneh
9. říj 2017

@luci_lie Ahoj, já jsem poprvé otěhotněla téměř okamžitě po vysazení HA, takže já jsem s tím žádné potíže neměla. Koupila jsem si Femibion a uvažuji, jestli ho už začít brát a nebo až když otěhotním

luci_lie
9. říj 2017

@moneh ja cetla ze se maji vitaminy zacit brat alespon 3 mesice pred otehotnenim... Ale zase... jsou maminy co to neberou vubec a vse je vpoho... Tak tezko rict jestli z nas jen netahaji prachy... ale pro muj klid.... No ja trosku doufam ze jeste ted nam to nevyjde... v cervnu statnicuju a nerada bych rodila u statnic... 😂 ale nijak jsme se nechranili, takze kdyz to vyjde tak to vyjde a nejsk se s tim popereme. Zatim neplanujeme nic hrotit... proste jen zintenzivnime v sexu a ono to snad brzo prijde... 🙂 ale z hlavy to vymazat nejde no... uz se nemuzu dockat az se me vsechny tx radosti a starosti budou taky tykat... 😍

lmartinkova85
9. říj 2017

@moneh
Kdyz jsem na to prdela a nic jsem nebrala podařilo se...kdyz se snažím zdravé jist brat vitaminy tak nic... kyselinu listovou jsem brala vždy až jsem věděla ze jsem tehu i dr mi říkal ze stačí kdyz budu jist zeleninu zeleninové polévky a takové ty vitaminy na podporu jsou stejne jen placebo... jen ta kyselina listová ma pak smysl...Pila jsem kontryhel do ovu...ale pochybuju o tom ze by mi to pomohlo....testy na ovu nedělám to bych se asi zblaznila mít sex na povel, to tak nejde...spime spolu často si myslím ze je reálné otěhotnět hold příroda si sama určí kdy je správný čas dvě deti mam takze to jít musí ovulace probíhá normalne a poznám kdy...mam bolesti v boku celkové citlivější ten spodek a hlen...cca 10-12dc 🙈 čím vic na to myslím je to spatne...kdyz jsem byla smirena ze další nebude přišlo a odešlo...je to blázinec 🙊

moneh
9. říj 2017

@luci_lie já vím, taky jsem četla, že by se měly začít brát dřív....jsem v tom tak trochu lenoch. A taky nejsou úplně levný. Ale co by pro to člověk neudělal 🙂 To máš lepší, že na to nemyslíš a máš jiný cíl, ale mě přijde, že od té doby, co jsme se pro to rozhodli, nějak nemůžu myslet na nic jinýho. Ach jo, musím se od toho trochu oprostit.

luci_lie
9. říj 2017

@moneh Presne... neni den kdy si o tehotenstvi neco nectu a neresim to... Vim ze kdyby se to povedlo uz tehle mesic byla by to komplikace a pritom si v hlobi duse rikam ze uz to proste chciii... Dost casto to resim i s manzelem... za chvili predemnou zacne utikat do garaze... 🙈

moneh
9. říj 2017

@lmartinkova85 já u prvního taky nic nebrala, až když jsem zjistila, že jsem těhotná, začala jsem brát kyselinu listovou. Jak jsem psala luci, od té doby, co jsme se rozhodli pro dítě, tak nemyslím na nic jiného, což je samozřejmě špatně. Nechci se neustále pozorovat a přivolávat si příznaky atd. Stačilo mě to teď ten první měsíc. Takže vyčistit hlavu a myslet na něco jiného. Ovulku si taky poznám, že mě bolí břicho. Měřit teplotu se mi každý den nechce, nechci toho být úplným otrokem😉

kachnicky
9. říj 2017

@moneh Mě to testování hrozně baví :D Tak nějak mám ráda věci pod kontrolou 🙂 Jinak ja testovala s testy z Dr.Max kde jich je 7 za 100Kč, což je super cena 🙂

moneh
9. říj 2017

@kachnicky To jde, a to testuješ každý den nebo jak to funguje? nikdy jsem to neměla

lmartinkova85
9. říj 2017

Hormony no... 🙈

moneh
9. říj 2017

😀

kachnicky
9. říj 2017

@moneh Testovala jsem 4 dny před předpokládanou Ovu.. Tj muj cyklus je 25 dnu, což znaméná, že mam dřív než 14DC, tak jsem začala cca 8DC a každy den testovala, kde se mi potvrdila ovulace 11DC 🙂

moneh
9. říj 2017

@kachnicky to zní jednoduše

moneh
9. říj 2017

👍

kachnicky
9. říj 2017

@moneh je to jednoduche 😉 ja teda nikdy neměla dvě stejně zbarvené čarky, jakože ani před prvním těhotenstvím ☺Ale to hodně holek... Jo jinak testovat se má z odpolední moči ☺

moneh
9. říj 2017

@kachnicky vidíš a já myslela, že ráno 🙂. To musí být stejně zbarvené jo, to je alchymie🙊

kachnicky
9. říj 2017

@moneh Ja nevím, ona ta hladina toho LH hormonu prudce roste a pak zase klesa, to by asi musel člověk vychytat přesně hodinu, aby to bylo stejně zbarvene 🤔

moneh
9. říj 2017

@kachnicky jasný, rozumím 🙂

kobzolla
9. říj 2017

@moneh Ja taky beru Femibion a to už od začátku cyklu. Radil mi tak mu frndař, jako radí všem, co planují, protože syn musel ven dřív, jelikož už strádal - placenta přestala fungovat, nevyživovala ho. Důvodů mohlo být spousty, jasně. Ale právě ten začátek je nejduležitější, listovka prospívá dělení buněk a zárod.tkání, připravuje kvalitní "vystýlku" pro uhnízdění... Takže za mě určitě brát dříve, než až když to zjistíš v 5.týdnu. To už je kus důležitého za vámi... 😊

kachnicky
11. říj 2017

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Já už si ty těhotenské příznaky snad vsugerovávám 😂 Jsem 4 DPO a bolí mě prsa a mam menstruační bolesti 🙏 jen si říkám že je to moc brzo 😨

Strana
z7