icon

Snažilky září/říjen 2017

kleopatra35
21. zář 2017

Ahoj holky,tak jsme se rozhodli pro druhe miminko..zaciname se snažit tento měsíc. .Je nás zde vice?

Strana
z7
lmartinkova85
11. říj 2017

@kachnicky
Já to tak také měla i spatne mi bylo a dostala jsem to 😂

kachnicky
11. říj 2017

@lmartinkova85 mě je to úplně jasný :D a to se na to snažím nemyslet :D Hold to nejde no :D 😝

lmartinkova85
11. říj 2017

@kachnicky nejde to nemyslet...

kachnicky
11. říj 2017

@lmartinkova85 A kolikatý jsi ty den?

luci_lie
11. říj 2017

Ja asi ani nedoufam... jsem 26DC... priznaky zadny a uz me zacina bolet v krizi... myslim ze to mam jasny... 😒 Pro me to je ale i tak dobra zprava... probehne (teda doufam) prvni "opravdova" menstruace po vysazeni... alespon budu vedet ze u me jde vse tak jak ma... Tak hlavne aby to tak bylo...😝 Vsem preju hodne stesti... 😉

aklin
11. říj 2017

Ahoj holky, rada se k vam pridam. Uz se snazime nekolik mesicu. Doma mam jednoho skoro 2,5 leteho raraska. Tento mesic je to poprve co na to doslova prdim. Akurat beru drmek a malinik. Mam potize s ms. Ovulaci vzdy poznam. Dneska mam ovu.

lmartinkova85
11. říj 2017
kachnicky
11. říj 2017

@luci_lie Jj to je moc dobře, že se tělo rovná dokupy.. Já po vysazení HA neměla MS 3 měsíce 😒 Ted už jsem bez ní 6 let a tělo funguje tak jak má 🙂

luci_lie
11. říj 2017

@kachnicky taky si rikam jestli se k ni vubec vracet... je to pohodlny to jo, ale.... 😒

kachnicky
11. říj 2017

@luci_lie No pravě, jsou to umělí hormony a to není nikdy dobrý... Nám to tak funguje už dlouho a naše dcera je 100% chtěná 🙂

zarovkaaa
13. říj 2017

Ahoj holky,
doufam, ze nevadi, kdyz se k vam pridam. Tento mesic jsme se snazili poprve, zitra to mam dostat, tak uvidime. Zatim zadne tehotenske priznaky nepozoruji.., testovat budu, az zitra nejdrive🙂. Jinak vsem vam drzim palce.

maky710
15. říj 2017

Ahoj,
tak už sme se taky začali snažit, koncem října má manžel 30 narozeniny, tak bych mu chtěla jako dárek zdělit, že se zadařilo, tak snad to klapne 🙂 Snad nám to tady všem výjde jak chceme 🙂

zarovkaaa
15. říj 2017

Tak verim, ze se nam to vsem podari brzy. Ja jsem to zatim nedostala, ale test mam negativni, takze z toho asi nic nebude. Nevadi, jede se dal 🙂)

zarovkaaa
15. říj 2017

@maky710
To byl skvely darek pro manzela, at se zadari!

luci_lie
15. říj 2017

@zarovkaaa Taky porad cekam ze to dostanu... melo to prijit vcera... Test jsem zatim nedelala... Ale spis mam rozhozenej cyklus po HA. Pijes kontrahelovy caj?? Ja zacala az ve ctvrtek.

zarovkaaa
15. říj 2017

@luci_lie Nepiju, zacali jsme se snazit ted v rijnu, tak jsem to nechtela moc resit, ale jak to tak procitam lady, tak ho asi taky zacnu pit 🙂. A nejake priznaky pocitujes ? Me boli jen prsa a jinak vubec nic.

kachnicky
15. říj 2017

Holky tak mě začali bolet prsa, ale ne tak moc jako tenkrat 🤔 U mě je ještě moc brzo, ještě musim chvilku vydržet 😇😇😇

zarovkaaa
15. říj 2017

To cekani je nejhorsi, ze ? Jak jsem psala, test mi vysel negativni a stejne jeste doufam.., jestli budu takhle cekat kazde mesic, tak to bude zajimave..kdy si budes delat test ty ?

kachnicky
15. říj 2017

@zarovkaaa ja vůbec nevím, nejraději bych testovala už třeba ve středu, ale myslím si že je to blbost...

lmartinkova85
15. říj 2017

@zarovkaaa čekání jak na Ježíška 😂 Já tento mesic taky čekala ze nedojde a pristi mužů znova 😂😂 držím palečky 😉

luci_lie
15. říj 2017

@zarovkaaa u me absolutne zadny priznaky... taky jsme se "snazili" prvni mesic... s testem pockam v prubehu tydne... Ale spis to vidim na nepravidelny cyklus...

nany1984
Odpověď byla odstraněná
zarovkaaa
15. říj 2017

@lmartinkova85 diky moc, napodobne!, mas pravdu, je to jak cekani na jeziska 🙂), tak aspon jsme v tom vsechny spolu a chapeme se 🙂))

zarovkaaa
15. říj 2017

@luci_lie
Tak treba budes prekvapena a vyjde to 🙂. Moje kamoska taky nepocitovala zadne priznaky a byla tehotna.

kachnicky
16. říj 2017

@luci_lie Já když byla poprvé těhu, tak jsem neměla vůbec žadné příznaky 🙂

moneh
16. říj 2017

Ahoj holky, my jdeme opět na to, ovulace se blíží 😀

zarovkaaa
16. říj 2017

Tak holky ja to dnes dostala, ale cekala jsem to, takze doufam, ze tento mesic se nebudu tak pozorovat a zkoumat kazdy nepatrny priznak🙂).

zarovkaaa
16. říj 2017

@moneh tak moc drzim palce

natyna003
16. říj 2017

Ahoj holky ,doufám že nevadí že se k vám přidám 🙂 ...v Dubnu jsem vysadila po 5ti letech prášky od té doby to mám normálně pravidelně každý měsíc ,stáhla jsem si appku menstruační kalendář ,tam si vše zapisuji no a na netu si vždy zadam menstruační kalkulačku a vždy mi menstruace vyjde na ten datum co mi to vždy napíše ..ovulace mi teda podle toho vůbec nevychází. 😂 ovulaci vždy poznala podle toho že me strašně bolí podbřišek a vaječníky úplně bodavá bolest tak vždy abych si to zkontrolovala tak si udělám ovu test ...Teď mi ovulační test vyšel 1.10 okamžitě dvě čárky ,tenhle měsíc ovulace byla strašně silná ,byla jsem i pár dnů před ovulaci na gynekologii a tam mi doktorka potvrdila že to bude hodně velké ,taky že jo úplně jsem umírala bolesti ..:D ..Na ten víkend jsme hned vypadli pryč a užívali si ..celkově před ovulaci jsme spali spolu 4 dny a pak hned po ovulaci 3 dny takže týden v kuse jsme spolu měli sex někdy i dvakrát denně prostě jsme se hodně snažili ...No a hned po tejdnu také v neděli (týden od těch bolesti a toho ovu testu) jsem se cítila jinak ..prostě jako kdyby mi hlava říkala že jsem těhotná jako kdybych to na 1000% věděla..Prsa mi natekly a udělali se mi na bradavkách a na dvorci takové bílé tečky ..prsa mám od číslo větší,bylo mi docela dost na zvracení klidně k celej den,spát jsem nemohla i když jsem byla strašně unavená ..opravdu jsem si byla jistá že se to povedlo ...Ale teď najednou jsem začala špinit a menstruaci bych měla dostat za dva dny ..po dobu toho čekání jsem si udělala 4 testy a furt nic i dnes ale také nic...včera mi začal takový hustý bílí až malinko do hnědá výtok a dnes jsem začala docela dost sipinit a břicho mě taky celkem bolí ale ne moc..nemá někdo zkušenosti s takovými příznaky ? ..strašně se bojím toho že jsem se v tobě spletla. Má kamarádka měla taky takové příznaky a byla si jistá že je opravdu těhotná. Pak to dostala a měla to cca 2 dny ( což já to mám normálně od té doby co jsem vysadila prášky ) a pak si udělala test a hned dvě čárky ...jsem úplně zmatená :(

kachnicky
16. říj 2017

@natyna003 A na testu není ani mini dušík?

Strana
z7