Snažilky září/říjen 2017
Ahoj holky,tak jsme se rozhodli pro druhe miminko..zaciname se snažit tento měsíc. .Je nás zde vice?
@kachnicky ty blaho to vůbec nevím ale den před MS jsem spinila druhý den jsem ráno spinila a pak jsem začala krvácet (dostala jsem to ó 2 dny dříve ) a 2 dny jsem dost krvácela a pak zase jen špinění. .Já nevím,ale moc bych si přála aby to vyšlo :( ..před menstruaci jsem i onemocněla tak nevím nevím no.
Holky co našli // a mají termín v červenci, založila jsem na FB tajnou skupinku. určitě se chci přidat i tady na MK, ale obávám se že by se mé druhé těhotenství provalilo mezi mé přátele moc brzo... Tak zda tu je někdo kdo by chtěl přidat. tak mi pošlete soukromou zpravu 🙂
Ahojky snazilky, mate někdo zkušenosti s gynexem? Pomáhá na otěhotnění? Teprve jedeme 2 měsíc ale rada bych tomu pomohla 😊
Gynex beru treti týden, prvně jsem brala 7-0-7kapek denně ale strašně se mi zhoršila plet... snížila jsem dávkování na 3-3-3 a dobrý ;) na netu jsem četla k otěhotnění stačí takto...jestli pomuze uvidíme...zatím žádné změny na sobě nepocituji..mozna ta plet je ted o dost lepší..😉
Ahoj holky, nebrala nektera z vas klimonorm? A chtela pri tom otehotnet? At mam alespon nejakou nadeji😔
@lmartinkova85 Přemýšlím že taky zkusím. Sice žádné problémy nemám, jen ob měsíc 2 dny špiním ale to může být i ovulka. Dejte vědět jak jste dopadla 🙂
Já Tomu nějak naději nedávám, ale za tu plet jsem rada...mívala jsem na cele krupicku ;) kdyby se povedlo určitě napisu ;)
Ahoj všem, jelikož téma otěhotnění nechci s nikým ani s manželem probirat jsem ráda za tento web.
Minulý měsíc jsem vysadila před koncem dobrání platicka HA, menstruace se dostavila za 10 dní. Tento měsíc jsem si spočítala přibližně plodné dny. Začínala jsem mít křeče v podbřišku, citlivé prsa, nutnost stálého močení. Šla jsem na preventivní prohlídku ke gynekologovi. Řekl mi, že mám narostlou sliznici a hodně vajíček ale že perioda se určitě dostaví. Když to byl 4 den zpoždění objevil se růžový výtok. Říkala jsem si, třeba se doktor pletl a třeba se zadařilo.. samozřejmě 2 hodiny na to silná perioda a bolesti břicha. Jsem z toho prostě jenom zklamaná ☹ doufala jsem, že to vyjde a oznamim to manželovi pod stromečkem. Vím, že je to sentimelni představa s Vánocemi a vše má svůj správný čas. Jelikož jsme se letos v lednu stěhovali do domečku už mě začíná štvát chodit okolo budoucího dětského pokoje ve kterým spí akorát tchýně s tchánem, když dorazí.
Navíc většina kamarádek otěhotněla hned co vysadily HA, všude teď potkavam kočárky. Přeji všem ať se jim jejich přání miminek v této skupině do konce roku splní..
@modrasek55 Neboj povede se 🙂 někomu se povede hned jinému za rok. Zrovna nedavno jsem četla statistiku že jen 10 % žen neotěhotní do roka 🙂
@lucahv snad nebudu v těch 10%. Spíš je to takové o nervy, když ráno přijde zjištění, že se nic nestalo tak ještě ten den vidí 20kocaru a 5 těhotných.
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? I my se snazime o druhe a vcera jsme vyrobu zapocali. Tak jsem zvedava. Prvni se nam podarilo na druhy pokus, tak uvidime co tentokrat. 😉
@summer18
Určitě, první byl po 4mesicich, druhy hned...treti 8mesicu a tehu skočilo v záři spontánním potratem...tak se snažíme dal, menstruace po potratu uz byla tak uvidíme kdy se povede ;) držím palečky ať dlouho necekas 🙂
@lmartinkova85 dekuji i tobe preji brzkou fazolku.
Pane jo, tri decka. Ja si neumim predstavit ani ty dve a to mam doma hodnou holcicku. 😀
Mam to postupně 😂 12 a 5let kluky...to vis touha po holčičce 😂😂😂😂 tak uvidíme třeba to vyjde
@lmartinkova85 prala bych ti to. Mam s prvni soukromou diskuzi a ta tam take touzila po holcice, tak ma tretiho kluka. 😀
Ja zas touzim po klukovi a mam strach, ze to bude druha holka.
To znám... taky znám co ma nakonec kluky tři..no uvidíme moji kluci nemají stejného tatínka tak snad ten můj chlap ma i holcici spermie 😂😂😂😂
@lmartinkova85 tak to snad brzo zjistis. 😀
Ja sa pridávam, pokúšam sa prvýkrát v živote otehotniet :D
budúci týždeň testujem. je tu niekto na tom rovnako?
@mia_von_prag ahoj, snazim se o druhe, ale pripadam si jak poprve 😀 tak drzim palce.
Holky, nechcete udelat nejakou soukromou diskuzi,nebo skupinku? Nejak se mi sem nechce verejne prispivat co a jak 😏😉
Ahoj, jsem pro. Já to tenhle týden mám dostat a samozřejmě doufám,že to nedopadne. Ale tak nějak tuším,že se nezadarilo, nepocituji žádné příznaky☹
@moneh spoustu zen tady pise, ze zadne priznaky nemely a byly tehotne, tak uvidis, drzim palce! Ja mam dnes pozitivni ovulacni test, tak uvidime..jak jsem psala pred tim, snazime se ted druhy mesic a uz mi zacalo vadit, jak to resim.., tak jsem zacala behat a je to super 🙂. Jinak vsem drzim palce, at se snazite jakkoliv dlouho, poprve nebo uz deti mate..je to narocny, psychicky boj nekdy, tak si delejme necim radost holky 🙂. Drzte se moc a jsem tez klidne pro zalozeni skupiny. Podpora je dle meho nejvic dulezita a hlavne prochazime ted, necim podobnym, ze ano.
@summer18 Dobrý nápad. ..založ to...klidne me udělat jako správce a tuto diskuzi časem zruším. .Jen sem pak hod odkaz.
Tak hotovo. Pro zájemce sem 🙂
https://www.modrykonik.cz/group/8128/

@opicaa Tak to jsme opravdu skoro na den :D ja mam podle MS 5.7