Snažíme se 2021 💕
Ahoj holky,jsem stará konikovka 😁první syn se mi narodil 2008.byla tady tenkrát super skupina ,se kterou jsme se později i vídali.dnes tady nic takového nemůžu najít....😔pojďte se tedy přidat a krátit ten otřesně dlouhý čas do dvou čárek na testu 😁
@lazuli35 no já už tři hodiny brečím.. vůbec to nechápu. Čárky už byly úplně silné. Intime test ok. A mamatest podstatně slabší. A já úplně rozhozená. Jsem úplně pitomá..už jsem se na to měla 💩 když už jsem měla krásné čárky..teď jsem úplně vydeptaná. Buď biochemické, nebo byla hodně naředěná moč. Zatím teda bolesti nemám, nešpiním..
@piskle89 proto se má testovat ráno, aby jsi se takto zbytečně neplašila 😉 jeden dělaný ráno a druhý odpoledne.
@tamarakralova souhlas. Ráno bude čárka zase silná 😉
@tamarakralova
@syvunka já vím..jsem prostě blbec..jak kdybych čekala první dite 🙈 Jenže nervy teda zapracovaly slušně. No uvidíme ráno..
@dekubo aha, vidíš to, snad se vám brzy zadari 🍀 no tak my vždy chtěli 2-3 děti, ale to bylo dřív, než se narodila Baru 😅 jako fakt jsem vážně uvažovala, jestli mít další dítě 🙈 možná to je rouhání a vymstí se mi to, ale já jsem z ní hotová, je tak náročná. Ale pak si vždy vzpomenu na autisticke děti a děti s různým postižením a říkám si, že mě to vůbec napadá 😞 říkali jsme si, že ale není na co čekat, nejmladší nejsme, Baru má holt svou hlavu a pořád je to něco, takže asi lepší příležitost nebude. A já jsem byla jedinacek, strašně mi chyběl sourozenec, nechci, aby to dcera měla stejně.
@dekubo bude mít na konci června dva. Ja to spíš myslím i tak, že vůbec neposlechne, co po ní chci a to jsou základní věci, umýt ruce, kdyz prijdeme z venku, vecer koupat, umyt zuby, jit spat, snazim se ji nesekyrovat zbytecne, ale asi je to uplne jedno 😀 ale nejvic mi to vadi pri tech nebezpecnych vecech, jako at stoji pred cestou a da mi ruku, nebo aby byla v kocaru... to jsem pak trochu hystericka, priznavam 😅 a nikdo jiny nemuze nic delat, jen maminka, jsem z toho vyrizena 😀 ale lepší to asi nebude, ja bych teda uvitala vetsi klid 😅
Jinak dnes test o neco silnejsi, ale furt zadna dalnice, asi se objednam k dr, at se mrkne, co se tam deje, je to nejake divne.
Tak uz je to tady, další biochemické 😞 no nic, nezbývá než doufat, že příště to už vážně vyjde.
@syvunka nebyla, ale když jsem měla biochemicke před třemi lety, tak mi řekli, že pokud probehla zpozdena ms, tak nemusím dojít. Takže asi to nemá smysl jim tam volat. Uvidíme, jestli to bude ms, nebo jen něco jednorázového, to by asi šance byla, ale myslím, že je konec 😞 pozitivní na tom je ze hned za dva měsíce už to vyšlo , budu doufat, že tentokrát se taky brzy zadari a se správným koncem 😊

@piskle89 to neee, vzdyt jsi mela poradnou carku uz, ne??? 😩 kdy mas jit k dr?
Mi to nedalo a udelala jsem si test s nizsi citlivosti ted odpo, takze by to melo jit vidět ještě méně, ale čárka je mnohem jasnější. A ve skutecnosti vice nez na fotce. Asi se tam neco deje, snad to znamena, ze hcg roste 🍀 ja to ted asi necham byt a zkusim testnout za vice dni, pak bych volala k dr, pokud to teda nedostanu. Mam docela strach, aby to zas nebylo zamlkle, jako poprve. Nebo mimodelozni, kdyz jsou carky slabsi. Uvidime, snad nic nezanedbam. Tehotne se necitim teda.