Snažíme se. Je tady někdo, kdo se také snaží nebo už nějaká těhotná budoucí maminka?
je tu nekdo kdo se snazi nebo uz zjistil ze je v tom???? chtela bych najit nakou budouci maminku o sdileni snazeni nebo tehu ( kdyby byla okres Beroun jeste lepsi)
my se snazime o druhe ut mame 14m holcicku 😘.
klido piste i sz 😉
@maki82 8a půl a 5a půl 🙂
@maki82 snad ano... Tak moc bych si to přála mit miminko.
@eliskaamichal To věřím. Já na první miminko čekala až do 31 let. Prostě si k nám nemohlo najít cestu. Tenkrát jsem byla i u kartářky, ta mi řekla, že jsem obklopena špatnými vlivy a že musím počkat, až se mi duše zase očistí. Tenkrát jsem tomu nemohla uvěřit, ale měla pravdu. Pak se vážně zadarilo napoprvé.
@maki82 mě je teď 31 a pár měsíců tak snad už bude jen lépe. A věř že už jsem taky přemýšlela na kartarkou. Příteli je 47 a nemá děti. Takže u nás je to opravdu vymodlene.
@eliskaamichal Věk mužů dělá hodně. Když jsem rodila mou druhou dceru, tak můj porodník a primář v jedné osobě řekl mému chlapovi, že jestli chceme další, nemáme to moc dlouho oddalovat. Je mu 42. Je to hlavně kvůli vývojovým vadam,nebo možnosti potratu ve vysokém stádiu těhotenství. Chápu, že by hrozně moc chtěl miminko, když žádné ještě nemá, ale nebylo by ve vasem případě lepší jít rovnou na umělé oplodnění? Než stále čekat na nějaká vyšetření? Kam vůbec chodíte na vyšetření? Byly jste už v Gennetu?
@maki82 byli jsme oba dva jsme v pořádku.. Přítel teda úplně. Řekli mu ze jeho výsledky jsou jak 20leteho kluka. Jen já mám tu Leidenskou mutaci. A že to je ta příčina. Je pravda že v roce 2017 když jsem o mimi přišla v začátcích jezdila jsem kamionem. Na to mi doktorka řekla, že se to stává a jelikož jsem jezdila jich Evropy tak to oduvodnila že poprvé se to stává, plus k tomu podnebí, dlouhá jízda kamionem. Když jsem někam chtěla poslat nebo nějak pomoct tak řekla že nemá důvod. Našla jsem si jinou lékařku ta nás hned poslala na vyšetření. Tak řekli že je vše v pořádku. Já i hned otěhotněla ale opět nic. Všechny vady nebo různé onemocnění bylo vyloučeno. Až na tu Leidenskou.... Tak teď čekat na tu hematologii a pak podle výsledků co řekne i doktorka. 🍀
@eliskaamichal Teda, velká poklona a čest, že jsi jezdila kamionem. Kéž by se na vás už usmálo štěstí. Budeš určitě skvělá maminka.
@maki82 děkuji moc ❤️ budu se snažit být tou nejlepší maminkou... Snad brzy napíši tu radostnou zprávu
@eliskaamichal Už se těším až mi jí napíšeš
@terezatomesova Hezký věk holčiček. A co nového u tebe? Jak ti je? Já mám břicho jako balón, plynatím, cítím na levé straně takové bublinky, jako kdybych měla zarazené prdy 🤣🤣🤣 A jsem hrozně ospalá. Jestli já nebudu těhotná, tak teda nevím, ale asi jde na mne zimní spánek 🤣🤣🤣
@maki82 no nevolnosti jsou u mě na denním pořádku a co se docela divím tak že mě začalo být špatně opravdu hodně brzy. Jinak nafouklá jsem taky ještě že jsem v domácnosti že nemusím chodit do práce 😀 co se týká únavy tak aspoň hodinku si schrupnout musím jinak mě holky, zvířata a domácnost moc odpočívat nenechají 🙂)) teď jsme od 10.10 zavřený furt doma a na střídačku mě holky marodí . Je to už zdlouhavé a otravné těším se až budeme moct ven . Test jinak krásně zesílil už je druhá čárka stejně výrazná jako ta kontrolní tak už další dělat nebudu a příští týden asi už zavolám Dr kvůli objednání. Nyní dle poslední ms bych měla být 4+3 . Ale co mě teda zuří ... Hrozně se mi masti vlasy musím je mýt obden nanejvýš . Kolik máš do ms ?
@maki82 to víš že napíšu i jak jsem dopadla 4.11 na ty hematologii 🙏🍀
@terezatomesova Také se mi hrozně masti vlasy,ale to je i tim počasím, nebo mám asi blbej šampon. MS bych měla dostat (asi) příští týden. Teď jsem přesně týden od ovulace, mám ji 14DC
@eliskaamichal Snad to budou jen samé dobré zprávy 👏
@maki82 Držím pěsti ať se nedostaví potvora jedna 😀
@maki82 taky v to doufám 😊
@terezatomesova Děkuju, pořád si říkám, že třeba nedorazí. Zkusím na konci týdne testnout, budu zvědavá.
@terezatomesova Je mi divne, ani kafe mi nechutná, furt jakoby cítím podbrisek a občas když blbě vstanu, tak mne pichne u levého trisla. Ráno se mi nechce vstávat a přes den bych si mohla jít lehnout s tou nejmladší.
@maki82 káva mě taky přestala chutnat a to mě dohnalo k tomu si udělat test
@terezatomesova A kolik jsi byla dní po ovulaci, když jsi začala lovit duchy?
@maki82 Hele já to nikdy nesledovala....
@terezatomesova já půjdu zítra koupit test a v pátek zkusím 😉
Je to makačka, dnes 14DC tak proběhl sex ve 4h ráno kdy manžel vstává do práce. Večer totiž usíná dřív než děti. Ve 4 ráno děti spolehlivě spí. Občas taky manžela budím po té co děti uspím, což je kolem 22té. Chudák usne ve 20 a za dvě hodiny vstává kvůli plození dalšího potomka. No ale oba chceme další miminko tak nám to vstávání v noci nevadí. Každopádně už aby se to povedlo! Kdo už má //?
@danask88 ty brďo ty jsi žena činu 😀
@maki82
@terezatomesova
@kikkulina
Díky holky! On mě vzbudil manžel, je hrozně zodpovědnej ale vtipný to bylo pak večer kdy se mě ptal na tu ovulaci a já že dneska a on že teda nesmí usnout dřív než dcera a já že už je splněno ráno a on no vidíš, já byl tak rozespalej že už si to nepamatuju 😂 a s viditelnou úlevou usnul.
@danask88 🤣🤣🤣🤣🤣

@eliskaamichal Tak uvidíte co a jak. Třeba vám i něco doporučí.