icon

Snažíme se o druhé dítě. Jaké jsou vaše zkušenosti?

nanci133
6. srp 2025

Ahoj , tak se opět snažíme s mužem o druhé dítě , první mi tu už tři roky běhá po zahradě 😀v tu dobu jsem tu zakládala dotaz kde mě ženy vyloženě přesvědčovali že se o těhotenství nejedná ja to však cítila a taky to tak bylo . Ted jsem měla před měsícem biochemické a zase jsem to na tu chvíli hned poznala a to i test .. ted zkoušíme znovu zatím jsem 8 nebo 9 den po ovulaci na testu zatím nic , počkám do ms která má přijít příští úterý , nějaké křeče mám a citlivost prsou , nic šíleného , snad nám to brzo vyjde ..

dashyyy
6. srp 2025

Držím palce 😉

mabs
6. srp 2025

Nestresuj se, 9 dní je ještě brzy.

anonym_57cabc
6. srp 2025

@nanci133 to je ještě brzo 🍀🍀

nanci133
autor
6. srp 2025
@mabs

Nestresuj se, 9 dní je ještě brzy.

@mabs nestresuju , zatím si tohle snažení užívám .. je to hezký proces to samé těhotenství 🙂 jen jsem to ze zvědavosti zkusila , u prvního to bylo vidět opravdu brzo tak nějak tak furt spoléhám že by to mohlo být i teď 😅🙏

nanci133
autor
6. srp 2025

Je tu někdo kdo taky momentálně čeká co bude ? Rada posdilim pocity, nikoho v okolí k tomu nemam 🙂

nanci133
autor
6. srp 2025
@anonym_57cabc

@nanci133 to je ještě brzo 🍀🍀

@anonym_57cabc myslíš třeba i na nějaké příznaky ? Od prvního to neznám , tam jsem měla pozitivní dost brzo

reeeza
6. srp 2025

Můžeš zkusit skupinu " snažilky" 🙂

anonym_e84670
6. srp 2025

Dnes bych měla být taky nějak 8-9dpo a dnes test negativní, akorát já si vzala nouzovou pilulku a dozvěděla jsem se že kdyz už ovulace proběhla nebo byla tak mi to nepomohlo tak zkusím v pátek nebo o víkendu, chci si být jista 🙈😂

enkelii
6. srp 2025
@nanci133

Je tu někdo kdo taky momentálně čeká co bude ? Rada posdilim pocity, nikoho v okolí k tomu nemam 🙂

@nanci133 Ahoj, mám to skoro úplně stejně. Zkoušíme druhé miminko, první měsíc a týden zbývá do očekávané menstruace.

nanci133
autor
6. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Ahoj, mám to skoro úplně stejně. Zkoušíme druhé miminko, první měsíc a týden zbývá do očekávané menstruace.

@enkelii nějaké příznaky ?

enkelii
6. srp 2025
@nanci133

@enkelii nějaké příznaky ?

@nanci133 Unavená jsem už rok a půl v kuse, takže maximálně pnutí v podbříšku. První dcerka nám trvala 4 měsíce, tak nečekám, ze by to bylo hned. U ní jsem do testu žádné příznaky nemela. Co u tebe?

nanci133
autor
6. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Unavená jsem už rok a půl v kuse, takže maximálně pnutí v podbříšku. První dcerka nám trvala 4 měsíce, tak nečekám, ze by to bylo hned. U ní jsem do testu žádné příznaky nemela. Co u tebe?

@enkelii u prvního špinění byla to nidace . A lehké bolesti plus prsa . První nám trval rok ted si nedáváme pozor v období ovulace od zimy🙂 momentálně msm ty prsa citlivá a občas něco v podbřišku , hlen nijaký a žádné špinění , ale co jsem se dočetls nemusí žádné špinění u nidace ani probíhat přišít týden má přijít ms tak snad se podaří

enkelii
6. srp 2025
@nanci133

@enkelii u prvního špinění byla to nidace . A lehké bolesti plus prsa . První nám trval rok ted si nedáváme pozor v období ovulace od zimy🙂 momentálně msm ty prsa citlivá a občas něco v podbřišku , hlen nijaký a žádné špinění , ale co jsem se dočetls nemusí žádné špinění u nidace ani probíhat přišít týden má přijít ms tak snad se podaří

@nanci133 Potvrzuji. U prvního jsem taky žádné špinení neměla. Držím palečky. Ty citlivá prsa vypadají nadějně. Čekání je dlouhé. Do příštího týdne nemohu ani dospat. :D

nanci133
autor
6. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Potvrzuji. U prvního jsem taky žádné špinení neměla. Držím palečky. Ty citlivá prsa vypadají nadějně. Čekání je dlouhé. Do příštího týdne nemohu ani dospat. :D

@enkelii dam vedet jak ho dopadlo 🙂

nanci133
autor
7. srp 2025
@enkelii

@enkelii ahoj , tak jsem nějak nevydržela , vím že teď by mohl být vidět nějaký mini duch protože mi to vychází 9nebo 10 dpo . Osobně ducha vidím , na vlastní oči je to vidět lépe vidět . mobilem mi to nějak nejde zachytit , je to ovšem ale opravdu slabounké. Tak buďto se hormon v moči ještě do příštího týden rozjede nebo je vadný nebo to bude zas biochemko 🙂 jsem moc zvědavá asi budu teď dělat denně , ať mám porovnání .

enkelii
7. srp 2025
@nanci133

@enkelii ahoj , tak jsem nějak nevydržela , vím že teď by mohl být vidět nějaký mini duch protože mi to vychází 9nebo 10 dpo . Osobně ducha vidím , na vlastní oči je to vidět lépe vidět . mobilem mi to nějak nejde zachytit , je to ovšem ale opravdu slabounké. Tak buďto se hormon v moči ještě do příštího týden rozjede nebo je vadný nebo to bude zas biochemko 🙂 jsem moc zvědavá asi budu teď dělat denně , ať mám porovnání .

@nanci133 Taky ducha vidím. 😊 Lehce v dobrém závidím a držím palečky.

nanci133
autor
7. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Taky ducha vidím. 😊 Lehce v dobrém závidím a držím palečky.

@enkelii ty už taky testuješ ?

enkelii
7. srp 2025
@nanci133

@enkelii ty už taky testuješ ?

@nanci133 Ne. Poprvé jsem se natestovala až až. :D Zpětně mi to přijde, jako vyhozené peníze.

nanci133
autor
7. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Ne. Poprvé jsem se natestovala až až. :D Zpětně mi to přijde, jako vyhozené peníze.

@enkelii jak kdy , dělám to stejně jako u prvního a jsem ráda že jsem to věděla ještě před ms 🙂

nanci133
autor
8. srp 2025

Dnes lehce. Silnější 🙂

nanci133
autor
8. srp 2025
@nanci133

Dnes lehce. Silnější 🙂

@nanci133 tady je 6 minut po testovaní

dididodo
8. srp 2025
@nanci133

Dnes lehce. Silnější 🙂

@nanci133 rozhodně zesílil 🤩

nanci133
autor
8. srp 2025
@dididodo

@nanci133 rozhodně zesílil 🤩

@dididodo to ano na to ze to je jeden den rozdíl 🙂

nanci133
autor
9. srp 2025

Zatím sili moc hezky 🙂

enkelii
13. srp 2025
@nanci133

Zatím sili moc hezky 🙂

@nanci133 Ukázkově sílící test. 🙂 Já hlásím teď teprve ducha, tak uvidíme. Zatím to vypadá dobře.

nanci133
autor
13. srp 2025
@enkelii

@nanci133 Ukázkově sílící test. 🙂 Já hlásím teď teprve ducha, tak uvidíme. Zatím to vypadá dobře.

@enkelii uz mam dálnici , za dva týdny jdu na kontrolu 🙂

nanci133
autor
14. srp 2025
@enkelii

@enkelii tak co jak na tom jsi ? Vidíš čárku lépe ?

enkelii
14. srp 2025
@nanci133

@enkelii tak co jak na tom jsi ? Vidíš čárku lépe ?

@nanci133 Netestovala jsem. Zítra zkusím už digitální. 🙂