icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

hasara33
6. únor 2019

@margaret88 opravdu? Tak to moc držím palce abys našla dvě čárky 😊😊

margaret88
6. únor 2019

@hasara33 Jj,zítra testuju.🙂🙏Děkuju.🙂První test jsem si dělala v neděli a tam byl úplně slaboučký duch který nejde ani vyfotit.Tak snad se zítra něco ukáže. Já ovu nesleduji takže nevím kolik jsem po oplodnění.

hasara33
6. únor 2019

@margaret88 tak to se určitě už ukáže silnější čárka 😉 určitě se pak kdyžtak pochlub 😊

margaret88
6. únor 2019

@hasara33 Zítra určitě písnu 🙂

laktyna
6. únor 2019

@hasara33 Ahoj, ja jsem mela mnohem slabsi carky i treba 5 dni po zmeskane menstruaci. Jeden pozitivni vysledek se koji a druhy je ve skolce.

laktyna
6. únor 2019

Jinak teda moje čekání na datum ms je stále napínavé, protože mam úplné hororové PMS... a to u mě taky nic nedokazuje. 🤣

monib66
autor
6. únor 2019

@hasara33 Já myslím, že silí akorát. Mně sílila podobně 🙂

elinkav
6. únor 2019

Ahoj, tak u mně ovulace až 25.DC (není na fotce, ale byla ještě silnější čárka než 24.dc). Minulý měsíc biochemické t., tak je možná později kvůli tomu. Cykly 30-35 dnů, tak snad nejsem tenhle měsíc mimo hru 😐

jennas
6. únor 2019

@elinkav taky jsem tenhle mesic kvuli biochemickemu mela ovu az cca 19dc..tentokrat jsem ji nepoznala presne,bylo mi hrozne 3 dny...takze bud 18dc 19dc nebo 20...testy jsem nemela,pac jsem vzdycky i hodinove ovu poznala,to biochemko ale s telem zamavalo...

sluckynek
6. únor 2019

Tak jsem dnes byla na gynekologii , vše v pořádku mám počkat co krev a hormony a když to do léta nepůjdeme říkal pan Dr že tomu pomůžeme tak snad to vyjde do té doby mám objednaný gynex tak snad

hasara33
6. únor 2019

@monib66 děkuji 😊 tak snad je vše jak má být 😊

margaret88
6. únor 2019

Ač nedělám TT poprvé tak mám takovou blbou otázku.😀(prosím brát s humorem) Teď si čtu příbalový leták a jak píšou odečíst do 5min tak to berou hned po těch min.5s co to má být ponořené nebo začít odečítat až když se objeví ten kontrolní proužek? 🙈😁Já jsem fakt případ. Jinak přeji hezký večer.

annanoskova
6. únor 2019

@margaret88 :D Já bych začala odečítat po vytažení ;) Ale upřímně ja to asi nikdy nestopovala na minuty, buď to tam po chvilce je nebo ne;) 🙂

margaret88
6. únor 2019

@annanoskova já právě taky vždycky hned po vytažení.😁To je pravda,buď tam je nebo není.

annanoskova
6. únor 2019

@margaret88 Přišla mi i trochu komická představa jak sedím se stopkama nad testem a fandím: no tak ještě půl minuty to dáš, sakra ta čárka se ukázala až za pět minut a deset vteřin, je to v háji...:D

margaret88
6. únor 2019

@annanoskova 😂😂😂👍....jak píšu"s humorem"😁

marcelina14
6. únor 2019

@elinkav co to je za značku? To je divné, já používám Dr. Max a jsou pozitivní opravdu jen okolo ovulace, jinak kontrolní čárka a bílo... Nemůžeš být těhotná? Ovulační test ukáže těhotenství dřív než těhotenský...

elinkav
6. únor 2019

@marcelina14 Je to Dr.Max právě.. nikdy jsem takhle silne čárky neměla a teď hned dva dny za sebou. Počítala jsem s ovulací 18DC a teď už asi spíš s 35DC 😀 Kamarádka mi taky říkala, že by to mohlo ukazovat těhotenství, ale TT jsou sněhobílé 😪 a ovulacni testy další nemám, abych testla, jestli jsou pořád pozitivní, nebo to klesá 😁 2 t.testy mi ukázaly takovou jakoby rysku, ale není to klasická čárka a od včera už další zase bez čárky..

marcelina14
6. únor 2019

@elinkav vždyť je tam duch 😂🙈👻 Možná slabá čárka 🙈😳

marcelina14
6. únor 2019

@elinkav nebo teda ty první dva určitě... ;)

margaret88
7. únor 2019

Dobré ráno. Dnešní TT. Co myslíte?V neděli byl slaboučký až neviditelný duch. Malinko se raduju.🤗🍀

marcelina14
7. únor 2019

@margaret88 kraaasa 😍 Gratuluji 🍀

margaret88
7. únor 2019

@marcelina14 děkuji.🙂Snad bude dál sílit

monib66
autor
7. únor 2019

@margaret88 gratuluji, to už jsou krásné // Moc držím palce, ať test jen sílí a ať miminko hezk roste ❤

monib66
autor
7. únor 2019

@elinkav Já bych zkusila test za 2 dny , na těch prvních dvou jsou krásné slabounké //

margaret88
7. únor 2019

@monib66 Děkuji. 🤗Zkusím zase o víkendu. Snad bude čárka sílit. Když ano tak si příští týden zavolám na gyndu. Ale určitě si před tím udělám ještě min. 2 testy.

marcelina14
7. únor 2019

Já dnes 16.DPO, BT se vrátila na 37, spoždéní teprve tři dny... 🙂

elinkav
7. únor 2019

@jennas Jak to poznáš? Bolí tě v podbřišku? 19.DC je ještě asi v pohodě, to by mělo mít čas se uchytit 😉🙂

elinkav
7. únor 2019

@margaret88 paráda, gratuluju 😊

elinkav
7. únor 2019

@marcelina14 Ty máš krásnou čárku, tam už je to jisté, závidím 😁🙂
Já počkám do pondělí, ještě nemám ani zpoždění. Už se nemůžu dočkat, ty dny se vlečou strašně pomalu 😁

Strana