icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

margaret88
7. únor 2019

@elinkav Děkuji ☺

margaret88
7. únor 2019

@marcelina14 Krásný. Gratuluju.☺🍀

balogis
7. únor 2019

Já hlásím 9dpo absolutně bílo,ale mám dnes hroznou radost,po deseti dnech používání kalorickych tabulek jsem vlezla na váhu,takže z 68kg mám 65,6 kg huraaa ..všem krásný den, gratuluji k // a těm které teprve čeká testování držím palce 😉

sluckynek
7. únor 2019

@balogis čekáš určitě na mě ať máš s kým tehulkovaťet 😉

balogis
7. únor 2019

@sluckynek 😉

marcelina14
Autor odpověď smazal
mariej
7. únor 2019

Tak já dneska 2 dc, takže jedem únorové kolo. Všem kdo už || našel, moc gratuluji!

marcelina14
7. únor 2019

@elinkav Moc děkuji 🙏🏻🍀 Vždyť Tobě se tam také něco krásně rýsuje 😍

sluckynek
7. únor 2019

Holky berete některá gynex ?

deniskha
8. únor 2019

Holky Tak všechno je v pořádku tečka má 6mm je sice bez srdíčka ale to je normální jsem 5tt 🙂 takže má ještě na srdíčko vás na kontrolu jdu za 14 dní 🙂

andrusinka
8. únor 2019

Holky já Vám závidím já mám ovulaci +- 13.2-17.2. manžel už je nastartovanej 🙂 koupil mi krásnou kytku - asi se zbláznil,nebo že by jaro????

margaret88
8. únor 2019

@deniskha To budeme asi nějak stejně. ☺Já teda na gyndě ještě nebyla. Chystám se že zavolám někdy příští týden a objednám se.

margaret88
8. únor 2019

@andrusinka Určitě to vyjde.🙂🍀

margaret88
8. únor 2019

@deniskha Gratuluji ☺🤗

svetluska5
8. únor 2019

Holky tak já jsem byla nečekaně na kontrole už tento týden. Volala jsem abych se objednala a protože trochu spinim radši jsem se měla hned ukázat. Podle kontroly vše ok a gestacní vacek v poradku i zárodek embrya už byl vidět. Jsem 6tt a na další kontrolu jdu 19.2. Už abych slyšela srdíčko, protože pokazdy když se víc namaham tak začnu spinit 😐

biton
8. únor 2019

@svetluska5 důležité je, že nekrvácíte...jinak gratuluju

svetluska5
8. únor 2019

@biton děkuji, a jak jste dopadla vy?

biton
8. únor 2019

@svetluska5 v sobotu bolest jako když má přijít MS....ta dorazila v neděli....do středy dobrý a od té doby krvácím víc...do všeho jsem od středy nastydlá a dokonce mi bylo i nevolno....tak snad příště

svetluska5
8. únor 2019

@biton příště to určitě vyjde 😉👍

biton
8. únor 2019

@svetluska5 ono se to dalo čekat, když už to bylo přes 70 dnů co byla poslední MS

radullah
8. únor 2019

Já jedu taky únorové kolo...ovulace dnes/zítra, už to cítííím. 😅 Tak nám únorovým, co jsme ještě zbyly, držím pěsti! 🍀

jennas
8. únor 2019

@radullah ja taky neboj,uz mam pms jako blazen,zitra hadam 1dc...nasadim gynex a vrhnem se na to😂😂jen doufam ze uz ovu bude normalne a ne 3 dny kreci jak tenhle mesic, abychom to zas nepropasli...to se fakt nedalo,radeji jsem to nechtela pokouset....

radullah
8. únor 2019

@jennas naděje umírá poslední ... třeba to tam bude a není to pms :D

hasara33
9. únor 2019

Ahoj holky, tak dnes poslední testování, čárka už je stejně silná jako kontrolní takže doufám, že to je opravdu na dobré cestě 😊😊 holky ještě bych se chtěla zeptat, máme s manželem zaplacené hory a za 14 dní jedeme, lyžovaly byste nebo raději ne?

sluckynek
9. únor 2019

@hasara33 gratuluji , myslím si že vzhledem k tomu že jsi na začátku tak bych jela ale byla opatrná 😉 pokud ti nic není

hasara33
9. únor 2019

@sluckynek ne ne zatím se cítím dobře, jsme celkem dobrý lyžař takže se velkou dávkou opatrností bych snad mohla no ☺️

margaret88
9. únor 2019

@hasara33 krásný čárky.😀 Já se chystám testovat zase zítra tak doufám že bude čárka silnější.Já bych asi normálně lyžovala. Samozřejmě opatrně.😉

marcelina14
9. únor 2019

@hasara33 wau, to je krása 🙂 No já bych určitě nejela, protože jsem neskutečné dřevo :D Jsem víc na zemi než na nohách... Ale když jsi dobrá, tak určitě ano ;)

Holky, dnes jsem také 18.DPO a ta čárka mi moc silná nepříjde... Řekla bych, že je slabší než před dvěma dny... Digital mi včera ukázal 2-3. Začínám být trochu nervózní.
První fotka je 16.DPO a druhá dnes...

hasara33
9. únor 2019

@margaret88 držím palce 😊😊😊

hasara33
9. únor 2019

@marcelina14 ale silnější je 😉 to je hlavní ....mohla si mít ovulaci později .....každá žena to má individuální 😊

Strana