Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@hasara33 Jj,zítra testuju.🙂🙏Děkuju.🙂První test jsem si dělala v neděli a tam byl úplně slaboučký duch který nejde ani vyfotit.Tak snad se zítra něco ukáže. Já ovu nesleduji takže nevím kolik jsem po oplodnění.
@margaret88 tak to se určitě už ukáže silnější čárka 😉 určitě se pak kdyžtak pochlub 😊
@hasara33 Zítra určitě písnu 🙂
Jinak teda moje čekání na datum ms je stále napínavé, protože mam úplné hororové PMS... a to u mě taky nic nedokazuje. 🤣
Tak jsem dnes byla na gynekologii , vše v pořádku mám počkat co krev a hormony a když to do léta nepůjdeme říkal pan Dr že tomu pomůžeme tak snad to vyjde do té doby mám objednaný gynex tak snad
Ač nedělám TT poprvé tak mám takovou blbou otázku.😀(prosím brát s humorem) Teď si čtu příbalový leták a jak píšou odečíst do 5min tak to berou hned po těch min.5s co to má být ponořené nebo začít odečítat až když se objeví ten kontrolní proužek? 🙈😁Já jsem fakt případ. Jinak přeji hezký večer.
@margaret88 :D Já bych začala odečítat po vytažení ;) Ale upřímně ja to asi nikdy nestopovala na minuty, buď to tam po chvilce je nebo ne;) 🙂
@annanoskova já právě taky vždycky hned po vytažení.😁To je pravda,buď tam je nebo není.
@margaret88 Přišla mi i trochu komická představa jak sedím se stopkama nad testem a fandím: no tak ještě půl minuty to dáš, sakra ta čárka se ukázala až za pět minut a deset vteřin, je to v háji...:D
@annanoskova 😂😂😂👍....jak píšu"s humorem"😁
@elinkav co to je za značku? To je divné, já používám Dr. Max a jsou pozitivní opravdu jen okolo ovulace, jinak kontrolní čárka a bílo... Nemůžeš být těhotná? Ovulační test ukáže těhotenství dřív než těhotenský...
@marcelina14 Je to Dr.Max právě.. nikdy jsem takhle silne čárky neměla a teď hned dva dny za sebou. Počítala jsem s ovulací 18DC a teď už asi spíš s 35DC 😀 Kamarádka mi taky říkala, že by to mohlo ukazovat těhotenství, ale TT jsou sněhobílé 😪 a ovulacni testy další nemám, abych testla, jestli jsou pořád pozitivní, nebo to klesá 😁 2 t.testy mi ukázaly takovou jakoby rysku, ale není to klasická čárka a od včera už další zase bez čárky..
@elinkav vždyť je tam duch 😂🙈👻 Možná slabá čárka 🙈😳
@elinkav nebo teda ty první dva určitě... ;)
@margaret88 kraaasa 😍 Gratuluji 🍀
@marcelina14 děkuji.🙂Snad bude dál sílit
@margaret88 gratuluji, to už jsou krásné // Moc držím palce, ať test jen sílí a ať miminko hezk roste ❤
@monib66 Děkuji. 🤗Zkusím zase o víkendu. Snad bude čárka sílit. Když ano tak si příští týden zavolám na gyndu. Ale určitě si před tím udělám ještě min. 2 testy.
@margaret88 paráda, gratuluju 😊
@marcelina14 Ty máš krásnou čárku, tam už je to jisté, závidím 😁🙂
Já počkám do pondělí, ještě nemám ani zpoždění. Už se nemůžu dočkat, ty dny se vlečou strašně pomalu 😁

@margaret88 opravdu? Tak to moc držím palce abys našla dvě čárky 😊😊