icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

monib66
autor
14. bře 2019

@marcelina14 Ahoj, jak dopadla 8.3 kontrola?

marcelina14
14. bře 2019

@monib66 jeeee, Ty jsi hodná, že to takhle držíš v paměti 🙂 Vše v pořádku. Byla jsem 7+5 podle menstruace, ale prcek je větší, odpovídal 8+2. Srdíčko bušilo 🙂 Co Ty? Nevolnosti už ustoupily?

monib66
autor
14. bře 2019

@marcelina14 Páni, moc gratuluji a přeji krásné těhotenství a hlavně oběma moc zdravíčka ❤ Já jdu příští týden po měsíci na kontrolu a scrrening, tak snad bude miminko v pořádku a konečně bude za mnou 1.screening 😀 Jinak dnes jsem zrovna neblinkala, ale takových dní už bylo a vždy se to opět vrátilo. Bříško mi teď roste závratnou rychlostí, u syna jsem takový pupík měla tak v 5m 😂 12tt

marcelina14
15. bře 2019

@monib66 krásný pupík 😍

margaret88
21. bře 2019

@marcelina14 Gratuluji 🙂
Ahoj holky. Opět se hlásím. Dala jsem si.na nnějakou dobu odmlku protože jsem.neměla vůbec na nic energii. Hrozná únava,k tomu mně chytla zácpa takže bolest břicha,žaludku....no děs. Snad se to uz pomalu lepší. Mně čeká kontrola po měsíci v pondělí tak snad bude všechno v pořádku.🙏

@monib66 Ty mas kontrolu teď některý den,že. Pak dej info.🙂Jinak s tim přibíráním jsem na tom úplně stejně.Kynu a kynu...přitom se nepřejidám,sladkýmu neholduju.😣

marcelina14
21. bře 2019

@margaret88 moc děkuji 🍀😘 Zrovna nedávno jsem si říkala, jak se asi máš 🙂

margaret88
21. bře 2019

@marcelina14 Seš hodná že sis na mně vzpomněla.🙂

monib66
autor
22. bře 2019

Holky, tak dnes na screeningu krásné zprávy. Riziko u trizomie 21 1:18216, ostatní <1:20000 🤗😍 Na 90% je to prý holčička, tak jsem zvědavá, zda naroste pindík nebo začnu dokupovat holčičí oblečky 🙂 Miminko je pěkně akční, což jsme se s mužem na ultazvuku nasmáli. Já si konečně můžu oddechnout a začít si miminka užívat. Jinak už od pondělí cítím pohyby a nevolnost zatím co 2 dny dá o sobě vědět. A termín zůstává 27.9 ❤
Všem těhotným přeji zdravá miminka a snažilkám brzké // čárky. Budu ráda, když tu spolu všechny zůstaneme nadále a budeme v kontaktu. Mám vás ráda holky 😙

margaret88
22. bře 2019

@monib66 velikánská gratulace.😊❤Tak že by páreček?😊 Moc ti to sluší.My se s přítelem dohodli že si tentokrát (podruhé a naposledy)necháme překvapení takže na pohlaví se ptát nebudeme.Já podám info v pondělí. Krásný slunečný víkend děvčata.😉☀

pipi_puncocha
22. bře 2019

@monib66 moc moc gratuluju, to jsou krásné zprávy. Bříško máš ukázkové. Já jsem v 7tt, a první kontrolu jdu v úterý a moc se těším, ale samozřejmě mám i strach. A vůbec to nechápu, ale mám dole vypouklé bříško už teď, přijde mi, že to jde dost vidět. Moc držím palce i nadále.🍀

lenulinka10
Autor odpověď smazal
hasara33
22. bře 2019

@monib66 moc ti gratuluji ke skvělým výsledkům a holčičce ❤️ krásné fotečky i bříško 😊😊 mě čeká screening příští týden v pátek tak se modlím aby vše bylo OK

mariej
22. bře 2019

@lenulinka10 já dneska 8 dpo. 3 dpo jsem spinila, což se nikdy nestalo... Tak uvidíme. Zkusím ze zvědavosti v neděli ráno ;)

monib66
autor
22. bře 2019

@margaret88 Děkujeme moc ❤ Asi ano 🙂 Jé, děkuji. To je hezký, já bych to asi nevydržela 😂 Budu se těšit na krásné zprávy 😉

@pipi_puncocha Jé, děkuji. Budu moc držet palce ať už mimi tluče ❤

@lenulinka10 Tak držím palce, ať najdeš // 🍀 A děkuji moc za gratulaci ❤

@hasara33 Moc držím palce ať je miminko v pořádku a zdravé 💕 A děkuji moc ❤

@mariej Budu v neděli držet palce, ať najdeš //🍀

marcelina14
23. bře 2019

@monib66 moooc gratuluji k holčičce, sluší Ti to 🙏🏻🍀

monib66
autor
23. bře 2019

@marcelina14 děkuji moc ❤

helcakab
23. bře 2019

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat tech, které měří bazální teplotu, musí vždy být vidět pokles teploty při uhnizdovani vajička? Díky za zkušenosti tech co merily...

lenulinka10
23. bře 2019

@helcakab já když jsem merila a otěhotněla jsem.tak můj graf vypadal takhle

helcakab
23. bře 2019

@lenulinka10 no popravde se v grafu vubec nevyznam ovulace byla který den? 🙂

lenulinka10
23. bře 2019

@helcakab poz.ovu test mi vyšel 15dc a ovulace je na grafu vyznačena 17dc. Takže ovu byla 17dc

helcakab
23. bře 2019

@lenulinka10 aha dekuji 🙂

helcakab
23. bře 2019

@lenulinka10 ted jsem teda trochu zmatena, po menstruci je teplota nizsi, jamile stoupne nastava ovulace, ale za den ovulace se pocita ktery den? posledni den nizkych teplot nebo prvni den vysokych? jsem z toho jakasi zmatena, asi jsem za uplneho blbce 🙂 Nekde jsem zase četla, ze ta namerena vyssi hodnota musi byt vyssi nez sest predchozich mereni...tak nevim, poradite mi některá? diky moc

radullah
23. bře 2019

@helcakab poslední den nízké teploty 🙂

radullah
23. bře 2019

@helcakab jinak já nidaci na grafu nezaznamenala vůbec. Skakalo mi to 36,8 a 36,9 každý den a jak už to šlo jen nahoru

helcakab
23. bře 2019

@radullah ahoj dekuji moc, ja poprve otehotnela tak ze sem merila, ale abych byla uprimna uz sem nejak zapomnela jak presne to bylo s tim dnem ovulace, ale u prvniho teho jsem mela jak nidačni pokles teploty na jeden den rapidne dolu, tak i nidačni krvaceni.

kaculik007
23. bře 2019

Ahoj, jsem dnes 25DC. Už by mělo být něco vidět na tt nebo nemusí a nic to zatím špatného neznamená?

elinkav
23. bře 2019

@helcakab musí být 3 dny vyšší teploty, než předchozích 6 dní.. 🙂

hasara33
23. bře 2019

@kaculik007 ahojky, spíš je důležitý kolikátý si DPO než DC 😉

kaculik007
23. bře 2019

@hasara33 cca 10 DPO

hasara33
23. bře 2019

@kaculik007 no teoreticky mohlo, ale stejně bych raději počkala...já měla slabší čárku 13 DPO ☺️

Strana